Mislim da je to greška kada ga ne spojiš dobro. :)
Printable View
Mislim da je to greška kada ga ne spojiš dobro. :)
ECOS , ak se ne varam= Citat =:
Izvorno postao keko
Tako je,hvala na informaciji.
oda xD ono kaj ide u njega sam obrnuo xD ali sad sve radi= Citat =:
Izvorno postao C
tnx C
CPU je stalno na 50%. Cak i kad nista ne radi. Any solutions?
vidi u task manageru što je sve pokrenuto
Pogledaš u Task Manageru pod Processima sve moguće procese, i za mnoge će ti biti zauzeće CPU-a 0, a to nešto će ti se isticati sa oko 50% zauzeća CPU-a.
Nero Scout mi je bio ukljucen cijelo vrijeme. :yuck:
http://www.processlibrary.com/directory ... xstoresvr/
Sad mi trenutno antivirusni skenira zbog Scheduled Scan-a, pa je CPU 50-70%. (Bio je 90 dok Nero Scout nisam iskljucio.)
Javim kako je poslje skeniranja.
Sad je sve u redu. CPU na 2-4 % zbog RocketDocka i Widgetsa. Hvala na pomoci.
Imao sam prije 3-4 mj. isti problem, ali nisam u task manageru uspio nista naci. Poslje nekoliko tjedana se sam vratio u normalu.
I kad mi se sad opet pojavilo mislio sam da je isto. Mislio sam da ce mi trebati neki program da vidim u cemu je stvar.
Glavno da je problem rijesen. :thumbs2:
Trebala bi mi pomoć, naime Saboteur je savršeno radio već nekoliko dana da bi prije par sati teksture drveća i nekih zgrada potpuno loše izgledale, iako je sve normalno prije radilo. Nisam probao druge igre kako je. Također je slika na monitoru (izvan igre) jednom zatreperila. Should i be scared?
aj super, ne moram krcat jos novi thread :thumbs2: pa evo jedno brzinsko, ako je kome poznato brzo ce skuzit u cemu je stvar.
FirefoxS- citas nesto i "ubijes" / ugasiš, onda kad ides poslije opet otvorit ---> kaze da vec radi Firefox, pogledas a ono ne 1 nego 2 rade (negdje u nekoj drugoj galaksiji cini se) i to jedan malo vise "trosi" nego inace, a jedan brat bratu 20x vise...
otkuda,sto i kako? :?
Sigurno imaš Windows 7. :)= Citat =:
Izvorno postao imhotepbk
Otiđi za prvi puta u Task manager i idi na end process tree na firefox.exe, nakon toga bi ti trebalo sve normalno raditi.
lol ! double-Fail! :bravo:
hehe, sorry ali malo je smijesno jer to sam vec 100 puta gasio (ocito, ako si procitao gore, jer jedino tako mogu i znat "koliko trosi" ako sam ih gasio, zar ne?), a nemam ni Win7 nego XP ...
tako da mi i dalje nije jasno :) ali hvala na trudu dakako
Viđao sam taj problem na W7, i tako sam ga riješavao.
Ako nije do toga, onda si sigurno stavio neki programčić koji je vezan za Firefox, pa ti ga neda ugasiti, jer kada ti ugasiš Firefox, on prazni svoju memoriju, i tek onda se ugasi, međutim, tu ti postoji blokada, jer si najvjerojatnije stavljao/instaliravao neke gluposti, uz koje vjerojatno idu i add-onsi.
I BTW, "end process", nije ni približno isto što i "end process tree".
Frend mi je isto to govorio, ugasi ga u "end process", međutim, nema rezultata, sve dok ga ne ugasi s "end process tree" za koji sam mu ja rekao. Provjeri jesi li koristio "end process", ili "end process tree".
End process ugasi Firefox, ali ne i sve što je vezano za njega. A end process tree gasi njega + sve što je vezano za njega. Kladim se da nisi pokušavao s end process tree, kao ni moj frend.
moguce, samo ti znaj sto ... zato sam i pitao tu pa mozda "naljeti" tko da je imao isto :(
a ovo za Tree si u pravu :thumbs2: pa bacim oko, danke na trudu !
Ugasi ga sa tree, pa ga pokreni 10 puta i ugasi ga 10 puta, pa tako do kada ti ne dosadi, vidjeti ćeš da će raditi.
mislis ako mi je dosadno, pa to kao igru da shvatim ? :wink: :)= Citat =:
Izvorno postao C
hocu, provjerim, ali vjerujem da "fercera" !
ipak da se ispravim ne ovo gore ---> nista od tog sporta, isto kao i prije samo uz brisanje End Process Tree umjesto End Process ... dakle - nikakva promjena.
:(
Da li mogu, ako odem npr. u Austriju, konektirati se sa laptopom na njihovu mrezu, ukucati svoje korisnicko ime i sifru i surfati? :?
Jednostavno najdeš hotspot od wirelessa i spojiš se...= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
A preko rutera ne mogu ici sa svojom sifrom jel?
Ovako, nakon što otvorim neki filmić na youtubeu i i nakon par sekundi zatvorim browser( firefox i IE) vidim da se se taj filmić i dalje skida ( pratim network activity preko bitdefendera), pa ako netko zna u čemu je problem.
Youtube je samo primjer, problem je isti ako pokrenem bilo koji video sadržaj na bilokojoj stranici.
Evo, imam i ja jedan problem. :D
Znači, na crno sam nabavio USB Stick od Kingstona, DataTraveler 200, od 128 GB-a (132 GB).
Taj USB na tržištu stoji 2.700 KN, i može se samo narudžbom nabaviti, znači poštarina iz druge države i to sve, do 3.000 KN. Naravno, ja sam ga nabavio po cijeni 8 puta manjoj.
Kada sam ga otpakirao, bio je u FAT32 formatu, i radio je OK, a s obzirom da ima 128 GB-a kapaciteta, a FAT32 je ograničen s fajlovima do 4096 MB-a, a sigurno ću na njemu furati ISO slike velike i preko 12 GB-a, pa sam ga odlučio formatirati u NTFS.
Međutim, tu nastaje problem. NTFS ga ne želi formatirati, jer ne može generirati neku njegovu texturu ili šta već, u FAT i FAT32 ga više ne mogu formatirati, jer FAT i FAT32 dozvoljavaju formatiranje uređaja koji imaju max. 42 GB-a.
USB sam pokušao formatirati u UDF i exFAT, i radi normalno na UDF i exFAT, međutim, ja hoću NTFS!
Također, pokušao sam s forama da ga postavim kao USB HDD, i opet ista priča. Kroz Windows XP, Vistu i 7 ga neće formatirati nikako, kroz Disk Managment hoće samo u exFAT, a kroz CMD hoće samo u UDF.
Sada ću pokušati s DriveKey programom od HP-a, točnije, HP USB Disk Storage Format Tool programom koji formatira u FAT32 i NTFS USB uređaje samo veće od 32 GB-a. Ako ni s njime ne upali, ne znam šta ću. -.-
Možeš eventualno čekati da se počne koristiti onaj Sun-ov novi filesystem o kojem se priča, odnosno da ga koji OS počne koristiti :D
Inače bih rekao da si zaglavio na FAT32. A dakle, formatirati ne možeš jer je kapacitet prevelik?
Točno tako. A inače, svaki USB mi je u NTFS-u, ne znam zašto njega neće formatirati isto u NTFS. Znaš kada formatira, prvo kalkulira, pa tek onda formatira, međutim meni pri tom kalkuliranju otkaže, i javi da ga Windows ne može formatirati. Windows neće ni u exFAT, a kroz Disk Managment hoće. Tako da nisam zapeo na FAT32, nego na NTFS. :D
Mislio sam pokušati s full format, a ne s quick, ali znaš šta je to formatirati full USB od 128 GB-a bez quick formata.
Ako ga windows neće formatirat, možda neki drugi OS hoće. Također, ako ti je windows 32 bit, možda 64 bit verzija može formatirati to. Ako ne, nosi kod Soka da to on obradi s onim čudom od 96 CPU jezgri :D
Ma neće ni u Linux-u, a Super Računalo ima Linux. :D
Evo, uspio sam ovim DriveKey-om u FAT32 formatirati, sada ću pokušati u NTFS. :D
Jedino nema opcija za Allocation unit size. Može malo više info o tome ukratko?
Edit: Napravio sma virusa koji kopira cijeli desktop na USB, sada planiram napraviti virusa koji će cijeli HDD kopirati na taj USB, naravno, bez ikakvih pitanja, uštekaš, ištekaš i to je to. Jao kada se domognem ispita iz svih predmeta. :D
Edit 2: Ne ide mi u NTFS. :(
Uspio sam ga nakon mukotrpnog rada cijeli dan staviti u NTFS. Na početku je odbijao raditi s NTFS-om, tako da otkaže cijeli Windows i sve ostalo, međutim nakon par formatiranja je prihvatio, ali sada moram raditi check disk, jer je pun error-ova, ali radi k'o Bog, i formatirao sam ga s allocation size-om od 128K, a da ne govorim kako je max. 64K. XD
Sada da repairam sve te error-ove, i mislim da će raditi k'o mali carić. Čak sam pokušao zalijepiti image na njega od NTFS-a, i nije htio, čak ni prisilno.
U svakom slučaju, napredujem. 8)
Jesi pomislio na format sa linuxom?
Ne radi u Linux-u. Pokušao sam na jedno 5 XP-a, na dvije Viste, dva W7, i 2 Linux-a, ni pod DOS-om ne radi.
Sada trenutno pod Vistom sa SP1 riješavam stvari.