-
Re: Novosti iz Hardware svijeta!!!
= Citat =:
Izvorno postao ezav
Ali nije u tom poanta ... neg u tome da ljudi tvrde da ne postoji sata3 disk ...
k
Iz mog pogleda bilo bi najbolje da pocnu proizvotiti mehanicke diskove koji ce biti užasno tihi, sa što manje vibracija i samo dovoljno brzi za cuvanje podataka, a za sistemske particije da nam zavaljuju one SSDe koji se spajaju preko PCI-Ex1 direktno na sabirnicu.
I sve skupa brzo, tiho i sigurno za naše podatke (ovo zadnje mi je najvažnije).
-
ma opce nije bitno da li postoje ili ne, stvar je u tome da ne mogu iskoristiti tu propusnost... niti 3 Gbps, a kamoli 6...
-
ezav.. to bi bio onaj disk kojeg nitko nema na lageru??
ako ga nema u prodaji, kao da ga ni nema na tržištu...
-
Ma ima ga ... ali je bed kaj je izmedu 300-400 dolara ovisi u kojem ducanu gledas ...
Pogledal par web ducana i kod svih je naznaceno da je in stcok (na newegg-u je na akciji za 299.99 pa ko ima samo napred http://www.newegg.com/Product/Produc...-506-_-Product) ...
A Hr pitaj bog kada ce doc ... najvise sam ciljaj na to da ti uredaji postoje ali da je neoprostivo sto je upitno kada cemo to videti u hr ... a da ne pricamo o cjeni kada tu dojde ... npr jedna barica od 2tb je vani izmedu 150-170 dolara .. a kod nas je izmedu 1500-1700 kn ovisi od ducana do ducana sto je skoro 100% skuplje ... like ftw ...
-
= Citat =:
Izvorno postao Gwin
ezav.. to bi bio onaj disk kojeg nitko nema na lageru??
ako ga nema u prodaji, kao da ga ni nema na tržištu...
Ima ga u Lostu...
-
-
super podaci za grafu..
kad konačno dođe.. i ako budu takvi rezultati..
-
Iskreno mislim da si Nvidija ne bi dozvolila još jedno kašnjenje da nema vodecu grafu na tržištu. Štoviše siguran sam u to.
Kao što sam rekao da nece odustati od proizvodnje grafa i bio u pravu tako sam siguran i uvjeren da niti sa ovime nece podbaciti.
No cijena ce i dalje biti visoka.
-
ako budu takve perfomanse kao sto pise u gornjem postu kako ce tek biti za gtx 395? strasno ako tako bude...
-
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
ako budu takve perfomanse kao sto pise u gornjem postu kako ce tek biti za gtx 395? strasno ako tako bude...
Oni znaju da ce prakticki potonuti ako ne izdaju brze kartice od trenutnih Atijevki. Druge nemaju posto cijenu nikako nece kresati. Em zbog toga što im je ipak pala malcice prodaja do sad em zbog samih troškova nove proizvodnje. Što očito i oni sami znaju.
No tu je sad i druga strana price, koja opet govori kako i Ati sad radi na novitetima...pa ce to sve opet krenuti svojim tokom kao i od samih pocetaka...macka i mis...macka i mis...tko ce koga nasamariti :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Nema ukljuečene "Tesselacije" u Heaven benchmarku? nVidia :thumbs1:
-
Zar opet moram reci da je neko idiot i dobit ban :(
-
Što se buniš, pravog DX11 bez tesselacije nema. A na slici u Heaven benchmarku stepenice nisu "stepenice" već ravna ploha. I to vrlo ružna ravna ploha. Takav DX11 vrtim i ja doma na kompu.
Znam da to s tesselacijom nije do nVidie, to tip nije uključio tu opciju u postavkama benchmarka. No svejedno nVidia fail :thumbs1:
-
možda bench nije stigao do djela di je to ukljuceno :D
-
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Što se buniš, pravog DX11 bez tesselacije nema. A na slici u Heaven benchmarku stepenice nisu "stepenice" već ravna ploha. I to vrlo ružna ravna ploha. Takav DX11 vrtim i ja doma na kompu.
Znam da to s tesselacijom nije do nVidie, to tip nije uključio tu opciju u postavkama benchmarka. No svejedno nVidia fail :thumbs1:
Sam dx11 je ionak fail tak da ja lagano mogu pljuvat ati kolko god ocu...
A kaj se tice samog tvog komentara glup je iz više razloga koje nebudem navodil jer mi iskreno ne da rasparvljati sa zadrtim fanom nekog proizvoda.
Očito je da ne kuzis da se mi inace zezamo kada raspravljamo ati vs nvidia i da svaki pametan covjek nije zadrti fan niceg.
Takoder bi ti samo napomenuo da ta verzija 100-ice još nije službeno vani i kaj se mene tice moze biti inžinjerski primjerek sa dx9. meni je bitno da se radi na proizvodima i da nekaj bude iz toga.
-
= Citat =:
Sam dx11 je ionak fail tak da ja lagano mogu pljuvat ati kolko god ocu...
Odma sam se sjetio CUDA-e i Physx-a :D
Inace drago mi je da nVIdia radi i nadam se da ce sto prije stici... :roll:
A usput su mogli spustiti cjenu trenutnih grafa :?
-
Samo neka požure više...sadašnje stanje nekonkurentnosti je jako loše .3850 odmah po izlasku platio 1050 kn , 4850 odmah po izlasku platio 1070 kn a za 5850 bi trebao dati skoro dva soma kuna ?? Šipak.
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Samo neka požure više...sadašnje stanje nekonkurentnosti je jako loše .3850 odmah po izlasku platio 1050 kn , 4850 odmah po izlasku platio 1070 kn a za 5850 bi trebao dati skoro dva soma kuna ?? Šipak.
Tolko o jeftinom atiju.
I tolko o pricama kako su svi nvidijaši idioti koji su kupili gtx260/27x/28x/29x jer se nebudu mogli igrati kak spada kad dode nova serija atija.
ROFL
-
Pa treba biti iskren i reći kako je 38xx i 48xx serija bila pun pogodak. Konkurentna i isplativa serija .29xx je bio poluproizvod a 58xx serija je precijenjeni proizvod .Super su ove nove grafe , gotovo bez mana osim što smo razmažani po pitanju cijene sa dvije prethodne serije.
Ne znam tko je pričao kako su kupci nvidie idioti.
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Tolko o jeftinom atiju.
I tolko o pricama kako su svi nvidijaši idioti koji su kupili gtx260/27x/28x/29x jer se nebudu mogli igrati kak spada kad dode nova serija atija.
ROFL
da..da..da..da...
ali opet će ati imat jeftinije kartice naspram nvidi-inih kad bude serija 3XX u prodaji :toilet:
-
[quote=Ivan_87]
= Citat =:
Izvorno postao "Doctor Freak":16ma7w5o
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Tolko o jeftinom atiju.
ROFL
da..da..da..da...
ali opet će ati imat jeftinije kartice naspram nvidi-inih kad bude serija 3XX u prodaji :toilet:[/quote:16ma7w5o]
I opet budem ja imal hladniju, overklokabiliju i tišu grafe od tebe. I nebum se zamaral svaki mjesec sa updejtima drivera i privikaval na Atijev moto od minimalno 12 updejta po godini.
Meni dovoljno da iskeširam koju stotku više.
:ekipa:
http://www.gigamegatech.com/ati-catalyst-error.jpg
http://img384.imageshack.us/i/error2bq.jpg/
http://ality.tv/CL/ati_error.jpg
http://www.kohtz.org/photos/ati2dvag.dll.jpg
http://img5.imageshack.us/i/vpuzzz.jpg/
-
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Toliko o fanbojizmu :D .
A čuj da si mogu kupiti noviju aticu za 1400-1500kn vjerovatno bi je uzeo...ali cifre od 1800-200kn na više ne dolaze u obzir. Rađe si onda uzmem 285 da se mi se troši i da mi je hitno.
-
-
pa trenutačno stanje s cijenama novih atica je bilo za očekivati... osobno nikad ne bih dao 2000 kn za grafu (govorim konkretno sad o 5850) pošto bi to ipak trebao biti najpopularniji predstavnik nove serije... hd3850 sam platio 1000 kn i to je vrh vrhova... a što se tiče ovih grafova, nadam se da su vjerodostojni i nadam se da će čim prije te grafe pa da se cijene malo "unormale"...
-
-
Znači niš od pada cijena :( .Nema veze ..i tak mi 4850 1gb sve vrti kako treba :D .
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Znači niš od pada cijena :( .Nema veze ..i tak mi 4850 1gb sve vrti kako treba :D .
a gle, tko zna... ovo jest fake, ali vidjet ćemo još kakve će biti performanse, neće nvidia samo tako se predati...
-
što je neko zbilja mislio da to nije fake :(
-
Da je test bio bolji od 5870 nebi riječi rekao.
Ali protiv 5970 tolika razlika je prefejk...
Eventualno 390/395, ali 380.. Pfff...
Vic dana: "Kad će nVidija izdati DX11 karticu? Kad ATi izda DX13 karticu."