Ne kužim, piše da 1.10 na ps plus dolazi Kingdoms of Amalur i još neki naslovi, gledam jučer, gledam danas, ništa od toga...
Printable View
Ne kužim, piše da 1.10 na ps plus dolazi Kingdoms of Amalur i još neki naslovi, gledam jučer, gledam danas, ništa od toga...
Ah, to je samo za NA :/
HA HA HA!
Bio je već Amalur na Plusu.
Odigrao Beyond Two Souls demo.
Potencijalno zanimljiva priča i upravljanje duhom je fora, ali jednostavno previše cutscena i QTE-a.
Kupovat sigurno neću, ali možda iednom odigram. Jel i Heavy Rain takav?
Heavy Rain je tristo puta gori.
Ovaj, Heavy Rain je QTE.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
To je interaktivni film.
Ako misliš da je previše cutscena u igri koja je cutscena, zaobiđi.
Igram baš demo Beyond Two Souls, koja ludnica sa onim eksperimentom...zasad sve ok ali vjerujem da ću je kupit tek kad bude na nekom sniženju.
Lokalna verzija Beyonda dolazi sa sljedećim titlovima:
English
French
Dutch
Polish
Czech
Hungarian
Croatian
Turkish
To su te benificije EU članstva.
To je bilo neočekivano.
Nemoj me j..... :pray: :pray: :pray:
koji je mogući prijevod igre ?
IZVAN DVIJE DUŠE gugl translate ftw
Ima tu neka šala sa Gibonnijem, ali neda mi se razmišljati.
I ove dvije dušeeeee što nam je Bog povjerio !! Umjesto da se ljube ja sam i to IZNEVJERIOOOOOOO OOOOOO !!!
:D
we pop nao
evo baš odigrao demo, s hrvatskim subtitlovima (vjerojatno ne bih ni skužio da nosam ovdje vidio wekijev post)
igra je interaktivni film s dobrom grafikom, odličnom glumom i obećavajućom pričom..svidio mi se demo, i Heavy Rain mi se popeo visoko na listi igara za nabaviti
jel ima Heavy Rain u digitalnom obliku i ako ima da li je već bio na Plusu?
Nisam skužio kaj moram pritisnut ili drkat sa kontrolerom kad mi se pojavi doslovno slika kontrolera i onda strelica prema gore, kaj ga moram trest prema gore, koji vrag...
Vjerovatno moraš. To su ti te sixaxsis kontrole.
ja te sixaxis opce ne kužim xD ima u Dark Souls, sa tim možeš radit pozdrave, dal za to treba kamera ona sa motion detektorom ili koji k neam pojma, samo znam da izgledam retardirano sam sebi kad mašem sa gamepadom ko neki idiot xD
EDIT: eo našo sam kak funkcionira za DS
http://www.gamefaqs.com/boards/606312-d ... s/60880979
Kupio RDR, predivna igra.
A tek gameplay!
ja sam si naručio NHL 13, da konačno odigram neki hokej, zadnji za PC je bio 09..hvala Bayernu, Medveščaku, PSG-u i Šahtjoru na tome :D
sad razmišljam što ću uzeti kad prodam mišonju...
Meni se čini da bi ti Bayern ove godine mogao zaradit puno igara.
Idući je The Last of Us, samo treba skupit 450kn :|
Meni je bed kaj će ti otić hrpa para na sve to a ništa nećeš odigrat kak se spada.
To je možda funkcioniralo tak na kompu, al ovdje kad se sve plaća, igram po redu :)
Last of Us možeš pogledat na jutubu jer je priča jedino što valja. Osim, ako te multi ne znima.
U The Last of Us sve valja.