Slažem se. Eventualno bih pristao na to kad bi bio neki brutalan i smislen questline koji bi to omogućio. Ali to bi im bilo puno nepotrebnog posla, i donijelo bi im nestabilan odnos frakcija na serverima.
Printable View
Slažem se. Eventualno bih pristao na to kad bi bio neki brutalan i smislen questline koji bi to omogućio. Ali to bi im bilo puno nepotrebnog posla, i donijelo bi im nestabilan odnos frakcija na serverima.
Sve je to zajedno dosta sumnjivo. Kao nisu uveli High Ress texture jer su se bojali da neki pc-i ih ne bi mogli podnjeti? Pa onda bi smanjili postavke lol. A kako sad citam posteve, high ress texture su bile u closed beti. Nesto su gadno zeznuli od tada.
BioWare nesposoban.
Više sam mislio na ovo što je Kostolomac spomenuo, no to bi zahtjevalo korjenite promjene u konceptu. Izdaja je uvijek bila dio Star Warsa, zapravo jedna od najprepoznatljivijih značajki.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ili to, ili je stvarno istina ono prerenderiranje. Zato sto oni promo gameplay videi, iz npr eternity vaulta koriste high ress texture u gampleyu a ne samo u cutscenema, kao i oni progression traileri.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ili ja igram u krivo vrijeme ili što pošto ne viđam više od 40 ljudi na pojedinom planetu. Formiranje grupa moguće je samo na heroic questovima :(
Toliko o tome da ćeš nas healati :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Da, sada ću vas healati dok imate duplo više levela. Ja uz svoj tempo igranja neću doći do 50. valjda još mjesec dana :)
HAHAHAHAHAHA!= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Kvaliteta questova varira iz slučaja u slučaj. Nekad su puni besmislica (nabavi dijelove šifra za upad u bazu te budi brz pošto se non-stop mijenjaju, no svejedno kada ih dobiješ vrati se prvo u bazu da ih imam za svaki slučaj ukoliko pogineš), a nekad su odlično izvedeni. Što se tiče samog class storya, za sada odlično.
Ono što je mene dosta razočaralo su flashpointovi. Prvi je bio odličan, kasnije je to sve veliki meh.
Ima sam u jednoj prilici 4 misije u kojima tribam onesposobiti 4 radara, uništit 4 kutije sa municijom, popraviti 4 senzora i ubit 4 lika. Mozak pukne od zanimljivosti :)
Koja mizerija od ljudi na serverima - od 20 do 50 (ovdje mislim na pojedine planete dok igram). Za vrijeme bete, rijetko je bilo ispod 180. Postaje mi sve veći problem naći ljude za grupu :(
Vidim da se žale na isti problem i neki ljudovi na bug forumu. Što svi igraju sa Empireom? :/
Ne igraju svi Empire nego vecina igraca su ustogljene pizde koje ne bi ni quest sa tobom napravili. Kad igram Sith Warriora tesko nalazim igraca koji bi preko 2 questa u grupi napravio a kamoli nekog koji nije kreten.
Ugl ponekad je dobro pitat ljude u prolazu a ne se samo u General derati koji ja npr ignoriram i brisem sa svoje chatt liste.
Pa radim to isto, no rijetko imam sreće. Do sada sam uglavnom imao dojam da igram Massive Singleplayer Online, a ne multiplayer. Jučer navečer sam išao igrati jedan flashpoint, pola sata sam pokušao skupiti grupu i ništa. Ako se ovo ovako nastavi, preselit ću se na neke popunjenije servere. Iako ne znam koliko bi mi to pomoglo pošto imam dojam da pretežito svi soliraju
Meni je tako i u zadnjim danima bete bilo. Zato kad nađeš party ne izlaziš iz njega bar dva sata.
Najbolje je igrati s nekim poznatim, no uz svakodnevno obveze, ne stignem ja pratiti taj tempo. Ekipa iz Helvetice je većinom dogurala do 50. levela, ja sam na 27. Stignem dnevno uložiti sat-dva u igru (nekad ni toliko), a u to vrijeme obavim svega par questova. Kada igram, želim igrati u grupi (ne sve questove, ali barem dio), no to mi je u zadnje vrijeme nemoguća misija.
Ma bezveze. Jedini nacin da dobijes grupu ce biti ako Bioware stavi neke masne nagrade za social rankove :( to bi jedino natjeralo ljude da igraju u grupi.
Kooperativno igranje će se recimo u Guild Warsu 2 poticat i nagrađivat.
Just sayin'...
I ovdje se u neku ruku nagrađuje, no ljudi kao da ne kuže bit MMO-a. Okej, neda se ni meni uvijek igrati u grupi, no generalno se zna smisao MMO igre.
Sad whajnate a prije ste govorili kak je dobra stvar sto rade "SP" MMO
Kul je u formi da imaš opciju soliranja. No nije kul ako želiš igrati u grupi i ne možeš, a igraš MMO :)
Noćas sam imao sreće - upao u neku grupu s dva Engleza i jednim Rusom, igrali smo 5 sati u komadu heroic questove na Tatooineu koji mi je do sada definitivno najupečatljiviji planet koji sam vidio. Pogodili su ga u srž. Na kraju smo završili s flashpointom, to je bilo oko 4h u noći :D
Kao što sam rekao. Kad jednom konačno nađeš party više ne izlaziš iz njega.
Mislim da ću tako ubuduće.
Igrat ću još do kraja mjeseca pa pauziram zbog Mass Effecta. Repriziranje dvojke te trojka.
Ja nisam imao problema da nadjem grupu dok sam igrao. Jest da to nije uvijek bila standardna grupa s tankom, healerom i 2 dpsa, nego uvjek bi falio tank ili healer. A ovo za performance drop, dok se vratim s faksa to budu valjda popravili. ^^
Sve više negativnih komentara na igru od ekipe koji su dogurali do 50. levela (ili su u blizini), a broj ljudi na serverima rapidno pada. Evo jedne "user" projekcije:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=171487
Većina servera je na light populiciji. Ovoj igri hitno treba merge servera i LFG tool. Ne pomaže što su blagdani završili i što će se ljudi vratiti svojim svakodnevnim obvezama. Biti će zanimljivo vidjeti koliko će ekipe produžiti pretplatu od ovih početnih mjesec dana. Mislim da neće puno.
Sam rekao, trebali su napravit KOTORIII i maknut se od odvih MMO gluposti.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Stvarno ne znam kakva je igra ali ovaj video je bog.
Al nisu. Get over it.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Izostavimo li grind igra je skroz ok. Uz to zanima me prica svih ostalih 7 klasa i njihovih companiona tako da u ovoj igri realno imamo 8 kotora :)