da tebi nema laga al zato ostalima ima dosta= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
+jel netko zna dali ima perk za nosit 2 osnovna oruzja npr sniper i scar
Printable View
da tebi nema laga al zato ostalima ima dosta= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
+jel netko zna dali ima perk za nosit 2 osnovna oruzja npr sniper i scar
Pa ja prosječno krepam jedno 10 puta u svakoj misiji. Naravno, nije to loše, treba pazit kak se igra ^^= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
xD
ima= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
brutalno ultra brutalno :pray:= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Super mi je perk scarvanger, kao što je carepack najinteresantniji novi killstrike bonus.
Također je odličan onaj perk koji s killstrikea oduzima jedan bod, pa je radar već pri double killu.
po meni je najbolji bling pro
a of kill strakova imam predator onda onaj Emergency Airdrop(tu se dobije dost dobrih stvari)
i ac13o normalno prebolestan je za pucat u mp a iona helic nije los
[quote=osvetnik_sch3l3]ima[/quote:3q0kgz3u]= Citat =:
Izvorno postao "CAK_CROchef":3q0kgz3u
koji?
sorry na double postu
+za patch to je izaslo fa ti onaj sistem trazi prvo servere ispod 50ms pa 60 pa 70 i tako dalje
a jucer je bilo autoamtski 100
ajd neka netko odgovori : koji pixel shader je potreban da zavrtim mw2?
[quote=*Fila*]brutalno ultra brutalno :pray:[/quote:1pjnccq2]= Citat =:
Izvorno postao "R@pt0r":1pjnccq2
e da, i ovaj mw3 malo podsjeca na Killzone 2
ja moram rec da je ovo najbolji cod do sada
mp je jedinstven balansiran
a sp je ... ja sam bez rjeci
kupio sam igru jucer i igram ju 12 sati preso sam sp koji je bio predobar
sad igram mp koji je stvarno najbolji do sada makar je samo 18 playera ovo ce se igrati jos dugo vremena ja preporucujem da ju kupite jer je pre dobra
Najbolji killstreak je Chopper Gunner! Bolji od AC130 i isto na 11 dođe... Čisti own!
Jučer sam dobio preko 10 ubojstava s njim...Stvarno, najbolji killstreak... Da sam stavio Nuke, sigurno bi je dobio jer sam došao do 27...
Jel ima cheatera puno na serverima? :(
ne broje ti se killovi iz killstreaka (barem ja tako mislim) :P= Citat =:
Izvorno postao X Sync
Recite, kako promjenim ime u MP?
Inače, nije mi tako dobar MP. Singleplayer je odličan, ali mi je multiplayer nekako... loš.
Tek sam 4 level, ali nije mi to pravi CoD. Što se tiče MP-a, ostajem na CoD4.
na steamu promijenis nick
odes na profile edit
TNX, uspjelo je.
Nemogu vas više slušat, kupujem key u ponedjeljak :)
to je najbolji dio NEMA CHITERA ako si neki pro hacker nema sanse da je undetected :D= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
dobro mp nije ko prijasnji cod-ovi... al je dosta balansiran i zabavno netreba ti vise od 9v9 to je cisto ok i dosta ipak to nedaje bas najvise realistike (mislim kao war felling... tralo bi bit puno ljudi)
= Citat =:
Izvorno postao xtali
Već su se pojavili hackeri....
VAC radi na sistemu delayed banova.
Da, da... ali time dobiva na nekoj realnosti jer te AI pokušava izbaciti iz zaklona i ravno u liniju vatre ^^= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Najgore je kad te metak pogodi, kao da te zaliju kantom boje u facu :(
I za radnju bih se isto složio, taman kad se pripremim za nastavak oni mene prebace iz TunguzijeSu SAD, čemu?
Pogubio sam se^^.
Kako god SP je fenomenalan, evo prošao sam ga jedan put na Regular i jedan put na Veteran. Puno bolji SP od CoD4 i najbolji FPS ikada što se tiče SP dijela. Sada još moram probati MP, i vjerujem da će mi on isto biti odličan (imam osjećaj da će MP5 + Silencer rulati). :D
@striker- Meni baš to zakon. Ima više lokacija i zanjimljivije je, nije kao CoD2 prvih 5 misija snijeg, pa pola igre pustinja, itd.
@Arbiter- Stavi lakšu težinu. Ja igram na Recruit, kasnije ću na Hardened, pa možda na Veteran.
http://www.infinityward.com/forum/viewt ... 4&t=170900
Šta to znači, da ako kupim igru, nakon nekog vremena neću moći igrat MP osim ako ne budem plaćao gadovima još više? :(
Kul, čitam sada da je MW2 u prvi dan prodaje odmah zaradio 350 milijuna dolara. WOW :pray:
Nisam na to mislio, volim raznolikost lokacija, ali prerazlomljena priča me ubija.^^= Citat =:
Izvorno postao GDra
@ Dead, bojkot uspio nema šta ^^
Kao da nisu zaradili dovoljno love pa sada još i ovo će forsat, ah niš, uzimam Online Service 1 u tom slučaju, sviđa mi se "Character Customization", 10 $ na godinu nije puno.= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
To su još uvijek vjerojatno neke pretpostavke, no nebi se čudio...
Ugl. vjerojatno uzimam taj key, ali ni jednu kunu neću davati za neke dodatke, nije ovo MMO
Da, bilo bi bolje da je samo TF141. Američke misije mi nisu toliko dobre, ali nisu ni loše. U SP-u ove igre loše ne postoji. :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r