= Citat =:
Izvorno postao Beaster
nisam ja kriv sto sam noob :( ali dobro dobio sam ga free naci da si sada savagery moram nabaviti :)
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Beaster
nisam ja kriv sto sam noob :( ali dobro dobio sam ga free naci da si sada savagery moram nabaviti :)
a na 2xone hand za pvp jel se stavlja na oba mongoose ili na jedan executioner?
Vjeroajtno offhand mongoose, a main hand execute...
Mislim da se moze cursade ?! Nisam sigruan= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Crusade, da... A može.. Ma uvali prvo što ti dođe pod ruku, ionako nećeš baš imati 10 opcija za enchant svaki dan :)
mah nekako mi vise odgovara mongoose od crusadera..
Samo da pitam po vasem misljenju koja je vrsta shamana najbolja mislim ja sam ench... ali neznam da se prebacim na resto ?!
ako oćeš hilat onda odi resto, ako oćeš dpsat onda enhancement
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
E u tome je porblem ja bi sve :D Pa sta ljudi vise traze , da mi savjetujete ?! (Noob sam to ste vjerovatno primjetili :) )
Ljudi traže healere najviše, jer ih je i najmanje.. ako ideš na resto vrlo lako ćeš updadati u raidove i PUG partyije za dungeone i instance. Fkorz, resto je dobar samo u kombinaciji s nekim drugim likovima jer sam baš i ne može previše postići (može ubijati bez problema, ali traje puno duže nego ostali buildovi).
čuj , shamani su jako traženi u 25 man raidovima, 5+ u svakom rejdu je poželjno..
dakako najviše ćeš biti tražen kao resto, hiler... u rejdovima imaš i po 8 hilera pa je lako nać mjesto.. dok kao enhan i elem najviše 2 po rejdu pa je sa time veći problem za upast, enhan shammy u svakom ozbiljnom rejdu je must have, kao i elemental, da budaju melee i "mag" grupu...
A fala mislim da sam se odlucio za resto , pa cemo vijeti sada .
a jebiga trebo si onda odma po ulasku u outland na resto tako da na 70 vec imas kakav takav healing gear
Ma može u AH nabaviti nešto osnovno healersko, pa se švecati ko' greenie :)
ma snaci cu se ja :D
pvp gear , pa sa njim skupljaš pve
Tako je, leechaj battlegrounde dok ne skupiš za opremu! (moglo bi potrajati) :)
:D naravno da samo pvp sada jos smao 5000honora da si kupim onaj mace sa 300 i kusur healinga :D
zavisis u kojoj si BTL grupi ako si <1min sve brzo se skupi....= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ovak malo mutavo pitanje, sluzi li honor icemu osim kupovanju itema?= Citat =:
Izvorno postao h4ro
Ummmm, mislim da ne...
pa mozes potione i te glupost ;) ako se nevaram .
moze neki pvp build , hvala !
spec?
= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Joj da :cry: Enhancement.
100% dmg dealer :)
Thank u very much :thumbs2:
I nemoj zaboraviti da imaš talent pointe u dual-wieldu. Ako koristiš 2-handera, znači da si potrošio bezveze 4 talent pointa.
Pitanje za nekog uber pro shammy-a: Dajte mi molim vas objasnite kako ubit rogue-a na lvl 70? Uzmite u obzir da mi se toteme uopće ne isplati bacat jer lako me stuna pa ih uništi. E da i imam ele spec.
po mojem misljenju.. baci prvo onaj fire totem.. zato sto baca roga iz steltha.
i btw nabavi si free action potione :D
Čekaš da te crita i onda ga nukaš :)= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Inače, ele/resto sham vs rogue je valjda najčešća tema shaman podforumima, čini se da casterska verzija shamana ima problema s rogačem...
nevidim kako elem shammy može ubit dobrog roga
ali u nekoj ludoj teoriji to bi bilo kite sa frost shock + fire totemi i instant ghost wolf + heal
Resto/ele može roga srediti, a u WOTLK-u bi to trebalo biti puno lakše (čisto zbog talent pointa koji će se moći rasporediti u oba stupca)... Earth Shield + Eye of The Storm kao neka osnova => neka rog lupa po tebi, ali u sljedećih par sekundi dobiti će najmanje 2 bolta ili 1 bolt+chain light (ako je noob pa ne koristi mind numbing poison onda će dobiti još i više)... Još ako ti proca lighting overload (iako trenutno ne možeš imati taj talent i earth shieldu istom buildu), rog bi mogo dobiti po ćuški :)
Fkorz, sve to ovisi o triggerima i proccevima...
E ljudii moji ak je ovaj WOTLK elemental shammmy tree istinit mislim da se rogue-ovi lijepo mogu pozdravit...
http://www.war-tools.com/t51208.html?b=9zyxwd
U WOTLu ce biti skoro sve transformacije :D ovaj u spiritwalkera , walock - u nekog demona ako sam siguran :rotfl:
Ma dobro spiritwalker, ali LIGHTNING I SHOCKOVI DOBIVAJU STUN NAPOKON!!! A i resto tree je bolestan. Ima nekakav battlemaster totem, i damage sharing i kojekakve druge predivne perverzije.
ye kae ovo ?
i shammyji dobivaju petove tj minione.. -.-'
ocem i ja peta... :rotfl:
Pa imali su oni vec one elementale svoje to je i previse :rambo:
lol pa ovo je neki tip napravio to uopce nije objavljeno od strane blizzarda...