[quote=serijski samoubojica]Novi PoP sam imao. Predosadan mi je.[/quote:382ui6yk]= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
mozda thief III ? (ili 2 i 1)
Printable View
[quote=serijski samoubojica]Novi PoP sam imao. Predosadan mi je.[/quote:382ui6yk]= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
mozda thief III ? (ili 2 i 1)
Ovako, zanima me koji je najbolji rimski city-building, tj. najkvalitetniji i najopsezniji sa jako puno mikromenadžmenta. Do sada sam igrao zadnja dva - Imperium Romanum, ok mi je ali je pre pre jednostavan. Također, trenutno igram CivCity Rome, dosta je dobar ali ga muce neke tehnicke poteskoce a i ima, nazovim to, malo sriban sistem napredovanja kuca(lose je napravljen). Pa ono, volio bih neku dobru preporuku jer obozavam taj tip igre...
Isprobaj Caesar IV ili Glory of the Roman Empire.Caesar je po meni bolji,al isprobaj oba ako možeš,možda ti ovaj drugi bude bolji.
legacy of kain serijal, tomb raider serijal, indiana jones and the emperor's tomb, shadow man, rayman 3, ice age...= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
u thiefu nema trčanja, skakanja itd, itd, već se sve svodi na šunjanje.= Citat =:
Izvorno postao Norther
ima sprince of persia i assasin's creed ali tu ima klanja
mislim da nema nista slicno mirror's edge
vezano za onu igru slicnu mirrors edge-u mislim da je nes slicno runner ili getting up
Mark Echo's Getting Up? Neznam nisam pogledao, ali možda... istražite.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Nikako. Iako je Marc Ecko´s Getting Up je samo tako dobra igra.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Sad ste me sjetili na tu igru,odlicna je bila,ali to je vise "grafiterska":) :) :) :) :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
puno fajta i crtanja.Ima i tu neš skakanja po zgradama, ali ne bas toliko.
Svima toplo preporucujem:) :) :) :) :)
Ja uvijek dođem do jednog dijela i zapnem i jednostavno ne mogu dalje. Jeli ko prešao igru?= Citat =:
Izvorno postao Hrvoje
Ja sam prešao. Odlična je igra! Dosta sam se mučio na nekim djelovima ali je igra svjetska. Ja sam ispunjen nekim čudnim osjećajem dok je igram, uglavnom, igra je totalno prošla nezapažena, ali je biser koji bi svi trebali zaigrat. Koliko se ono radila, 7 godina? (retoričko...)
I ja sam je prešao,odlicna je,ali i teska na nekim djelovima= Citat =:
Izvorno postao Bara
šteta kaj je presla toliko nezapazena :( :(
Reć ću samo ovo LOL :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Hrvoje
Je li u proteklih, recimo 5 godina izašla kakva city building igra, a da nije sim city societies, ni nekakav trećerazredni tycoon... Zeusi cezari i sl također ne dolaze u obzir jer sam sve već odigrao.
Isto tako, može li mi netko preporučit nekakav dobar dungeon crawler? Onak, da ima hrpu opcija i da je dosta detaljan, ali da ipak ima malo više grafike od adoma xD. E da, i da nije dungeon master ili eye of the beholder. Kada je izašla nije bitno.
City Life, ali je sve fucked up ako planiraš na Visti igrat= Citat =:
Izvorno postao Outmind
našao..= Citat =:
Izvorno postao Gwin
GameBiz2
ako nekog interesira...
http://www.veloci.dk/gamebiz/
Ej, thx mene je isto zanimala ta igra kad si je opisao. A i freeware je.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
jel neko čuo za guitar hero aerosmith
:gitara:
ma nemoj :D
imao sam desetak najboljih igara za razne platforme
a isprodavao sam platformi majko mila..
prva je bila loša, tamo negdje 1986, no 1997 sam izbacio pentium2+pentium2+voodo2 kombinaciju, koja se na kraju prodavalo bolje nego xbox i ps2.. :D
i ja sam je skinuo,
i jedinicu i dvicu jedinica mi je bolja (lakša, jednostavnija).
došao sam do 54,323,856$, sve bili najbolji zaposlenici, najveći prostor i najbolji izdavač. samo šteta što ide samo do 2001 :(
samo ti gwin si rekao da si vlasnik hardver kompanije, a ovdje samo igre proizvodiš...?
ili sam ja krivo shvatio...?
dvojka ide do 2006.. a negdje krajem 80-ih te uprava traži da napraviš platformu jer bi oni ušli u trgovinu hardverom.. pa sagradiš tvornicu i dizajniraš platformu...
jel to samo u dvojki?
Ajde nek mi nešto netko preporuči od novih FPS-ova ili RPG-ova. Nema šta nisam prešao u posljednjih 5 godina :). Sada mi ostaje samo da čekam, ali opet bih htio čuti vaša mišljenja...
probaj stalker clear sky ako nisi probao FPS/RPG
mount & blade - RPG
Brothers in arms hell's highway FPS
E jbg sada, sve sam te dokrajčio :) Zapravo, Mount & Blade nisam, ali pošto za njega nemam vremena, jbg, ali hvala na prijedlozima...
cryostasis probaj definitivno ako nisi :D
A jbt danas ga prešao, pa i diskusirali smo o njemu na temi kojoj sam ja postavio, sjećaš se...
Koliko ti je trajala?
Ako pitaš u koliko sam prešao igru, bilo bi to 5-6 jako zabavnih i super sati. A ti Vedrane? Iaka moram priznati da sam neke trenutke dosta puta ponavljao jer recimo ne znam što bih radio kada uradim Mental Echo, ili nekad mi se postroji troje teških neprijatelja i zaginem 3 puta i tako...