Re: SW: Knights of the Old Republic 3?
Ozivimo malo temu... Ima li tko kakvih novosti, nadanja, slutnji, pretpostavki, nagadanja, zelja ili je sastavio molitvu u kojoj se moli za sto brzi izlazak KotOR III?
Hm, vidiš, nisam dvojku dovršio...
Slutnje?
Izaći će. Svi vole novce, a SW igre donose novce. Go figure :)
Trebao bi. Pregenijalna prica.
za sad se ništa konkretno ne govori, nažalost....
Hm, ako Bioware doista radi novi KotOR, vjerojatno će ubacit neke feature iz Mass Effecta. ne bi me čudio malo promijenjeni sustav borbe (iako je i ovaj na prethodna dva nastavka bio odličan).
Ma moze i ostati ovaj stari, nista mu ne fali.
= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Ma moze i ostati ovaj stari, nista mu ne fali.
složio bi se stim, samo neka izdaju nastavak...
Ne, nenene, samo ne mijenjati combat sys, mislim, nisam blesav znam da ce to ipak napraviti, jedina nada koju imam u zivotu jest to sto ce melee biti jako tesko napraviti u riltajmu, ali onaj combat iz ME, ono je sramota, totalno bi sjebalo KOTOR.... :( , bah, sad ste mi unistili raspolozenje...
nisam igro ME nažalost, ali zar je tako loše napravljeno??
Kako bi ja htio da na KOTORu 3 ostane Obsidian, a ne da se vrati Biowareu :twisted: .
Ali, o tome mogu samo sanjati.
I ja isto, ali da im ovaj put Papa Lucas ipak da malo vise vremena...
i Obsidian i Bioware su radili odličan posao tako da je meni sve jedno tko će radit samo neka se radi...
ja bih bio sretan s istim gameplayom i grafikom i svime , samo da priča bude svršena napokon :)
= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
i Obsidian i Bioware su radili odličan posao tako da je meni sve jedno tko će radit samo neka se radi...
Pa da ispadne kao Mass Effect (mislim na instalaciju, bezbrojne provjere i slične EA-ove gluposti, a ne na gameplay).
Ja bi radije da idu na sigurno s Obsidianom, nego da dobijemo KOTOR 2008., pa KOTOR 2009. i slične gluposti s EA-om (Biowareom).
^^ al sumljam da bi ti to Lucas dopustio...
Ako mene pitate, Bioware je napravio puno bolji posao od Obsidiana koji je samo nastavio priču na sjajnim temeljima postavljenim u prvom nastavku, i to ne baš uspješno. Dodano je nekoliko korisnih i praktičnih dodataka koji su trebali biti na raspolaganju i u prvom dijelu, a priča nije bila na razini one iz prvog nastavka.
Što se borbe tiče, bila je zaista super, ali to ne znači da se ne bi smjela obogatiti nekim dodatnim
featurima da bude malo kompleksnija nego što je bila. Koliko ja znam u ME se radilo o borbi koja se obavljala real time sa ručnim ciljanjem što mi se baš ne sviđa, ali ko nas šta pita :)
Izdat će se igra, pa ko oće nek igra, ko neće neka ne igra.
obsidian je napraivo newerwinter nights....zato obisdian is the way....ako su već napravili rpg godine(po meni i najbolji ikada) zašto ne bi opet
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
obsidian je napraivo newerwinter nights....zato obisdian is the way....ako su već napravili rpg godine(po meni i najbolji ikada) zašto ne bi opet
slažem se :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ako mene pitate, Bioware je napravio puno bolji posao od Obsidiana koji je samo nastavio priču na sjajnim temeljima postavljenim u prvom nastavku, i to ne baš uspješno. Dodano je nekoliko korisnih i praktičnih dodataka koji su trebali biti na raspolaganju i u prvom dijelu, a priča nije bila na razini one iz prvog nastavka.
Mislim da je prica u duji puno bolja, kompleksnija, sa mracnim tonom. Jednostavno vrlo inovativno za Star Wars. U jedinici je nekakav generic SW feeling (veliki Jedi skrenuo s puta dobra, ima cool vojsku i osvaja galaksiju... hmm, na koga me to podsjeca?).
U dvojci je sve zamrsenije i uvijek se osjeca da vam se nesto dogadja iza ledja. Pocevsi od likova, koji su originalni (u jedinici su u redu odradjeni, nemam nista protiv) i trodimenzionalni, u jedinici likovi imaju dubinu, ali tek je ovdje vrlo izrazena slozenost likova i odnosa medju njima.
Ne znam, po meni price iz jedinice i dvojke su neusporedive. Nemojte me krivo shvatiti, jedinica mi je vrlo draga (u trenutku pisanja prelazim je po 12. put), ali dvojka ima (bar po meni) "ono nesto"...