Kreso,ono..... :pray: :pray: :pray: :pray:
Printable View
Kreso,ono..... :pray: :pray: :pray: :pray:
Lol, baš zamišljam situaciju gdje se sretnu na velesajmu :)))))
@str1k3r - a ništa, gubi se vrijeme za kompom opet i tako :[
Fabija bog. Trebaju on i amd napravit koaliciju.
I sta,ono.....lik ce mu prijetiti IRL zbog neceg sto je uradio na forumu.....mislis da ima neko toliko retardiran?= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ovo je samo forum.
F-o-r-u-m.
Tu se cita.I pise.I tako to.
Zar da se ubijem sto sam izgubio golde u WOW-u,ili mi se srusila kuca u Second Life-u?
Znam da se neće potuć ili nešta, ali je jednostavno smiješno zamislit jednu takvu situaciju kad su na forumu u takvim odnosima :)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Prijetiti? Mislim da podcjenjuješ čovjeka malo. :)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Zasto?
Sta god da se desi,ne bih se nikad spustao na njegov nivo....otkako sam se regao na forum,posmatrao sam kao lik od jednog moderatora postaje obicna sprdnja.Ona screenshot njega i Sickmannoa je usao u istoriju PC Play foruma.Sve to dovoljno govori.
Što je sada bilo?
Fabija se prepirao sa Terabajtom preko msn-a i spominjao mu boga,oca i majku u negativnom kontekstu.Inace,veliki vjernik.
Kako vi znate?
Tera postao msn conv u ovoj temi pre par sati,u medjuvremenu mu je acc deletan tako da sad nema posta.
danas sam spoznao da na kraju fallout 3 ukoliko posaljete onu tipicu da pogine umjesto vas..da ispadnete neki lame baddas jer kaze instead folowing his father foot steps he send a brave sold to... a svejedno poginete :shock:
sad si mi spojlao kraj :/= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Spoznao sam da britanski doom metal bend, Cathedral, ima posebno izdani album sa njihovim najvećim hitovima, prevedenima na japanski, valjda u povodu koncerta koji su tamo održali... Onak, lolwut. :pray:
Udobne su ove Sennheiser 151 slusalice.
Mnogo udobne.
@ pred- Cini se da cu ipak morati kupiti neki phenom zbog drugacijeg socketa.
Nije da se tuzim. :{D}
I ode moja plata od ovog ljeta.
Da nisam vec nista igrao gotovo 2 tjedna... :(
da niti jednu novu igru nemogu igrat na kompu,pod novu mislim noviju od 3 godine,nikad vise ne kupujem jebenu grafičku sa pasivnim coolerom,to je najveca glupost ikad.
Hej hej hej.
Kod mene je obrnuto.
Nemogu igrati nista starije od 3 godine a da se ne pojavi bsod/vpu recover fail.
Hej hej.
Ja mogu igrat i nove i stare igre (nove malo štekaju) i zbog toga sam sretan :D
danas sam spoznao da moram za tjedan dana kod okulista te sam kreno trazit naocale koje nisam nosio 2 godine i nakon 3 satne potrage naso ih na mjestu koja ssam prije tog pretrazio jeno 5 puta : :cry:
Da me glava pocela boljet na lijevoj strani a zavrsilo na desnoj :?
Da je The Witcher nešto majbolje što sam ikad imao na kompjuteru :pray:
Vraćam se Zagrebe tebi. Falit' će mi Španjolska, a pogotovo Calella :(
Sad sve po starom.
Spoznah da sam napravio reinstall CoD4 nakon poduže stanke.
I da je PunkBuster nešto najbolje što se dogodilo gamingu.
Spoznah da mi dida ima rak na crijevima i da ga vjerojatno više neću vidit živog. :( :shock: :cry:
:( :( :(
:( :(
Inače, spoznah da su se lastavice počele okupljat, uskoro će jesen.
Tebi je isto zabavno u životu, jelda Razsputine?
Ane, noliferstvo ftw!
erm... da :[
Al bar ces ga vidjet prvi put mrtvog,hej hej= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
http://blogs.eveningsun.com/sporting...he%20clown.jpg