Taj micek mi je tak prekrašan.
nice job sa Coltom, daj nabaci koji vid da vidim kak ide taj mali monstrum
Printable View
Taj micek mi je tak prekrašan.
nice job sa Coltom, daj nabaci koji vid da vidim kak ide taj mali monstrum
Ludo. Vidi se da je relativno star rally na početku, danas nebuš vidio tak ekipu blizu :) Ralliart ftw.= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
E vidis ovi sa pocetka filmica Evo I, II i III imaju isti motor koji ja imam u Coltu! 8)
Taj motor je cudo.. trpi 400 konja tuninga bez mjenjanja internalsa (kovani klipovi etc..)..
Stara japanska skola, jako su izdrzljivi.
Ma snimio bi ubrzanje ali imam neku sugavu kamericu na mobu lose bi se vidlo..
Kazem ako netko ne vjeruje da colt ide, ja ga drage volje malo propeljam :)
@ Shaka pa nije mi bas svejedno ali pazljivo smo ga slagali tako da nema frke, nece se nista raspasti.
Ovaj srebrni Colt od frenda je slozen prije 5 godina.. Evo sad u petak ce mu biti ravno 5 godina odkako je turbo nutra..
Nikad nista, stalno dodaje bolje dijelove, slaze nesto auto ide ko gluva svinja..
Na street raceu mu je izmjereno 12.6 sec na 400m i izlazna brzina 197kmh.. Pa ti vidi kak to ide..
Moj crvenko u cetvrtoj ide ravno 200, kad obrtaljka dotakne crveno. Znaci jos imam petu za razvuc.
http://www.streetfire.net/video/mitsubi ... 104573.htm
Ahh dobra stara vremena.. Tu je jos srebrenko bio 2.0 atmo :)
iyTpQX_zoNs
Evo malo perverzija :D
Ah jednog dana cu i ja imat Evo :)
Evo 6.. ne treba mi nis vise :)
U 4. 200??!? :pray: I jednostavno mi je prestrašno da na onom filmiću ubrza do 300 za 23sec xD Pa u prvoj je valjda išao do 80km/h...
To i ja sebi ponavljam svaki dan.= Citat =:
Fotić mi snima HD, dogovorit ćemo se :D= Citat =:
E moze :)
Pa Chux se je vozio u autu.. Ajde istina bilo nas je 4 krkana nutra pa nije isao kak bi isao da sam solo ali mislim da je pohvatao konce :)
Chux smrade javi se :D
4 medveda nutra, gepek pun pizdarija i torbe pod nogama za 3 dana LANarenja, sve to na zimuljama koje baš ne love u nižim brzinama, a auto i dalje ide ko metak :) Još kad i turbina zafućka baš ko da je u warp ubacio, sve živo u retrovizore pobegne odma. Ubrzanje me impresionira više od ičega. Riding shotgun je priceless u tom čudu, bio bi putnik svaki dan da mogu :D
Od filmeka imamo sam neki driftanja po snijegu sa gore spomenutog puta ne baš bog zna kakve kvalitete koji nije uppan baš nigdje ovog trena pa se nemre gledat.
Eto ste zadovoljni!? :P hehe I chux ono nije bilo driftanje ono je bilo slajdanje :D
sanjkanje :P
Također. :)= Citat =:
Izvorno postao fear
E Stena, može pitanje?
Kako ide zakon, dal imaju neki propisi o tome kad pojačavaš tj. tjuniraš auto?
Treba sigurno sredit dost papira i to ozakonit jelda?
Za kolko si kupio Colta, koliko uložio i koliko on sada vrijedi?
Mene isto zanima na koju foru tunirani auti prolaze na tehničkom. Znam da je statistika pokazala da 99% ljudi koji tuniraju aute ne prijavljuju to povećanje snage i drugo, navodno je samo jedan čovjek u državi koji je to napravio.
Ovako..
Ako se mjenja motor ili recimo imam frenda koji je sa Evo 3 prebacio pogon na sva 4 kotaca na Proton Satriju, treba napraviti atest.
Da bi prosao atest mora biti kao da je u tvornici slagan.. Treba imat papire od auta iz kojeg su izvadjeni dijelovi itd..
E sad.. decki u CVH imaju dogovor da ne pustaju aute da budu atestirani.. To je vec malo duga i komplicirana prica..
Uglavnom danas je skoro pa i nemoguce napraviti atest.
A kako se prolazi tehnicki... Samo cu se nasmijati :)
Inace meni je bilo sve ispravno na tehnickom osim ekotesta jer ovaj moj turbo motor u originalu dolazi iz Eclipse i ona ima katalizator dok Colt tvornicki nema kat..
Ako samo chipas auto ili tako neki tuning onda nemas brige.. naravno ako ti nije to radio Stef u nekoj supi koji prvi puta vidi auto..
Pa kolka je kazna ak nemas prijavljeno?
Jel tvoje prijavljeno?
Kazna.. CIOS :) tj u presu..
Nije atestiran.. jer kazem to je danas nemoguce.. Ali moj motor je konstrukcijski skoro pa identican kao u originalu tak da ono.. Zgledaju isto :)
A Colta sam platio 10000kn.. isao sam u Osijek po njega.. U njega sam ulupao podosta novaca a vrijednost mu je sada.. Nesto malo vise nego sto sam ga platio..
Ukratko to nema vrijednosti :) To slazes sebi za gust a ne da zaradis.. J
Kad ti je to hobi i kad su ti auti okupacija onda ti to ima smisla.. inace drugima kad pricas, blijedo te gledaju :)
Sta ces, svaka budala ima svoje veselje..
Value is in the eye of the beholder.
Vlasniku je neprocijenjiv, al ak bi prodavat, praktički nebi niš više za njega dobio. Možda kad bi jednakog fanatika našo.
Ne vidim razlog zašto bi ga uopće i prodao :) Ja sve razmišljam da svoju 207-icu nikad ni ne prodam, nego ga samo ženi proslijedim kad kupim novi, još ne vidim kako bi se mogao odvojit od prvog auta...u biti od bilo kojeg auta.
Ma samo pitam.
Ja da ga imam, nikad ga nebi prodao.
Jako mi se sviđa taj colt, mozda mi to bude prvi avtić.
Samo ne u crvenoj.
Inace obicni colt (moj je vec u startu bio GTi, 1.6. 125ks) imaju motore 1.3 i 1.5.
Ako je bar malo odrzavan motor ce proci preko 300000 bez pol frke..
Govorimo o ovoj liniji C50 kao sto je moja od 89-91 god.
Daj mi reci kolko si para u njega ulozio, i sta si sve promijenio/ugradio?
Ak nes javno, na pp mi posalji.
Evo poslao sam ti :P
Ovo je Lancer kakvog bi ja želio.
Tuniran je od strane naših susjeda Bugara, Vilnera.
http://autocarsnews.info/wp-content/...ve-Picture.jpg
Vilnerov Lancer EVO X osnažen je na 400KS, opremljen Greddyjevim ispušnim sustavom, K-sport ovjesom,
18-palčanim kotačima marke Weds sports, te mu je dotjerana i unutrašnjost.
Intenzivno su korišteni karbonski umeci te crni lak s odsjajem klavira, a kontrasno je dotjerana unutrašnjost
s kožom i alcantarom. Krov je u crnoj alcantari, a prednja su sjedala školjkasta OMP-ova.
Izvana su ipak najzamjetnija svjetla u LED-tehnologiji.
gledo sam jedan test lacenra i rekli su da ima jebeno loš ajnšlag volana.
jel to stvarno tak strašno ili?
Tocno znam sta ti gledao... :) Cek da nadjem na jubito pa cu ti objasnit :D
Ees2aZcDUn8
tt06N8EjVfU
Na drugom filmicu su nedostaci tog evoa (konkretno vezano za MQ400)
Anjslag mu je koma (mislim da je na ovom drugom filmciu oko 38sec.).
Ostali imaju normalan.. Recimo moj lancer ima bolji anjslag od mazde 6.
Pa jel se da ajnšlag riktati, da moš okretat više/manje nego što trenutno može?
Nope. Al sumnjam da ces kupiti Evo VIII MR FQ400 pa se ne moras opterecivat sa tim :)
EVO je samo moj san. Tko zna dal ću ga ikad moć kupit. :)
Skup je to autić.