Šta čeka više?= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Kad je zadnji put igrao dobro? PRotiv Malmoa? Villareala? :S
Printable View
Šta čeka više?= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Kad je zadnji put igrao dobro? PRotiv Malmoa? Villareala? :S
U Zagrebu protiv Malma je bio najbolji igrač i to mu je vjerojatno bila utakmica karijere. U uzvratu bi imao 2 asistencije na kontu da je Rukavina sposoban zabiti 1 na 1. Ovo su prve europske utakmice koje je Dinamo igrao nakon toga, obje protiv favorita skupine. Jurčić je tako oprezno (on to voli zvati kontroliranim nogometom) postavio momčad da on i solo špica sami moraju izmisliti nešto. A to ne prolazi protiv tako kvalitetnih i organiziranih momčadi. Marseille je danas utrpao 3 komada njemačkom prvaku, a ni oni nisu bili sposobni zabiti gol na Gerlandu. Ne znam šta si ti očekivao od Sammira? Da uzme loptu na centru i pređe kompletnu njihovu obranu i Llorisa? Pa ne može igrati protiv Lyona u gostima kao protiv Malma u Zagrebu. Da može, ne bi igrao za Dinamo.
Nevjerojatno je kako apetiti naroda rastu nakon što je klub na jedvite jade prošao 7. momčad švedske lige i upao u skupinu s 3 najuglednije momčadi u novijoj povijesti natjecanja, i to nakon bilijun godina izbivanja iz istog. 2-0 poraz je sasvim očekivan ishod, a u Dinamu nitko nije podbacio. Greške koje su radili su sasvim uobičajene za njihovu razinu i rade ih već godinama. To se zove razlika u kvaliteti i standardu i zato ti Ibanez, Kelava i Pokrivač igraju u HNL, a Bastos, Gomis i Lloris u Lyonu. Vrlo jednostavna stvar. Ne znam tko je uopće očekivao bodove protiv ovakvih protivnika, kamoli dobru igru?
A prije toga je bio nevidljiv. Odigrao je 3 dobre tekme, dok imaš Ibaneza, pa u zadnje vrijeme i Kovačić koji igra sve bolje i bolje.
Ne rastu meni apetiti ni ništa, ja sam rekao da Dinamo neće boda dobiti.
Sve je ok sa apetitima ako zavrse i sa 0 ili 1 bodom opet je to ok, skupina je jaka, sve sto treba je igrati sa mudima, nitko vise ne trazi. Meni je recimo Ibanez(koliko god je curilo po njegovoj strani) nesto kao Olic. Covjek trci ,trci i trci. Kad je dosao u dinamo nije znao odigrati pas, nije znao ubaciti, mogao je samo trcati. Sad je vec svaki drugi ubacaj njegov na pet metara ubojit, a pojavljuje se na protivnickoj polovici kao i Alves/Ramos(sto se broja pojavljivanja tice). Sammir je igracina, ali izgleda da ima problem sa glavom ili nesto, treba mu 4-5 utakmica koje ce razvalit da sam sebi kaze ja nosim ovu momcad i gotovo. Naravno puno lakse mu je bilo dati dobru loptu kad je imao dva raspolozena napadaca ispred sebe i dva krila koja lete, a ne veznjake na krilima.
Sad ide opet ono da imamo vise trenera nego gledatelja ali da sam na Jurcicevom mjestu, igrao bi iduce tekme ovako:
http://img607.imageshack.us/img607/9319/formacija.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Mislim da se jednostavno mora ofenzivnije igrat, pokazat zube i namucit ekipe ako nista drugo. Ako je primjerice Sammir taj dan u banani Kovacic ulazi na poluvremenu i imas vrhunskog playmakera koji moze odigrati. Ovako ga se potrosi na krilu, Sammir sam ne moze nista i gotovo.
Varijanta A je ajmo reci "defenzivnija" varijanta "B" je samoubojstvo jer nema pravog tigra u sredini da zaustavi kontru ili nesto ali zato prema naprijed donosi puno i mogla bi se igrati kod kuce.
Zabio je i za pobjedu protiv Helsinkija u gostima, što je također ključna pobjeda. Kritiziraš dinamove igrače, odn. Sammira kao da su njegove 'loše' igre prelomile susrete. Dinamo može odigrati najbolje što može i to bi mu u 5 utakmica u gostima protiv Lyona bilo dovoljno eventualno za 1 bod, i to pod uvjetom da Lyon odigra ispod svojih mogućnosti. O Realu da ne pričam. Šta je s Ibanezom? Ne razumijem šta si želio reći time. Lik je propuh u obrani, a Kovačić još nema snage za 90 minuta u ritmu subota-srijeda. Njegovo vrijeme će tek doći. To su isti igrači koji dominiraju u prvenstvu i najbolje su što nudi naš nogomet. Nisu zaboravili igrati u 2 tjedna, jednostavno je standard protivnika strahovito visok u toj skupini i takvi klubovi neće protivniku dozvoliti slobodu kakvu je Dinamu dopustio jedan Helsinki ili Malmo. To ti je liga prvaka, najbolje od najboljeg. A Dinamo trenutno nije dorastao takvim protivnicima, a i ostat će tako sve dok je standard momčadi s kojima se natječe u prvenstvu takav kakav jest.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Dinamo treba shvatiti da ulaskom u ovu skupinu nemaju ništa za izgubiti. Momčadi su daleko iznad njihovog prosjeka i netreba se ništa kemijat sa defenzivom. Treba uzet ofenzivnu strategiju i nadat se najboljem jer iskreno, oni nemogu nikako drugačije igrat u ovoj skupini ako misle bar jedan bod skupiti.
Tih 4-4-2 na drugom crtežu možda i ne izgleda loše u teoriji, al' sumnjam da bi to prošlo u Europi. Sammir i Kovačić bi se toliko istrošili u obrambenim zadaćama da bi se na kraju utakmice likovi poput Carpa opet pitali kako to da Sammir nije zabio 4 gola. Bojim se da Sammir nije dovoljno defanzivno odgovoran za igranje u 4-4-2 formaciji, ne protiv takvih protivnika. Isto vrijedi i za Kovačića. U napadu bi sasvim sigurno bili efikasniji, al' bi zato i primili više.
Ima nešto i u ovom što hrčak veli, al' treba imati na umu da Dinamo tek treba igrati utakmice gdje im je dozvoljena nada u bod, a to su susreti s Ajaxom u ZG i Amsterdamu, te doček Lyona u ZG. Od Real Madrida je bilo za očekivati da će izgubiti, kao i gostovanje u Francuskoj. Ono što je za pohvalu je to što nisu uvjerljivo poraženi, a osim gol razlike, očuvan je i moral. Ajax nije u ništa boljoj poziciji i tko zna, ako se sve poklopi možda ni to 3. mjesto nije tako neuhvatljivo... U svakom slučaju, sve bi se otvorilo kad bi Dinamo slavio protiv Ajaxa.
:thumbs2:
Prvi crtež je ok iako mi je osobno ovaj Sylvestyr nepoznanica. Vidio sam ga u samo par tekmi. Ova druga formacija je ok za HNL, ali ravno samoubojstvu protiv bilo koje ozbiljnije ekipe. Obrana bi curila na sve strane.
Od kad su skupine izvučene bilo je jasno da Dinamo može tražiti šansu samo protiv Ajaxa. Real ali i Lyon su svijet za sebe, koliko god to nama bilo teško priznati. Ne kužim ljude sa izjavama tipa: Šta se Dinamo ima bojati Lyona, pa kad su oni osvojili LP. Toga sam se naslušao previše zadnjih dana. Dobro je došlo ovakvo prizemljenje nakon što su poletjeli nakon tekme s Realom. Također treba prihvatiti činjenicu da je Lyon s pola gasa pregazio Dinamo, samo srećom je ostalo 2:0. Bez veze se potencira priča kako je Dinamo izgubio zbog dvije pogreške u obrani i kako je sad Pokrivač glavni krivac.
S Ajaxom Dinamo može više manje ravnopravno igrati, iako je i Ajax kvalitetnija momčad. U te dvije utakmice treba pokazati karakter i dokazati da su s pravom ušli u LP.
Bez obzira da i Dinamo ostane bez boda i bez postignutog gola, ovo je ogroman uspjeh za naš nogomet i realno je očekivati i više naših klubova u LP, ako Dinamo ponovi ovaj uspjeh iz godine u godinu. Nažalost, ako Dinamo ne bude treći na kraju, vjerojatno će se na sve ovo gledati kao na veliki neuspjeh, a ne kao na stjecanje ogromnog iskustva koje je potrebno da bi se realno moglo tražiti nešto više.
To će iskustvo splasnuti nakon što se vrate nazad u našu dragu HNL.
Teško. Vjerujem da će dinamo ove sezone primiti manje od 20 pogodaka ,a zabiti oko 70. Bas to iskustvo koje su skupili ce im pomoci da pregaze sve i da se ponovo plasiraju u LP nagodinu. Treba gledati klubove poput Zenita, Basela, APOELa koji su usli na mala vrata u LP, a rade probleme velikima zbog konstantnog napretka. Dinamov najveci problem je preslabi hnl koji tjera sve bolje igrace van, sto cini ekipu dinama pa i protivnike slabijima sto cini ligu slabom i tako u zacarani krug..
EDIT: Slazem se sa Hexom u svemu sto je rekao, sto se Sylvestra tice velik je potencijal kojeg je Vaha skuzio i koristio u HNL, mlad igrac, medjutim tesko da ce dobiti priliku u ozbiljnijim utakmicama. Nadam se da ce ga posudit u lokomotivu skupa sa Kramaricem i nagodinu prodat Rukija i Krstanovica te ovu dvojcu vratit natrag, onda cemo imati tri dobra napadaca.
Mora da je jako vruće bilo u studiju :D
danas NORTH LONDON DERBY!
i juve - milan
to će bit zanimljivo gledat skoro ko slušat neki album radioheada!*
*neće bit zanimljivo!
Dobiše ih židovi
odlična utakmica!
aa i juve-milan zasad nije loša
mrsko mi palit stream, dokle su ?
Vgg Hrvatska -.-' Slavena vrijeme skalpirati, govno jedno.
fakat očekivan rasplet. :D
skoro pa mi nije žao.
al je.
jer su grci najgori. :D
I kad ja pogodim rezultat, ne odem se kladit. vgg me!
Potpis na ovo.= Citat =:
Izvorno postao skitkid
Tužan sam jer sam gledao, bilo mi dosadno.
http://static.guim.co.uk/sys-images/...eAction460.jpg
Grci su meštri ratovanja.
Pravi trener bi nakon ovog dao ostavku, a ne pričao o našoj dominaciji i porazu zbog 2 prekida. Vrijeme je za svježu krv, i u stožeru i na terenu.
Bar se necemo sramotit na europskom prvenstvu :)
I usput smo spasili Grčku od bankrota :D.
prelose..
Fascinira me izjava predsjednika grčkog nogometnog saveza: "Problemima s trbina pozabavit ćemo se poslije." Mater bi mu ja jebo, samo da mogu!
LOL, a sta bi trebali, drzava im u kolapsu, ajmo hapsit navijace lol
Jebote pa i od Latvije ćemo izgubit. xD
Kad je tekma?
Evo sad 60-ta minuta, upalim telku Latvija skoro gol zabila xD
2:0 vodimo, ako Gruzija izdrži prošli smo.
očekivao sam poraz grčke i naš remi! :D
u baraž protiv estonije!
srbi gube od slovenije a ganjaju pobjedu! NEVIĐEN gol sa 35 metara. :D
i tako srbi otpali. :D
francuz po naputku dobio penal.
strašno jebote :(
Al eto, mozda budemo igrali u baražu protiv vas
nemožemo igrat jer smo *nositelji. :D
*valjda zapravo nemam pojma. :D
**ma je tak je. :D
***il nije? :D idem nać. :D
****ok do maloprije je bosna bila u pot 1 sad su je prebacili u pot 2. http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_ ... llocationsSNEZZZZZZZZZZZZ. :D
(sad uopće nema tebele) :D
kako glupa rijec baraž i svi ju sad forsaju :(
istina! :D