Koje je ovaj Spiral Knights mrtvo smece od igre. Bar nisam sto ljudi gadjao grudvama na oba servera i jos mi nema achivementa od juce. Sa zadovoljstvom sam ju obrisao
Printable View
Koje je ovaj Spiral Knights mrtvo smece od igre. Bar nisam sto ljudi gadjao grudvama na oba servera i jos mi nema achivementa od juce. Sa zadovoljstvom sam ju obrisao
Ja dobivam samo Coal, ništ drugo. :(
Moj buraz je napravio ovaj Spiral Knights achievement za nekih pola sata.
Fali mi još 2 coala, nadam se da ću sutra uspjet skupit. Samo da dobim igru, a ne glupi kupon. Ajd, napokon su stavili baš sve Stalkere na popust. Uzeo sva 3 za 7 eura.
Ja bi cooooal!
UPDATE: Hoće netko netko 50 % na Eufloriu ILI AaaaAAAAaaaaAAA! (kak' se već piše hahaha)
Baš mi ni najmanje ne treba :/
Ste znali da dođe jeftinije uzeti sve stalkere posebno nego onaj bundle? Čak za euro i nešta. :D
Da, malo su ga zakomplicirali jer za Call of Pripyat ima obična verzija i loyalty verzija koja te dođe jeftinije ako već imaš neki drugi STALKER registriran na steamu.
Ove pizdarije s ugljenom su mi toliko genijalne da mi dode da kupim sve ove jeftine igre koje nemam. Jucer zicam Malokija za jedan ugljen do sedmice I dobim igru za koju nitko nikad nije cuo.
Valve je postigao to što je trebao s tim ugljenom - natjerao te da trošiš :D
cek kako dobit te giftove? :D ne pratim bas, jel to valve daje zbog blagdana ili moram nes napravit da bih dobio?
Ja dam svoj ugljen ako nekome fali do 7...
Napraviš achievement u točno određenoj igri i dobiš ili nagradu koja može biti igra ili kupon ili dobiješ ugljen, a 7 njih možeš zamijenit za nagradu. Do dvije nagrade/ugljena možeš doći ako se samo prijaviš na njihovoj stranici i uključiš u grupu.= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Ako ga još imaš. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
meni je trebalo 3 minute za to dobit :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Tvoj je kad dođeš online, i kad skužim kako trade funkcionira :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Imam acc i sve, mozes mi rec sta trebam upisat u trazilicu da se uclanim?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Oces Ghostbusterse za L4D2?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
EDIT
nvm sad sam se sjetio da se ne mogu trejdat holiday igre do drugog januara
Ne možeš tradeati holiday igre, ali ih možeš poslati, što je praktički ista stvar ako znaš da onaj s kime posluješ te neće prevariti.
Zapravo cek. Ima workaround i za to. Posaljemo jedni drugima igre na mail, aktiviramo gift url-ove ali igre dodamo u inventory umjesto na acc i to je to
deus ex hr na gamersgate-u odvalio 80%
Odi tu i sve ti piše.= Citat =:
Izvorno postao sakondo
http://store.steampowered.com/holidaysale/
lol nvm dobio sam i ja sad L4D2 iz achievementa
Ovaj achievement sa Toki Tori me ubio u pojam...i sa walkthrough me namučio k'o sivonju...
Ugrabio Mass Effect 2 i EYE Divine Cybermancy
http://i.imgur.com/SJ5dW.jpg
badum-tish!
Dal mogu kupit ovo i aktivirat na Steamu? Piše da je USA only.
link
Ne! Jučer sam kupovao igru tu i nije radilo! Izbjegavaj.
Fak :(. Tnx na upozorenju.
Ima ko raspoložen da trejda coal za coal? Čisto za ach.
Ocu ja al kad im proradi trade
Jel se dobije poklon za to? XD. Ma nema veze budem ti ja trejdo.