A jebemu, a nisam kraj ni vidio, zgasio sam samo, moram danas pazit, sve se nešto sjebavam...
Printable View
A jebemu, a nisam kraj ni vidio, zgasio sam samo, moram danas pazit, sve se nešto sjebavam...
Prvi nisam gledao, a drugi niš'' posebno :|= Citat =:
Izvorno postao d4mp1r
Ma Ghost Rider je sranje, uopće nije fora, neka ekraniziraju Alana Forda (:lol:). Ima jedna pjesma od Johnnya Casha...
http://www.kobajagrande.com/?go=klip&fa ... _kurac.wmv
Pogledajte ovo, pliz, kratko traje, :rotfl: :rotfl: :rotfl: koji car, yebote!
= Citat =:
Izvorno postao Jerry
kakve veze ima MSN s tim sad :?
Ma đeri je u kurcu... nisam znao sajt s kojeg se kreira Msnm, zato kaj ga ne koristim... a on misli da ne znam kaj je to !
stop offtopic
danke schön
A jesi gledo cica Savu i "kikindske pedere, jajare i licimure" :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
http://youtube.com/watch?v=o5ke1TuizQk
lik svira teme iz morrowinda i obiviona ... milina za uši..
Jooj, kako zakon, samo zbog ovoga poželim naučiti svirati klavir... ovo i irsku narodnu glazbu mogu slušati kolko god...
na ovo sam umro od smijeha,majke ti...= Citat =:
Izvorno postao silenus
GZp0gaKA ... ed&search=
-nfLnZgs ... ed&search=
Ne znam koji je smješniji... :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao phoenix98
bilo več jedno prije par stranica unazad :wink:
kriplovi...= Citat =:
Izvorno postao phoenix98
oCd_i7wW87Q
lol!
NEMOJTE GLEDAT FILM! NE! UGASITE KOMPJUTER ODMA I POBJEGNITE DOK MOŽETE!
Aaaaaaargh, fuuuuuuuuuuuuuuuuj, vidio sam samo početak, odmah sam ugasio, to nije ljudski...
OMB
I think I'm gonna be sick and it's your fault
t oste već svi vidjeli ali meni najljepši dio u BraveHEartu
8kDZZPoyEPc
i ja sam pokusao... :D= Citat =:
Izvorno postao The Boz
d3m0... tvoj bolesni um nije za ovaj forum... molim te otiđi...
mogu li znati što je na onom linku ???? :?
recimo da si ciko na filmu odsjece nesto :D= Citat =:
Izvorno postao olio
ah znam to saM gledao prije= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
Not bad...
FUJ... u P.M....
A di je to snimljeno jel' znaš možda ?= Citat =:
Izvorno postao Riot
ne...
Ono je bolesno :shock: :shock:
Stvarno bolesno to treba ubiti mozda je tip psihopat i stvarno,ma stvarno je spreman za ludnicu i umobolnicu! :shock: :shock: :kill:
Kojo ?
Jel' ono kad kida kurac ili ovaj nogometaš ? :|
A možda je to nekakva montaža !
Ne, ono je prebolesno. Ali scena s kraja Brejvharta, skoro sam se rasplako, tako zakon, stvarno bih želio živjeti u ta doba negdje na području Irske i Škotske i boriti se u nekoj od takvih bitaka... naprosto zakon...
ne bi. vjeruj mi.= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
[quote=King tiger]ne bi. vjeruj mi.[/quote:2jnlai7q]= Citat =:
Izvorno postao "Sajmon Drimr":2jnlai7q
haha, znam šta misliš, ali nebi meni smetao manjak kompa i tv-a, niti zaostala medicina, upoznat sam ja s dosta stvari, i mislim da bi ipak to htio...
Ne nego kad bi se usro u gace kad bi vidio hiljade oklopljenih vojnika kako idu prema tebi, vjerovatno nebi zelio bit tamo.
Iskreno, postoji u takvim bitkama nekakav skupni adrenalin, i ako se možeš odvojiti od straha od smrti, prestati se bojati, možeš sve, mislim da se ja ne bih bojao, osim možda Boga i krajnjeg suda, pa zbog toga nebi išao u napadačke ratove, nebi silovao i sl.. ali bi bio u obrani grada ili u bitci za obranu sigurno...
Čak je i utješno znati da se boriš za neki cilj, zbog nekog razloga, puno bi se više usro da sam u uličnom fajtu današnjih dana, zbog neke totalne gluposti, a da znam da me ovi drugi mogu ubiti i sl...
da se sad vrati srao bi kamenja,ali da je živio u ono vrijeme srao bi kamenja ali ne u takvoj mjeri kao ovi sada,jer svi normalni vojnici se boje bitka,jer znaju da tamo mogu izgubit život i nije im svejedno.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Nije ti isto bio ti u borbi prsa o prsa ili ne. Ovo je više nekako... osobno.= Citat =:
E pa da, ali negdje sam čitao neke mudre riječi, gdje kaže da će uvijek preživjeti i najbolji u svakoj bitki biti onaj vojnik koji se ne boji umrijeti, pa umjesto da se stalno brine za to ima vremena misliti tijekom borbe i uvijek donijeti pravu odluku, mislim da je čak Alexander the Great rekao nešto slićno, da, nešto tipa "Conquer the Fear, and I promise, you'll conquer Death"....
istina,jer je strah najveći neprijatelj čovjeka,možeš ti bi jak ko sto bikova ali kao imaš strah si pobjediv= Citat =:
vratimo se na temu