= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
To nije mišljenje nego očito trolanje. Da ima ozbiljno mišljenje o ovoj igri potrkijepio bi to nekakvim argumentima/osobnim razlozima zašto mu se igra ne sviđa.
Pročitaj Sgt. Bullov post na prošloj/pretprošloj stranici. Igra je kao stealth assassin akcija promašaj zbog upropaštene umjetne inteligencije i nikakvog stealtha, a kao igra općenito fejla po mnogočemu.
Onda eventualno čekam i neki mod za AI. Koje su još te mnoge mane?
Ne postoje, jedina mana je FoV od NPC-a. AI je mutav 80% zbog FoV-a, ostalih 20% je mutav kako god okreneš, no to je boljka 99% igara na tržištu, ne?
Meni je unatoč tome bila vrlo zabavna i guštao sam u svakom trenutku igre.
Mane:
-nepostojeća težina
-broken melee borba
-OP oružja (sa samostrelom ga pogodiš u bilo koji dio tijela krepa odma, da ne govorim za gan)
-monoton gameplay
-loše riješeno istraživanje i pronalaženje itema za 100% complete (moraš uz artefakte pronalazit novčiće koji su razbacani po ruševina, nema boga da bi ih našao sve, inb4 nub ali vidjet ćeš ako budeš igrao)
-"RPG" dio odrađen jednako kao i u sličnim modernim igrama (smeće)
-igra te prisiljava da od neznam kolko spellova koristiš maksimalno 2
Eto ne mogu se sjetit više trenutno.
EDIT: Oh, da, save sustav.
Dakle, kao Deus Ex.
Ne, jer Dishonored ima super zvuk i glazbu.
Onak, do kud si došao kad samostrel sve ubija jednom strelicom :( Ubija samo sa headshotom od prve i to ne ako pogodiš overseera u željeznu masku, znači mora biti čisti headshot. Čak i na početku igre ne ubija od prve koliko se sjećam ako pogodiš u tijelo, a ne u glavu.
Melee je rame uz rame sa Dark Messiah, čak i za koplje bolje, te definitivno bolje nego u TES igrama gdje udaraš po zraku, a ne po neprijateljima. Nemre se mjeriti sa TPS melee sustavom, ali za FPS funkcionira odlično.
RPG dio se svodi na to da li želiš pomoći nekome ili potpuno odbiti pomoć, te da li želiš ubiti metu ili je ostaviti na životu. Sasvim OK za igru koja je tek sekundarno uvela RPG elemente.
Spellove koristi koliko želiš, svi su odlični i svaki ima svoju primjenu, no naravno da ćeš se kroz jedan prelazak orijentirati na max 3 spella tak da ih možeš do kraja levelupati.
Joooj, kako su ljudi izgubili smisao za zabavu :( Godišnje izađe par (ako i toliko) originalnih i inovativnih igara, i onda ih se popljuje do temelja, a smeća tipa CoD, FIFA, NFS i sl. se dižu u nebesa... makar je svaki novi nastavak jednak onome prije njega :(
Na kojem ti forumu živiš?
Pa njih pljujemo još više.
Pa moraju bit popljuvane kad su loše. Nitko tebi ne brani da se zabavljaš ako ti se igra sviđa. Igram i ja trenutno Skyrim iako znam da je loš ali opet me uspio zabavit.
A CoD i FIFA na našem se cijenjenom forumu u pozitivnom kontekstu ne spominju u posljednje dvije godine.
hur durr ali ali zabava= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jbt pa i neki poluproizvodi stari 10 godina su imali bolje uradjen stealth, po cemu je ovo sad inovativno ili originalno? Ono, izbacis igru na trziste i jedinu stvar (koja stovise cini dobar dio gameplay mehanike) ne mozes napravit da valja
I otkad se FIFA pljuje po ovom forumu i otkad je FIFA loša? Dobro, bila je grozna do pred par godina, ali...
Nema Dinama
http://i.imgur.com/A4Lb8.jpg
ALE ALE
Lol, koja lošost je postao ovaj forum.
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ja za sve krivim vranu.
Obriso sam SF.
Odi na playomaniju, tamo je super aktivno i svi su super.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
UUUUUU, BUUUUURN!!!!
Ne znam, vjerojatno ću odigrat kad tad, kad bude na nekom megapopustu i tak. Iz nekog razloga imam neku antipatiju prema naslovu, ne znam zašto. Možda zbog Bethesde?
Baš si me emocionalno pogodio.
Zašto si emo.
pms
slazem se s bartucom
BTW, meni je Dishonored čist OK. Ubit ćete me ali mi je bolji od AC-a :)
W1K1N6 JE ŽIV!
Pa AC je dno. Sve je bolje od njega. You're safe.= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Biti bolji od AC i nije neki pretjerano velik uspjeh.
W1k1n6 always lurks :)= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
meni ac bolji, jer je open-world, a i ima bolju borbu. no, sto se toga tice, obe igre imaju izvrsne animacije, mozda se to primecuje vise u ac-u jer je third person= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
AC ima borbu?!
Kad? Kako? Gdje?
ne razumem pitanje
Revelations je borbu u Assassin's Creedu doveo na sasvim novu razinu. Najkompleksnija borba u igrama ikad. Ako u borbi pričekaš 30 sekundi i stisneš jednu jedinu tipku, svi stražari padnu mrtvi.
haha
jeste ona laka, ali je ipak dobra. animacije + nije samo da lupas po jednom tasteru. da je ima vise, ovakav sistem bi bio lejm, inace je dobro
Počeo da igrujem jučer. Čini se dobro za sad, mada me malo zbunjuju kontrole, valjda ću se naviknuti ili remappati.
Doživljaj je skočio za 150% kad sam skužio letećeg kita.
Daj di si to vidio, kak mi je to promaklo!? :D Vidio sam ih samo razapete po brodovima, ali ne da lete :D
U Voidu.
sk33lz
Pre savršeno, fenomenalna igretina... to je ono što sam pričao, jako fluidan gameplay i drito plesanje od killa do killa između neprijatelja. Engine briljira u ovoj igri, brijem da je tu u punom sjaju iskorišten.
mhm, rula igra, i jos je jebeno optimizirana, na mojoj 3-4 godine staroj konfi koja je i tada bila med-high tier savrseno klizi na max, bez vsynca
Detalji konfe, hansi?