Srećom, PTR verzija radi pa me nije briga :P.
Bajdevej, dodali su i dijamante. Daju dmg vs elite, cooldown reduction ili all res. I slijedeći rank gemova će biti Imperial. Imperial emerald, imperial ruby itd
Printable View
Srećom, PTR verzija radi pa me nije briga :P.
Bajdevej, dodali su i dijamante. Daju dmg vs elite, cooldown reduction ili all res. I slijedeći rank gemova će biti Imperial. Imperial emerald, imperial ruby itd
bio sam igral danas malo na ptr, novi build si sa monkom složio, mnogo zabavno
dropal mi je neki legendry materijal za craftat, neam pojma kaj lol
btw Hex kak to da te ne vidim po online kad igraš ? =/
rekoh da bacimo pokoji run
EDIT : upravo postano na offi forum od Travis Daya, da ce maknut MF kao affix sa opreme
= Citat =:
Remove MF as an affix from gear but also change exactly how MF interacts with different item qualities. MF will apply 100% of its benefit to Blue items, 30% to Yellow items, and 10% to Legendary and Set items. This means someone with 300% MF will end up finding roughly 30% more Legendary and Set items than someone with 0%. The design intent is to make things like Topaz gems in helmets or the Nagel Ring an option without them actually being mandatory.
Zato jer šibnem alt f4 čim vidim da dođeš online.
Djabe sto uvode nove gemove, kad sam ja jos uvjek na onima sto dropaju. :(
WD mi se baš svidio sad kad idem s njim otpočetka. Vidjet ću kak će biti na većim težinama.
Sviđa mi se promjena Magde, puno je zabavniji fight sada.
Kakvo micanje MF-a sa opreme sada, pa ne skupljam ja tu opremu đabe. Ne može!
Kakva promjena u fajtu? Šta su i fajtove promjenili? Imaju više magija za bacati i više različitih napada?
Nema više onaj gey neprobojni štit, nego sad summona minione. Mislim da pozove jedno 2-3 skupine elite monstera tokom fajta. Puno zabavnije nego ono čekanje da joj štit istekne. Za napade nisam skroz siguran ima li koji novi jer ipak nisam jako dugo igrao.
I ovi novi afixi su fora, poison sam vidio dosad i neki ledeni, ne znam dal ima još nešto. Cursed chest eventnovi su isto cool, ali malo su mogli bolje prilagoditi levelu. Sa svojom WD na lvl-u 15 negdje sam našao cursed chest i trebalo je pobiti 150 neprijatelja u određenom vremenu da dobijem i bonus chest. Praktički nemoguće, uspio sam nekih 70 pobiti prije isteka vremena. 30 sekundi negdje, pretpostavljam.
100k dmg unbuffed. Juuhuuu.
Pao mi legendary plan na PTR-u. Di si sad Flander?
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
moš se slikat sa njim :P craftaj dok možeš hehe
Malo prije u pile of bones na ACT II nađem lvl 30 legendary axe sa 240 int i vit te +11% movement speed. 8)
Sad idem sredit Kullea, a lvl 31 već. Dosta brže se levela nego prije
A više nema težina onak? Dođeš do 70 i ako imaš gear odma možeš najtežu igrat nemoraš više prelazit sve 4 puta? Ili moraš i dalje?
Nema više toga. Valjda kad prođem sad prvi put dalje samo farmam xp. Javim točno kak je nakon što ubijem Diabla i na kojem lvlu sam završio. Jedino pretpostavljam da NV još uvijek dobivaš nakon lvl 60.
ne, nema prelaženja više da bi otključal težinu= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
naravno kriteriji i dalje postoje ali na lvl razini
torment se otključava na lvl70, master na 60lvl, expert na 50lvl, Normal i hard su odma otključani
s time da torment ima 5 težina (torment 1, torment 2 do 5, svaki viši lvl ti dalje određene bonuse na xp/gold i dropove)
i sad recimo ja koji imam lvl 60 i otključan Master težinu mogu sa novim likom odma igrat Master
@Hex nema više NVa
To je delicija.
Ajd ok, NV je ionako bio fail od početka.
Roknuo Diabla, ništa se nije promijenilo, šteta, i dalje je brbljav i dosadan, no dobro je što će te ga nakon ekspanzije ubiti samo jednom, jerbo Advanture mod spašava stvar...
A tak i tak nikad nije imalo smisla farmat diabla dropovi su bili drekec.
Prodo sam sve krafting materijale, utrzio oko 3mil golda. Dosta.
Nemoj mi samo reći da misliš na one zube, kopita, oći i prah.
Mhm.
25.3.2014.
http://www.diablofans.com/news/47891-re ... ch-25-2014
:D
Previše
ajde ajde, to ti je 1 kuna svaki dan :D sa time da zadnji dan staviš 100 ^^
Uzimam Collectors Edition, naravno.
S prvom ekspanzijom mogla bi igra i valjati.
Strasno je to kako Blizzard prebaci samo jebenu valutu. 60$ u 60€...
Ce radit ako kupim US verziju? Ne a?
= Citat =:
Izvorno postao Carp
nein
Kupovati to na Blizzard Storeu.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Lol.
http://www.amazon.co.uk/Diablo-III-R...words=diablo+3
3,5 funti je dostava. Stiže u roku od 10 dana.
Pa 40 eura je manje od 36 funti...
20 kuna razlike, to je poštarina, dakle opet dojde na isto
Bilo kako bilo, čeka se ipak kad cijena padne. U trećem mjesecu ipak izlaze Witcher i Dark Souls, nemam vremena i za ovo.
da
DS2 i MGS: GZ su mi zanimljiviji od ovoga
a ako bude koja para više, ah Bože moj ^^
Meni i dalje sve to baca na bljutavi Diablo 3 sa fundamentalno lošim rpg sistemom. Mislim se ima li smisla kupovat ekspanziju jer beskrajno guštam u Marvel Heroesima koji svakodnevno idu na bolje. Odlicna suradnja pozitivnog comunityia i devova od kojih je jedan od njih i sam Brevik, otac voljene Diablo duje. Tamo je puno bolja atmosfera nego na ovoj softverskoj olupini.
Da, kupiti to, cekat 10 dana ili uzet sa Blizzard storea, dlodat i igrat odmah za iste pare? Hm.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
lol, kakva dostava. Napravio preorder, sad čekam 25.3 i onda opet halanje nakon pola godine weeee
Pa nije samo blizzard tako, cijela ekonomija ti tak funkcionira.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Pogledaj si cijene istih proizvoda na američkom i britanskom amazonu, brojka je ista ali valuta se promjeni.
Zabrijao da je standarna cijena, al nebitno. Može se naći povoljnije. Iskopao ovo nakon minutu guglanja:
http://www.go2arena.com/diablo-3-rea...eorder-eu.html
Kupil sam na g2play za 200 kn... bio 220 još sam imao bonus bodova za 20 kuna i to je to... :) sad čekati tri mjeseca do izlaska...