Ovakva mi je predivna.
http://www.copyright-free-pictures.o...-tarantula.jpg
Printable View
Ovakva mi je predivna.
http://www.copyright-free-pictures.o...-tarantula.jpg
jesi li je dotaknuo ijednom :pray: :pray: :pray:
Daj bjež, ja da to imam doma ja bi ju držao pod zatvorenim staklom, nisam lud da bi imao otvoreno kad znam da to đubre može ić po zidovima, a to znači da iz terarija može izać :D= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
[quote=Lord Jambrek]Daj bjež, ja da to imam doma ja bi ju držao pod zatvorenim staklom, nisam lud da bi imao otvoreno kad znam da to đubre može ić po zidovima, a to znači da iz terarija može izać :D[/quote:14wipp84]= Citat =:
Izvorno postao "_ZlayA_":14wipp84
Zato namazes stranice sa vazelinom i GG ^^
Mergano, da se ne bi čudili :)
[quote=Lord Jambrek]Daj bjež, ja da to imam doma ja bi ju držao pod zatvorenim staklom, nisam lud da bi imao otvoreno kad znam da to đubre može ić po zidovima, a to znači da iz terarija može izać :D[/quote:1nzbbe65]= Citat =:
Izvorno postao "_ZlayA_":1nzbbe65
lolz ne može ti to po staklu puzat tak da nemate beda
Ja hocu papagaja i oduvijek sam ga htio.= Citat =:
Izvorno postao iznogud1515
Papagaje smrde :(
Najlakše je sa zmijama.
Dadneš im nešto malo hrane i mogu mjesec dana. :D
Samo da nisu tako odvratne.
Ljubitelj sam zmija i obožavam ih. A neznam di bi se mogla kupit jedna mala. :(
Hm, let me see, pauci po kutovima sobe :P
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
To svi imaju :rotfl:
Ima ih besplatnih po šumama.= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Trebao bih neke specijalne EGZOTIČNE :D
Ja oću kobru
Ja bih anakondu. :D
Moja kita je glumila u filmu anakonda, mahao sam iz backstage-a :D ^^= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Inače volio bi guštera, gekko ili cameleon, ali stara ne da :-x mrzi takve živine
Zapalio sam te za Gekona, a? :D
Ma kada shvatiš kakve sve životinje već sada imaš u kući, nećeš imati želju za nabavkom još jedne dodatne životinje.
i da ne smrde ko kuga, di bi im bio kraj= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Zmije ne smrde. Kolega ima jednu. Smrdi samo onaj plastični umjetni habitat za nju.
Kažu da zmija ima kožu poput svile.
Fina za dirati. Bar sam tako čuo.
Pazi sad, nemaju sve takvu. Neke imaju onak grubu kožu. A i ovisi dali zmija odbacuje polagano kožu ili je friška. Uglavnom je mekana i glatka
Sjetio sam se imena za tarantulu. zvat ce se Net :)
Pazi samo da te ne ujede, jer kao kada "Spider" ujede "Man"-a, dobije se "Spider-Man", tj. ako tebe ujede "Net", postati ćeš "Net-Man".
i pravit cu reda u globalnom međumrežju :)
evo mog:
[attachment=0:2s6zadaa]elephant shit.jpg[/attachment:2s6zadaa]
Ja bui si uzeo prepariranog psa ili nekog manjeg terminatora... ali mi majka ne dopusta
Pa da, šta će ti dvije životinje u kući? :D
uzea san psetolikog mamuta
Evo moga kucnog ljubimca:
http://www.imagesforme.com/out.php/i174116_IMG0410.JPG
http://www.imagesforme.com/out.php/i174117_IMG0412.JPG
čekaj, misliš na mačketinu ili komp? :D
:rotfl:
Na mačora.
Jeli kada ušao u kućište pa vrisnuo "mjaauuuu"?
Moj macak ne govori,samo grize i grebe,ali često me ometa kad igram.
Mislio sam da je nekada zalutao u kućište, jer ti je kućište otvoreo. :)
Nece,boji se ventilatora :)
Na vent sam i mislio, dali je došla u bližnji kontakt s njime. :D
Moja mačkica je sakata već godinu dana. Kada smo je dobili, bila je stara par tjedana, još malena, ženkica, pa kada je narasla, stalno bi bila raščerupana (stalno se mlatila), isto nije govorila, ali još kao mala je volila grebati svih po licu i skakati ti na lice (približiš joj facu, skoči ti na lice, ili ako je zadirkuješ rukama, digne šapu i spusti dolje; izgleda kao da ti kaže, "tko te *ebe" :rotfl: ). Pa se na kraju pošorala s jednim mačkom i on joj izbio oko. Ovako je sva bijela, mala šara svijetlo smeđe boje, no u glavnom je bijela i lijepa. Prije je bila ljepša. :(
(Sada mi se gadi kada je bez oka.)
imam doma 6 basset hounda, zelenu iguanu i minijaturnu vjetnamsku svinju a planiram jos jednog bernardinca uzet
Meni moj macak dođe kad igram nešto i stane pred ekran i nakon 30 sekundi legne na tipkovnicu, to znaci "moja zdijelica...napuni je"
E di si nabavio tu svinju? Koliko košta?= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz