= Citat =:
Izvorno postao pimp
posto
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao pimp
posto
20%
poŠto
idi na http://www.posta.hr/
ja cu odista da vas bijem suncelivam
navi faild jako xD
18min game izgubljen.
razocaran..
nije to taj navi koji sam ocekivao, fali im inspiracije...
cuo sam da je puppey bolestan tako nesto... svejedno mislim da ce proc u winner bracket
Yep, 2 dana lezi u krevetu, nisu vjezbali u Seattlu uopce, a i reko je da se u grupama nece nista posebno igrat, samo ce timovi igrat push stratove a posebne taktike/igrati bolje u playoffsima.
Kinezi zasad 8-1, mTw uvjerljivo rapeo tongfu u drugom gejmu, col je throwo prvi game protiv ehomea, a sad im dobro ide u drugom gejmu.
kinezi ocekivano unistili gg
clg rejpa zasad.
dobro mi igraju
jebote isus ovi likovi su kompletno apsolutno retardirani, morph dobije svaki isusov game u kojem je bio i idalje ga ne banaju, pa ja neznam
Ne, dobio je svaki gejm kad su ga kinezi pikali. Osim mtw vs tongfu drugi gejm, mtw ih je poprilicno rejpao.
Neznam, imam osjecaj da ce se stanje popravit u playoffsima.
meni se nekako cini da vec skoro svi timovi ozbiljno igraju u groupstageu
morph je izgubio vs navi kada je dendi igro pudgea
i jos jedan game vs clga
dalje nznm
gotovo za danas
nisam mogo pogledati zadnjeg navija. nznm skim jeigro. zadnja tura matcheva
kako je zavrsilo?
pegege bekabe
navi pobijedio mtw= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
znate ono, da je svaki tim dobio svojeg lika koji im pokazuje okolo i to?
frend mi dobio lgd :(((((((((((((((((
al neka, bar dobijam informacije
Gledan samo tobijeve vodove za sad jer na nista skoro ne stignem i gejmovi su vgg. IG i LGD igraju perverzno dobro, mouz me razocara sa 2-12, mTw takodjer, i to san se bas sokira kad san otisa u grupe i vidim rezultat :( Darer i m5 ocekivano losi :3
http://www.own3d.tv/Ayesee
ehome vs orange za placement
go go mushi yamateh
orange dobio prvi game
Dobit će sve.
dobio sam kljuc dajte mi steamove da vas dodam nemam s kim da igram
goatze sto govoris :D ?
koj lik
430 rula btw
ma tamo u seattlu, ovaj lik sto ga znam je dobio posao da pomaze lgd-u i pokazuje im okolo, svaki tim je dobio svojeg lika= Citat =:
Izvorno postao passko
Nakon 100 sati su tek krenuli normalni mečevi :(
Zna san da ne tribaju zvat m5 pa cak ni Darera. Darer je jos ok, ali m5 igra tako jebeno lose. Nije se ni mouz bas iskaza ali oni su nekog vraga i radili tokom godine, igrali turnire, ulazili u finala i sranja.
Još nitko nije pick-ao Drow ranger jelda?? Mislim, na toj kompetativnoj sceni! A jebemu, baš sam se nadao da će netko (LGD npr.) pickati tamo negdje zadnji game, čisto iz zabave, jer su ionako prošli, tako da im poraz ništa neznači! Ili bar Darer, oni bi mogli! S njima nikad neznaš!
nece niko traxu pikat, jednostavno nije dovoljno dobar heroj, neovisno o metagameu
ma traxa ftw