All done :) Ko i prošli, !dpsgr na IRC kanalu.
Printable View
All done :) Ko i prošli, !dpsgr na IRC kanalu.
Ispricavam se sto nisam dao review na prethodni album, nisam imao niti pristup netu niti laptop. :(
Prva opomena
Znam da. Jebiga, vec tradicionalno mi HD u laptopu umre nakon godinu dana.
Prvi post je doživio male kozmetičke promjene (hvala Dania).
Osim toga, nekako mi je prazno ovdje. Možda zbog toga što nitko ne raspravlja o albumu, već se samo pišu recenzije. Svi možete, nakon što predate recenziju, raspravljati o albumu, isprva sa predlagateljem a onda i međusobno. Jedino nisam siguran što bi bilo bolje, otvoriti zasebnu temu za raspravu svaki tjedan, ili istu organizirati ovdje...
Kad smo već kod recenzija, mislim da bi bilo dobro slijediti Bebu i recenzije staviti u spoiler tag. Iako to neće spriječiti znatiželjne da čitaju prije no što napišu svoj osvrt, barem će si svatko sam biti kriv ako malo škicne :-).
I na kraju, možda je to samorazumljivo, ali nije na odmet napomenui - ako ste već predlagali album, svejedno morate pisati osvrte i podložni ste opomenama kao i svi drugi. Iako će vam, ako toliko potrajemo, trebati dosta vremena dok ne dođete ponovno na red, svejedno je vaše daljnje sudjelovanje važno.
povrijedili ste mi osjećaje
zahtjevam ban svih koji su ocijenili ispod 10
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Iskreno (i osobno), od tri albuma koja su postavljena i nije se imalo toliko toga za reći.
Ali da se treba raspisati, slažem se. Volim čitat takve stvari dok jedem večernji sendvič.
Meni je smijesno citat bebine recenzije. Covjek napise puno a ne kaze nista , neznam cime se inace bavi u zivotu al dobro mu to ide. ( a mozda se samo trudi ispast pametan :)
Neznam za vas ali meni osobno bi pasalo kad bi komentirali recenzije i nastavili razgovor o albumu u istoj temi gdje i jesu recenzije!
Nekima očito ni tih dodatnih 17 sati ne pomaže...
Imajte u vidu da neću biti na kompu u 5, te ćete novog predlagatelja saznati navečer. Recenzije možete predati i poslje 5, no svejedno ćete dobiti opomenu, kao i prošli tjedan.
Bilo bi super kad bi netko meni mozda jos i poslao link za kupnju
no rush
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
= Citat =:
Izvorno postao Čux
http://oyster.ignimgs.com/mediawiki/...2/Slowpoke.gif
A fak
Jel ima neki nacin da si preuzmem to bez skidanja bloatwarea?
Brzo , jos 50min imas.
Inace aj da malo pricamo i o muzici.
Za sto vam ona sluzi ? Podloga ? Plesete na nju? Sjednete/legnete i slusate ju sa potpunom koncetracijom? Vezete li emocije uz njih?
Primjetio da vezem trenutne emocije sa muzikom koju slusam, tako da npr sad kad poslusam neku stvar koju sam slusao prije 2 godine na moru proci ce me taj osjecaj sčilanosti i topline ista stvar sa pjesmama koje slusam kad je zima.
Npr prosle godine sam imao par liquid dnb stvari koje sam preko zime slusao dok je sve bilo pod snijegom za kompom sa kavom u ruci. I sad prek ljeta nema sanse da bi posluao jednu od tih stvari jer me previse veze uz hladnocu.
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
nisam primjetil da mi je skydrive ikakva sranja instaliral
Ovotjednom recenziranju je pristupilo 15 članova, no pošto je Frky već imao čast ostaje nas 14 u bubnju. Više vremena, manje kandidata. Zanimljivo.
Sljedeći album nam dolazi iz Azerove glazbene kolekcije.
Isto tako, moram primjetiti da će neki od vas ovaj tjedan dobiti i drugu opomenu.
Sutra ili večeras pravim temu.
Nego, ne mogu naći download nikakav za stvari, a da se ne plaća.
Torrenta vjerojatno nema jer ne postoji niti jedan official album, iako ima dosta pjesama.
Mogu vam skinuti sa YT pa uploadat, ali mislim da je zgodnije da playlistu napravim samo. Ako to nije protiv pravila ili nešto.
edit: vidim da ima i Last FM.
A čuj, to bi svakako trebao biti album, tj skupina pjesama koju je autor zamislio kao jednu glazbenu cjelinu. Nisam baš siguran da je u duhu Bebinih pravila stavljati vlastite playliste nekog izvođača.
Jedino ako si mislio da ne možeš naći album u cijelosti, nego sve pjesme zasebno? Onda nema problema, stavljaj kako znaš.
Hm. Pronašao sam još i album, iako traje nekih 24 minute. Ali uz to stvarno ima odličnih stvari koje ne spadaju u nikakav album.
E sad, da objavim samo album, i jedno i drugo ili da nađem nekog drugog izvođača? Makar mi ovaj trenutno samo pada na pamet da ga netko možda ne zna.
Hmm...
Ne znam, meni je nekak najsmislenije stavljati albume. Eventualno ako je izvođač te ostale stvari izdao u kratkom roku prije ili poslje albuma, godinu dana recimo.
Ne znam, sam nisam dosta pametan. Društvo, molim input!
Ja sam u kazni jedan album jer nisam postavio za prethodni jelda? Iduci tjedan mogu nastavit normalno?
Ti si u "kazni" jer dvije recenzije za redom nisi predao. Ispada još lošije jer si zadao album i nestao :)
Input :
Neka pravilo bude da mora biti album.
Carp je još najbolje i prošaoo s obzirom da je već dao album. Jedino moraš imati u vidu da ti je ovo zadnja šansa. Velim, ako nemožete taj tjedan poslušati recite. Ako nemate razlog a ne držite se pravila, zna se.
Dobro opravdao se za prvi album, nije imao interneta tako da ustvari ima prvu opomenu. Još nije ZADNJE UPOZORENJE.
Ja sam bio bez neta prošli tjedan, ovaj jednostavno nisam stigao
Omfg, ja sam mislio da sam ja u kazni za album u tjednu 3. jer nisam dao review za album u tjednu 2. omfg...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
baš mi je uljepšao dan album nakon usranog dana
<3
<3
I šta onda?
= Citat =:
E sad, da objavim samo album, i jedno i drugo ili da nađem nekog drugog izvođača? Makar mi ovaj trenutno samo pada na pamet da ga netko možda ne zna.
da. stavi cijelu jebenu diskografiju.
slušaju se studijski albumi, ne snimke koncerata, best offovi, remixevi, mashupovi, mixevi, mixtapeovi. inače bi neki šaljivđija mogel staviti da se ovoSsluša jer riječ je o konceptualno povezanoj seriji albuma.
Ae, ako to što si naumio postavit nije studijski album onda nađi nešto drugo jer drugačije nema smisla.
Da, mislim da je najbolje držati se pravila i objavljivati albume. Ako je album i kratak, nema veze. Ili odaberi nešto drugo, kako hoćeš
Samo nek bude album i neka ne bude na jutjubu. Neda mi se slusat losu kvalitet :(
Azere, jesi živ?
Je
did he died
rip Azer
Sad će.