ja sam probao solo UW sa warom. sve prođem-nabiju me smitesi.
a u fowu čak dodem do plaže 8)
Printable View
ja sam probao solo UW sa warom. sve prođem-nabiju me smitesi.
a u fowu čak dodem do plaže 8)
Ja u FOw-u nikad ne uspijem doći do spider cavea, a do sutra ce mi biti gotov build za W/Mo solo UW. Baš danas sam capao VWK.
W/rt valjda. meni prekratko traje SV pa me smiteovi ubiju
Da W/Rt zajebao sam se, evo jucer sam isao u timski UW, malo da se podsjetim i dropana su bila 2 ectosa i to jdan meni :)
koji zakon build sam nasao za Rt/W za Uw
ides solo i ubijas sve sto ti se nades na putu.
Mogu vam samo reci da one male smithove i coldfire sve odjednom ubijete za oko 30 sec :D :pray:
solo? aj da to vidim, kaži bild.
Ja se ne mogu coldfireu ni približiti lol ; cijeli dan sam farmao u UW-u i dobio jedan ecto; a šta ćeš, ja planiram tjedno dobiti 2 ecta, a to mi je dovoljno za 15k kurzick armor. Imam helm, 65 ambera, samo mi još trebaju pare.
e nemogu vjerovat :rotfl:
al stvarno....
vako našo ja nekog hrvata ja ss on 55 monk i lik rastura i tako i u jednom runu uw meni pala 2 njemu 3 ekta i sve super mi sretni odemo mi van ja selling 2 ectos each 8.5k i javi mise jedan lik otvori trade ponudi 18k a trebo je 17 i onak ful brzo cancela i veli kao dont cancel ja ono wtf i tak i drugi put ja wtf i treći ja reko aj da uzmem taj 1k više brzo ću stisnut acept al mudar on treći put nije stavijo niš, i tako mu ja bukvalno poklonijo 2 ekta :rotfl: , i on fino leavao party bloko me i mogu si lizat jaja :fof:
eeeee mislim aj jebe se meni briga me za 2 ekta al takav bezobrazluk, prefriganost.... eeee da ga znam ovak noge bimu polomijo kunem se :twisted:
http://x1.putfile.com/8/21511152451.gifhttp://x1.putfile.com/8/21511152451.gif= Citat =:
Izvorno postao Gogo
OMG= Citat =:
Izvorno postao Gogo
Pao si na valjda najstariju foru vezanu uz trade ikad u GW-u...
ma da? ja prvi put danas to vidio, čuo za to.
joooj e kad se sjetim samo. onak završi trade ja reko pih njubara dao mi 1k više kad ono vidim samo piše you traded salknfkjb 2 glob of ectoplasm gleam koi k kad iste sek shvatim.... vatra u meni gnjev lavina nuklearna bomba al samo sam si reko smiri se smiri gorane to je samo jebena igra :gitara:
Ja uvijek pogledam 3 puta prije nego treadam, a dobra vijest je ta da je sada ecto 11k kod treadera, tako da je poskupio! :fof: :fof: :killyou:
thrall, pljuni build. imam warra koji je za kitu. al stvarno. prođem sve do smitesa i oni me nabiju. mislim ono wtf? i to bez zealots fire i soj-a. isto tako taman dodem do spidera. pwn me
Samo da ti kažem moj build nije niš posebno, ali ajde, moći ćeš ubiti smitese na početku, a kasnije ćeš i ti krepati kao i ja, ali doći ćeš do ectosa.
http://gw.gamewikis.org/wiki/Build:W/Rt_UW_solo
Ovaj ti je najbolji , samo što ja umjesto enraging chargea imam defensive stance.
a znam to, al neda mi se ici po wwk. kako te ne spucaju sa zealots fire?
Zbog Wvk-a.Kad te napadne 8 smitesa i kad svakome ukradeš peko 20 energije ubiješ iz bez problema.
Evo danas loš dan za mene bio sam 100 puta u UW-u i jednom sam došao do smitesa i nisam dobio Ecto :(
Teško je trčati zbog atexa koji stalno su u blizini.....
erm....lol? sa 0 strenghta i sprintom ih mozes bez problema proci
Da , ali evo u čemu je problem, ja prođem ove a dočeka me drugi točno kad se istroši sprint, a jednom je je i ona sjena zabradikirala, skoro sam razbio komp!!!!! :-x
gle, ako bas oces, mozes ih proci bez sprinta. ne znam u cemu je problem, osim bodyblocka
Pa čim ja dođem blizu njih 3 texa me napadnu i 5 graspinsa nekada.
ako luras aataxove, graspingsi uvijek idu za tobom.
Ma sutra ću ja farmati cijeli dan, sve do nedjelje.
Probao sam solo FoW, ali nema šanse da ga uspijem, barem ne sa W/Me
Ajmo zajedno ja ću te bondat.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Može, imam te ja u frend listi pa kad budem vdio da si online , javim ti.
Od Sri-Pet sam u Zg-u a ovaj komp vrti GW ali ne baš sa prekrasnim fps-om. Suta mi se javi igral bum ziher već popodne.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Čovječe, nema šanse više da dobijem ecto u UW-u, ubijem po runu najmanje 40 smitesa i ništa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
isse, kako sad rasturam fow spidere. samo se zaletis i BAM! shard. btw, vidim da cijene nisu pale
iskoristite ovo da uvijezbate i isprobate sve buildove
e da, ja imam necra, mogu biti ss, samo moram vidjet koje skillowe ima (:D) pa mogu ici s 55-com uw. nisam iskusan sa SS al mi je uw ko da imam baraku tamo na ice wastesu :P
Ideš solo FoW sa Warriorom ili? Ništa nisam dobio ecto, ali sam dobio saphire :) :(
ej u 1 sat zaradio 20k :D
Rt/W FTW!!! :pray:
btw ovo je super za uvjezbvnje :wink:
gledajte, uspio sam doci do smitesa (/clap) al imaju 2 grupe koje ubijem, dalje su sve mijesano sa drugim gamadima i nemogu do njih. kako vi to?
rule?
Luraš ih, ali trebaš imati WvK inače :yuck: Ja tebi pokažem UW ti meni foW= Citat =:
Izvorno postao Kron
Btw. koji build imaš?
Evo farmam ja 3 dana i nisam dobio ni ejdan ecto i onda u jednom runu sam ih dobio 3! Sad ću kupiti Ostatak Kurzick 15k armora, pa ću kupiti neki mač perfect naravno, pa neki shield pa ću kupiti Nightfall.
isse, nemos da si ne znam ko, uvije sam medu CFN. btw, total cave blowout za 40-tak min, mozda manje
Ma meni je solo Uw lagan,samo me nekad ubiju atexxi kada trcim prema smitsima, ako ih slucajno luram, ali u FoW-u ne dođem ni do spilje vec sam mrtav.
ma to je uber lako
Koji ti build imaš?
Ova igra je full nepravedna. 6h bondanja utrošim za jedan jedini shard! To uopće nije fer!SGledam kako svi oko mene dobivaju shardove, rubine, black dyeve i obsidian keyove a ja dobivam jebeni dust i udove!
Sometimes this game realy sux!
imam najobicniji build sa wikija. plati mi ulaz, ubij se i spectate. jedino je stvar u tome sto ga treba ajmo reci 10 puta probat dok ga naucis.onaj pocetak na pocetku ja zeznut