https://www.youtube.com/watch?v=v4O9rMQ-TlU
ha ha umirem
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=v4O9rMQ-TlU
ha ha umirem
Kad će više ovi memovi da je Dark Souls dobra i teška igra umrjet?
E to ti je dobar video kao progression guide, ak ti je preteško.
Abyss Watchers fajt je baš bio bloodbornovski. Stao na ulazu u katakombe, manje mračne nego one u jedinici.
I fajt s onom hrpom priestova ili kak god ih zvati nije bio loš.
I nabijem ih na proklete močvare, poison i curse.
Kod toh svećenika imaš respec.
Onaj prvi pogled na Irilith of the Boreal Valley je možda i vizualno najupečatljiviji u cijelom serijalu.
Jebo Sister Friedel, daleko najteži boss dosad. Umro sam tu ko na svim ostalima sveukupno. Nedostatak stamine me malo zeza, a lijen sam ići respecati.
Ubiješ je Hollowslayer Greatsword ima +50% damage protiv nje. Jedini je problem imat dosta stamine da izbjegneš njene 13 hit comboe koji su From Soft retardi kopi pejstali iz Bloodbornea.
Ja sam Xero, igre su mi preteške, buu, huu... :cry:
Zabunio si se Ti si retard, a ne Xero.
Koristim katanu cijelu igru pa nemam sad namjeru mijenjati oružje za jednog bossa. Osim ak je situacija ko kod Yorhma.
Pala je napokon, nakon 1378 pokušaja. Ak niš drugo otvorio sam si bonfire do drugog DLC-a. Odoh natrag do Lothric Castlea pa kasnije natrag u Ringed City.
Koju katanu furaš.
Darkdrift
Dobio Uchigatanu ubrzo nakon starta pa ju promijenio za ovo jer mi je specijalni napad zvučao zabavno. I cool je za PVP, ali rijetko kad ga koristim u PVE.
Je samo meni ova igra s tehničke strane totalno smeće? Pa gore je od jedinice koju je community morao dovoditi u red.
Od crashanja na desktop, preko crasha tokom loadinga, pa neučitavanje tekstura zbog kojeg moraš pokretati igru ispočetka do prokletog pucanja veze koje te baca u title menu. Uopće se ne sjećam da su i prošle igre bacale van ak je pukla veza s serverom. Evo danas odmah nakon killing blowa Younger Prince bossu mi pukne veza i trebao sam ponavljati sve ispočetka.
Ko da igra sama po sebi nije dovoljno frustrirajuća. Baš ću ju s guštom obrisati sad kad riješim drugi DLC i main story.
Kad si odlučio igrati Dark Souls na jebenom kompu hahaha.
Ha ha pa frustracija je dio gameplaya tog serijala pa ne vidim problem ako ti šugavi port još dodatno zasoli. Uživaj u mazohizmu :D
Sve je bolje od igranja takve igre na 30 FPS lock.
DS3 ti je na ps4pro unlockani fps.
Osobno biram 30fps prije random crashova i disconnectova.
Unlockan ali radi jako loše.
https://www.youtube.com/watch?v=SdD5d4L-zow
Glatko igranje je kad ti se fps poklapa sa frekvencijom osvježavanja TV-a a to je u većini slučaja 60 hza tj. 60 fpsa.
Da sam znao da je situacija ovakva, razmislio bih koju verziju odabrati. Sad je kak je. Preživjet ću još tih desetak sati pa zdravo.
Dobro sad istina da je Dark Souls 3 govno, ali nije baš kao Bloodborne loš nemoj pretjerivat.
Nikad problema sa DS3, savrseno optimiziran i stabilan.
Pa igrao bi da je to bila jedina opcija ko u slučaju BB-a, ali nije. Naravno da sam se žalio kad je to baš tip igre koji traži 60 FPS minimum. Prvih 2-3 sata su mi bila katastrofa za igrati.
@bartuc
Jebiga, to je ono kak potrefiš. Tebi je recimo Deus Ex radio probleme, a nekome radi savršeno.
Pa možeš birat 25 fps u "akcijskoj" igri ili krešanje. Ja bi uzeo treću opciju i presto igrat usrane Souls igre.
Pa uskoro ću uzeti treću opciju. Do Bloodbornea 2.
Pa ne računa se treća opcija, ako si već prešo sve Souls igre.
Nameless king je isto naporan. Kad god je neko leteće govno u igri to je katastrofa. Kamera poludi i nemam blage di sam. Sjebe me s vatrom u svakom runu 2-3 puta. Ne pomaže ni što je katana dosta kratka pa previše puta fulam vrat.
Kad koristiš meh katanu.
Probaj sa Washing Pole.
Uspio sam i s ovom. Taman za par centimetara nekad promaši vrat pa je bilo iritantno. Sviđa mi se nizak stamina consumption kod nje.
Još Ringed City i bye bye Dark Souls serijal.
Došao do Ringed Citya, na prvu jako impresivna zona. Ovaj početak je pomalo "aztec ruins", u daljini crkve, na dnu močvara. Baš izgleda ogromno. Sad sam došao do mosta sa zmajem. I dalje nemam sreće s crashanjem. Jučer mi se tri puta za redom crasha na samom početku zone kad onaj veliki lik summona jeben archere.
Oni anđeli ili što već u zoni prije su službeno najveće govno u nekoj soulsborn igri dosad.
Nerfali su anđele sad ih možeš facetankat. Trebao si prije vidit kakvi su bili.
Odigrao zadnjih par sati na monitoru. I dalje je bilo povremenog smrzavanja tokom igre, ali barem se nije crashalo.
Sve u svemu solidno, ali ovi tehnički problemi su mi jako pokvarili doživljaj. Sister Friede mi je bila malo problematična (cca 10 pokušaja) i za Spear of the church sam si pozvao NPC-a jer ne vjerujem da bih mogao solo. Eventualno u offline modu. Sve ostalo laganica. Zadnjeg bossa sam od prve sredio, ali sam i bio podosta overpowered jer sam riješio DLC-ove u međuvremenu. Ostao mi jedino onaj blesavi zmaj kojeg baciš s mosta. Probao sam fight 3-4 puta, ali nemam volje za takvo dosadno sranje.
Agresivniji mobovi mi nisu predstavljali veći problem, možda i zbog iskustva u BB. Eventualno su oni u Ariandelu bili veći zalogaj (jedan sa claw oružjem i jedan s mačem). Za razliku od prva dva backstab mi ovdje izgleda puno lakše za izvesti. A pošto većina mobova ima duge komboe bez problema ih backstabaš dok lupaju po zraku.
Irythyl of the boreal valley će mi ostati u sjećanju od lokacija, dragon peak ili kak već je bio fora i ringed city DLC od samog početka do kraja je dosta jeben.
Teško da ću se ikad više vraćati tom serijalu iako mi ostaje i dalje odličan. Nastavci me ipak nisu toliko oduševili ko prvi dio, ali i dalje su to bolje igre od većine na tržištu.
Čeka se Bloodborne 2 ili nešto novo od njih.