spectre bi odmah ubio covjeka u pojam..... :killyou:
kako mislis nemos ga otvoriti u quelst logu?
i da blizz bi trebo povecat q log na 30 25 mi je premalo :-x
Printable View
spectre bi odmah ubio covjeka u pojam..... :killyou:
kako mislis nemos ga otvoriti u quelst logu?
i da blizz bi trebo povecat q log na 30 25 mi je premalo :-x
sorry, flander me zaveo, pa nisam uopće pročitao pitanje kak spada :D
Bijeli uskličnikS(za one koji ne znaju: !S) znaći da nisi dovoljno visoki level za određeni quest. Svaki quest ima level prerequisite, inači bi mogo napravit lvl 70 quest u pratnji high lvl frenda, i odmah dingat 10 levela odjednom :)
A bijeli upitnikS(za noe koji ne znaju: ?S) znaći da quest nije dovršen :)
E moj flander, skoro sam popljuvo lika, al sam se sjetio minutu kasnije :roll:
Pa povećali su s 20 na 25 kad je TBC došao, kud ćeš više? :wink:= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
ahaaaaaaaaaaaaa uskličnik, ja neznam koji mi klinac bio da zabrijem na upitnik :? /slap , da to znam da je bijeli uskličnik ak si nedovoljno visok lvl za određeni q, zbilja neznam što mi bi, isprika :wink:
ok, hvala, tek sam i ja kasnije skuzio sta predstavlja. jel zna netko mozda koja zona je za koji lvl? treba mi popis (npr... Thousand Needles je za 25-35 lvl)
zahvaljujem :pray:
mislim da ti je lakse skinut meta map ili cartographer.. mislim da na obadvije imas lvl range od svake zone....= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
neznam kako vama koji imat adsl ali meni kod kuce nikako nece da se armory otvori kak treba ili mi se 3x zamrzne komp pri otvaranju ili mi fali neki flash??? jel ima jos tko problema s ovim?
a armory ti nekad radi nekad ne... a znas i sam da je blizzard specificirao da je u beta verziji... a ako je kod njih nesto u beti a mos mislit kakva bi im bila tek normalna verzija :rotfl:
nesto mi je titan panel prestao sljakat... ako netko ima link za najfriskiji... :kill:
@cmeljo:armory je u beti,imam 1mbit DSL i meni radi normalno(uskoro idem
na optimu,170kn flat od 4mbit),nekad se sporije učitava ali inače O.K,možda te samo veza zeza.
@ivicancro:meni titan radi normalno,možda bi ga ti trebao enablati,ili klikni "load out of date"i sve bi trebalo delati kak spada i bog zapovijeda:wink: .
btw: bas sam gledo neki dan atlas i vidim novi legendary itemy.. ja ono wtf..
provjerim na thottbotu kad ono itemi se dobivaju samo u fajtu sa jednim bossom kod illidanna pa me zanima jel itko uopce doso do tog bossa i kako ide to (jel oruzja dobis na biranje tokom instance ili sta?) znam jedino da nakon tog bossa valjda moras vratit iteme ili ti sami odu iz inventorya.... :shock: :shock:
Droppaju tijekom posljednjeg fajta u Tempest Keep: the Eye, protiv Kael'thas Sunstridera. Svaki "add" droppa drugačiji item, za skoro svaku klasu. I da, do sad je već ubijen, kao i cijeli Black Temple, zajedno s Ilidanom. Još samo da oderu Mount Hyjal slijedeći tjedan, i Nihilum može na odmor do slijedećeg velkog patcha.
E,da,nešto se šuška da bi sljedeća instanca mogla biti Zul'Aman,can't wait 8) .= Citat =:
Izvorno postao Spectre
Zul'Aman će biti uskoro otvoren, no to će biti 10-man instance, za ljude koji mogu očistiti većinu Karazhana, no preslabi su ili nemaju ljudi za teže 25-man instance
di počinje quest za Netherdrake mount?
kako iz Barrensa mogu doc do Hillsbrad Foothillsa (E.K)? di uzmem cepelin?
Iz barrensa nikako, u durotaru na zepp do UC-a, iz UC-a odletiš u hilsbrad= Citat =:
sta je UC i kako od tamo odletim di trebam?
EDIT: skonto sam: Undercity. jel od tamo trebam hodat ili mogu brze nekako?
ovisi odakle ; ako iz ogrimmara samo uzmeš zepelin a ak iz silvermoona onda imaš teleport= Citat =:
ako nemaš otvoreno ništa na eastern kingdoms morat ćeš pješke= Citat =:
ako si belf, imas tamo skroz u cosku na karti grada jednu prostoriju.... neki kristal na koji kliknes i prebaci te u undercity... mislim da je tamo u blizini za priesta trener ali nisam sto posto siguran... pitaj likove u igri za taj teleport.
@THUNDER_DINIX: Daj si nabavi neki guild ingame, najlakše ti je tamo pitati, a ne za svako pitanje dolazit na forum, pa onda čekat da ti netko odgovori. Waste of time.
pa zasto onda uopce postoji ova tema?!? BTW, skontao sam kako doci... imam jos 1 pitanje: ako je lvl-zona 20-30, kad dobijem lvl 30, jel mogu i dalje ostat radit Q i dobit jednako exp?
BTW, imam guild
nemožeš, ti bi dobivao exp za questove koji su predviđeni za lvl 20? :)= Citat =:
mislim da dobijes reputaciju...al sad xp... hmmm i kad bi dobio to bi ti bilo na tvom levelu ko da ti netko udjeljuje sitno u lipama...na manjim levelima taj xp znaci dosta :D
dobiš reputaciju al ono...50 rep :D= Citat =:
Izvorno postao lycancro
= Citat =:
Izvorno postao flander
kaj niko nezna? a nemrem nač na netu
k, znaci cim napunim taj lvl, gubim se odande?!?= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
naravno :D nemoš ostat u start zoni do 70-og lvla :)
Dobiješ full reputaciju, promijenili su da level ne utječe na rep gained (npr. tako sam ja nabavio exalted s Orgrimmarom, samo napraviš lvl 1-10 questove i gg).= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
hmm,ovo nissam znao...znači nema više doniranja magewawea i tih pizdarija za mounta :pray: :pray:
Tko je Watchwolf ?
(moderator ovdje znam, ali me zanima zasto ima post count 0 ^^)
Da i mene zanima,možda da pošalješ PP adminu.= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
hmmm da...što je to "pug"
Pick Up Groups :wink:= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
hehe jel može malo više o toj riječi, jel to možda iggrač koji ajmo reč vata pune grupe ili tak neš?
nisam ni sam siguran actually,prvi put sam na taj termin naišao ovdje= Citat =:
Izvorno postao flander
niš ne kužim, pre opširno mi :?= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
PuG se odnosi na sve one grupe koji nisu unutar guilda.Npr. uzimas PuG-ove za Kharazan ili npr. neke ove manje 5 man instance.Za one koji nemaju guild,vjerovatno su oni uvijek u PuG-ovima.Neznam samo jeli se to odnosi i na poznanike.
Kako možeš igrat WoW dulje od tjedan dana i ne znat što je pug ne razumijem