Grim, podići ću ti spomenik!! :friends:
Printable View
Grim, podići ću ti spomenik!! :friends:
Ima li tih fakin scanova?
Stvari koje su ljudi za sada potvrdili iz pročitanoga.
= Citat =:
Confirmed Features:
-2-handed weapons and duel wielding confirmed.
-A variation of level scaling.
-18 skills.
-Perk picking at every level-up
-Finishing moves, unique to each weapon and enemy you fight.
-Dynamic Shadows
-Kids
-Overhauled Combat-system
-5 Major Cities
-Improved Faces/Improved Models Example: Faces have been dramatically overhauled. Characters now exhibit more emotion show of distinctions between different races and just plain looks better.
-Radiant AI
-Updated Engine Snow falls dynamically (not as a basic texture on the ground)
Trees and branches move independently with the wind
Water flows
-The Hero has a mentor: His name is Esbern and Voiced by Mark Von Sydow (Surviving Blade)
-The game takes place 2 centuries after Oblivion
-Initiating a conversation between a NPC no longer zooms: Quote (Conversations aren't done in a zoomed in static shot anymore. Start a conversation with some and they will act like someone would in real life, looking at you occasionally and walking around a bit and also continue doing a task if they were doing one while talking.)
-Sprint is added !
-Randomly generated quests.
-Beards
- Dialog will pop up when you approach an enemy
- You can't run backwards as fast as you do forward.
- 10 races to choose from
- confirmed creatures: zombies, skeletons, trolls, giants, ice wraiths, giant spiders, dragons, wolves, horses Elk, mammoth, saber-toothed cats
- presumeably open cities (as dragons can attack)
- cooking/farming/mining/woodcutting/blacksmithing
-Hud-free first-person view and improved third-person perspective
-7 Magic Schools Destruction Alteration Conjuration Restoration Illusion Alchemy Enchant (now added)
Lijepo, lijepo to izgleda na papiru, nadam se da ce to realizirati.
Iz priloženog se vidi da misle poboljsati igru tako da se definitivno imamo cemu radovati.
-Randomly generated quests. :bravo:
-presumeably open cities (as dragons can attack) - nisam skuzio, jel to zeli reci da ce zmajevi moci napasti grad?
- Dialog will pop up when you approach an enemy - hocemo li moci blefirati i uvjeriti neprijatelja da smo jaci od njega i da se preda ili nesto drugo? To bi bilo zakon za vidjeti.
veoma dobro. do sad nije loše, promatram dalje.
Randomly generated quest? WTF DAGGERFALL NAM SE VRAĆA. :D
It's gonna be a full Runescape experience.= Citat =:
cooking/farming/mining/woodcutting/blacksmithing
Samo nek bildaju sadržaje. Nek nađu još 30 poslova za radit i nek uzmi još 3 godine za izvedbu igre.
Informacije su ok, sada čekam video da vidim te informacije u akciji. Da dodam na Arbyjeve informacije:
= Citat =:
-very unique landscapes! Also unique dungeons! In other words, lots of uniqueness!
-Character creation improved, body features customizable
-Radiant story
Još kad bi dobro odradili životinjske i biljne populacije... dinamična selidba životinja i raznih čopora, te rast biljki...
Dobro sad, oćeš poljoprivrednu simulaciju ili RPG? :)
RPG koji je so friggin awesome da drkam na njeg.
Moram priznati da mi se ovo sviđa.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
The game eventually logs a huge storehouse of knowledge about how you've played, and subsequently tailors content to your capabilities and experiences. Entering a city, a young woman might approach you and beg you to save her daughter from kidnappers. The game will look at the nearby dungeons you've explored, automatically set the mission in a place you've never visited, and designate opponents that are appropriately matched to your strengths and weaknesses.
"To the players, they'll get a quest that we feel i appropriate for who they are and what they're doing at the time," Howard says. In essence, your version of Skyrim will be built to your specific playing style.
Pola novih featuresa me podsjeća na Gothic. Al to nije loše.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Živi bili pa vidjeli kak će sve ovo ispast
Dajte skenove na PP ko ima plx.
EDIT: fala lepa!
Uznemirava me što ima 18 skillova, još manje od 21 koliko ih je Oblivion imao.
A Morrowind ih imao 27.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pet gradova
Perkovi, ono necu Fallout da igram, hocu TES.
Zabrinut sam. Izgleda da ce jos vise biti dumbed down cak i od Obliviona.
Finishing moves, to mi se svidja, valjda je nesto na fazon Dark Messiaha.
Vele 5 "major cities and various small towns" sad što misle pod major cities, ako je to tipa Anvil ili Chorrol u Oblivionu onda smećec, ali ako je veličine Imperialy Cityja, Viveca itd. (ili veće dapače) a da su manji gradići tipa Anvil, Balmora itd. (ili veći dapače) onda gg.
Ovisi kolko će prekovi značiti. Npr. Morrowind je imao tri različita skilla za armore, možda će u skyrimu bit samo jedan armor skill ali će se kroz perkove moći specijalizirati u light, heavy itd. Isto bi moglo vrijediti za oružja itd.= Citat =:
Uznemirava me što ima 18 skillova, još manje od 21 koliko ih je Oblivion imao.
moze mi neko poslati ovo skenirano na pp? fala
= Citat =:
Izvorno postao Ninja
Bilo bi vrijeme da se i ja javim...
= Citat =:
moze mi neko poslati ovo skenirano na pp? Hvala i neka vas Akatosh cuva.
Ajde i meni.
meni nemojte
= Citat =:
Izvorno postao Ninja
Konacno brade.Fak jea.
Nisi wizard ako nemas bradu.
i ja sretan= Citat =:
Izvorno postao Domy
aj i meni saljite na pp...
Dual wield staff+short sword i ja zadovoljan.
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
znam da mi je ovo vjerojatno uzaludno i hvatanje za slamke... al volio bi da s paletom boja idu na starije nastavke... ono smeđa-smeđija-siva-smeđkasta-sivkasta-tamnosmeđa i mozda eventualno plavo nebo... al ak se baš mora...
Oblivion grize za oči... a da ne govorim o HDRu >.>
Podesi si na monitoru da ti pokazuje crno-bijelo sigurno ce ti onda i Oblivion biti super.
Mislim... nije mi jasno zasto, u Oblivionu je svaka boja na svome mjestu, i nista mu ne fali. Mozda neke stvari bljeste malo vise ,ali to mi ne smeta previse.
Jedino ako je Morrowind imao nekakav dark štih ili slicno, pa si na to mislio.
http://www.gameinformer.com/b/news/arch ... kyrim.aspx
Novi video na gameinformer hubu, može se nešto sitnica iščitati
Da, je ali morrowindu je ta paleta boja davala onako, štih "Nesavršenog svijeta" ono, nikad nisam zaboravio kak mi je super, i atmosferično bilo dok hodam okolo nekih ruševina, pod sivim nebom i po tamnoj zemlji i pepelu morrowinda... jednostavno ima taj "neki" (Ne bih nazvao dark) štih koji oblivion svojom paletom boja nije uspio doseć jer je jednostavno sve bilo tak jarko i šareno da mi je bilo nerealno kak je sve savršeno obojano i prekrasno...= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Morrowind je ispran i ogavno ružan. Witcher bi bio neki dark fantasy prema tvom opisu.
Meni je Enclave izgledao vrhunski, i žao mi je što nisu napravili RPG na istom vizualu.
Moguće prvi off-screen detaljne karte Skyrima.
http://img524.imageshack.us/img524/7...6985174.th.jpg
Nije, zašto lažeš ljude? I danas je jedna od igara sa najljepše i najraznolikije dizajniranim svijetom.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Uostalom ne znam šta radiš u ovom topicu kad samo sereš bez argumenata, ajmo iš van. Iš
Morrowind je ispran i ružan namjerno, te isprane boje i teksture savršeno dočaravaju taj dio svijeta i podneblje... ne očekujem travu boje "Oblivion zeleno" da udara u oči ispod nekog vulkana... očekujem isprane boje, smeđu, sivu, i pogorjele varijacije iste...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ja dosta vremena provodim u prirodi i mogu ti jamčit da je negdje u 5. i 6. mjesecu jedna prosječna livada u gorskim krajevima jednako šarena kao Cyrodiil u Oblivionu. Nema tu ništa nerealno. Ne mora svaka pokrajina Tamriela bit mračna i grda sa mutiranim beštijama koje skaču iza svakog ugla.
Ne samo to, nego je većina biljaka koje možeš naći u Cyrodiilu stvarna, i izgledaju više-manje kako bi i trebale.
Upravo si potvrdio da ipak nije cijela igra siva i isprana. :pray: :pray: :pray:
Znam da ti je teško razumjeti da igra ima više različitih geografskih područja nakon što si odigrao igru 2 minute ili googlao screenshote.
Daj prestani veki molim te, bar u ovom topicu se suspregni. Ispadaš glup :(