Da, imao je. I davao je 24 mjeseca jamstva dok su drugi većinom 12. Mislim da je to i jedan od razloga propasti HGSpota jer ne znam nikoga tko svoj Forcebook nije barem jedamput nosio na reklamaciju...
Printable View
Da, imao je. I davao je 24 mjeseca jamstva dok su drugi većinom 12. Mislim da je to i jedan od razloga propasti HGSpota jer ne znam nikoga tko svoj Forcebook nije barem jedamput nosio na reklamaciju...
forcebook problem je bio kaj su sklapani od strane hgspota, od viska komponenti. po narudzbi kupca.
a onda uzmes u obzir da je forcebooke proizvela ista firma koja sklapa dell alienware laptope.
corsair za napajanja kao oem koristi cwt, seasonic i ovaj novi kojem nikako ne mogu zapamtit ime. osim seasonica koji je konstantan, svi ostali su imali uspone i padove. cwt je napravio comeback sa corsair napajanjima. do tog trena su bili na margini kvalitete i omrazeni medju strujasima. a zadnje vrijeme valjda svako trece kvalitetno napajanje se radi u cwt.
jednostavno ne moze gledat ko brend.
belinea je radila ok monitore, ali nista posebno. zato su i propali. ali nihovi "o.display" monitori su bili rebrandani iiyama prolite monitori u bijeloj kutiji. a neces nac oldschool graficara koji ne zna kaj su iiyama monitori.
gledat lroizvod po proizvod. ne brend
@Gwin: jako zanimljivo :thumbs2:
Kada kupujem hardware ne obracam toliko paznju na ime ili brend,ali znam koji su bolji ili kvalitetniji tako da ne bih u zvijer od kompa stavio MS napajanje,nego se vise oslanjam na vlastito iskustvo i mogao bih nekako najjednostavnije reci,izabirem ono sto mi se svida,jer ima jako puno dobrih proizvodaca hardvera i hardvera opcenito tako da nemam volje analizirati svaku sitnicu jer bi mi glava bila kao balon.Jednostavno odvagnem cijenu i ono osnovno sto znam i vidim i to je to.
Danas sam imao zanimljiv hardverski problem na vlastitom kompu.
Nakon paljenja te prilikom postanja matična se počela jako buniti .Kontinuirani pip,pip,pip dvadestak puta prije nego utihne :? ...i ne želi pokrenuti windowse.Niš ja fino izvadio kantu ispod stola te nakon micanja kile prašine krenuo vaditi i provjeravati komponentu po komponentu .Naravno ona je i dalje pipkala bez obzira što ja napravio .Nakon par sati zajabavnja kada sam se već pomirio kako ću morati u dućan po novu MBO+CPU+RAM skužio sam di je bio problem .
Najbolji su ti banalni problemi koji ti oduzmu par sati :D
Šcer trk po novu keybu. Neku s ps/2 prikljuckom i naslonom za dlanove, crnu.
fak naslone za dlanove....
ovo je valjda još uvjek najbolja tipkovnica na tržištu (što potvrđuje toda se još uvjek odrala na tržištu nakon toliko godina)...
http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... cts_id=945
samo da ima volume tipke bila bi savršena :eyebrows:
samo zato kaj košta 39kn..
ne pamtim koliko sam ih slomio preko koljena ili bacio prek sobe
tolko su loše da to nije normalno
to što ih lomiš preko koljena ne znaci da je tipkovnica smece... barem do prije nego što ju slomiš :)
pa slomio sam je zato kaj je smeće..
otkad sam počeo igrat na poštenim keybama (tarantula, sidewinder, black widow) nemam potrebu lomit periferiju
25€, žica (nakon Logitechove 'bežične' koja je izdurala tri godine i onda naprosto žderala baterije zakleo sam se da više ništa bežićno neće dotaći moj raćunarćić). Jedino što je glasna i što su neka slova teška za pritisnuti. Kao da zapinju no brijem da će se to popraviti nakon što se razradi...
Gwine, mislim da kad bi neku postenu mehanicku keybu tako isao lomit preko koljena da bi prije slomio koljeno...
bull. kaj je to? MC-9006?
fora izgleda. jel čvrsta ili se piga na torzijsku rotaciju? treba mi sekundarna keyba
marijanovic.. ovu BlackWidow nemrem dignut kolko je teška. kamoli da idem lomit preko koljena
Yup, mc-9006. Dobra je poprilično keyba.
Nije li ModeCom šrotna marka? Mislim ono klasa Codegen, MS Industrial, SilverCrest, Ednet?
Iako, svidja mi se plavo osvjetljenje.
Jel prikljucak USB ili ps2?
Kad vec spominjemo tipkovnice, neki dan sam imao iskustvo da na novoj novcatoj tek izvadjenoj iz kutije Genius gx03 (ili tako nekako) ne rade 2 stupca tipki (f5 do N i F6 do M).
Inace djeluje ok; ne savija se, srednji hod tipki, ps/2, naslon za dlanove, klasican layout...
jebiga. stvari se mijenjaju
i ja sam do prošle godine smatrao ASRock šrotnom markom.. pa su me iznenadili..
I to sto kazes...
Usb je. Ne znam koliko su šrotni jer gledam prema $ a ne prema imenu... dok traje traje :D
neznam kakva je ova moja benq (lol) tipkovnica al ja sam zadovoljan s njom, 4-ta joj godina, još uvijek sve radi,najboljih 99kn potrošenih na komp
http://www.pczenith.com/darco/benqx.php
Nova grafa. Gigabyte GTX 660 Ti OC 3 GB. Dosad sam imao Radeon 4870X2 s 2 GB VRAM. Predobra kartica.
Za toliko para i mora biti dobra...
Meni je moja MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC s 1GB memorije još uvijek dovoljno dobra.
Problem je što uglavnom vrti filmove i serije, eventualno ponekad malo zaigram FIFA 12, Fallout: New Vegas, GTA IV, Modern Warfare 3 i Skyrim.
660 sam dobio dosta jeftinije zbog nekih poznanstava. Da nisam mogao dobit tolki discount ne bih je ni kupovao.
Faca si!
blago se vama koi zarađujete na tim dobrim tipkovnicama ^^= Citat =:
Izvorno postao Gwin
btw sori što sam malo postao seronja, u zadnje vrjeme sam malo preozbiljno shvatio znacenje "gadget" :D
ne bi čovjek vjerovao koja ušteda.. ne tolko na novcima koliko na živcima :)
a ti si i inače seronja, navikli smo već ;P
Zato koristim genius tipkovnice pa nemam problema sa njima :P pretrpe i šaka, čela, noseva al tipke nikad ne otkazuju posluh^^
ma volim i ja vas :*
osim kaj ne možeš powerdriftat u lijevom zavoju nego samo u desnom..
Novi stick :D
http://i291.photobucket.com/albums/l...14-33-44_7.jpg
Avg read 100 megi , write 50 megi :D
Jako zadovoljan mogu rec :D
Di si platio i koliko si kupio?
Cura kupila u ADM :D
Tak da neznam tocni iznos .
A velicina je 32Gb , zato ga i kupise jer sam kakal da mi je od 16Gb postal premali i preeee spor (Cors GT 16gb je nakon skoro 4 godine koristenja pal na 10mb max write , sto je pakao kada se stavlja vise od 2-3 gige na njega) .
Ma to je sve ok, ako si možeš/znaš organizirat vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao ezav
Je i ondak ti se skine 10 min prije neg treba krenuti na posel serijal kojeg skidas stoljecima i nema da ga stavis na stick jer sticku treba 20 min :(
Desilo mi se par puta u zadnjih par meseci i rekel nebu vise :D
Znam kakotije. Jase strpim. :)
Kakav ti je to posel di gledaš serije, treba raditi :D
Ja sam bedak kupio prije godinu i pol stick od 8GB i kroz sljedećih par mjeseci sam ga punih 3-4x uštekao u komp... prodao ga kolegi i još od tada mi nije falio ili trebao :D Nikad nisam našao korisnu primjenu tih malih pizdeka :D
Ma taj mali pizdek uvek dobro dojde :D
Mislim ovaj Adata je velik kao pol cigarete a ima 32Gb , doslovnom i je na kljucevima , di god dojdem mogu nekaj zeti :D
to je uredu sobirom da ti je kompletan HDD manjeg kapaciteta od toga USBa :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ma qurac mi je manji od tog USB... wait...
Eto dosli i novi ventovi za H80 :
http://i291.photobucket.com/albums/l...-17-31_475.jpg
I mislim da je to to za ovaj mesec sto se hardverskih obnova tice :D
Hebena stvar. Imam u kejsu dva Corsair venta od 140 mm i hebu kevu Sanaderu koliko su dobri.
Heh imam ih ja sve od corsa u kejsu .
Ali ovo su bas High Static Presure ventovi za kilere od vodenih i za prostore di je oko venta puno prepreka .
Mene su s ventovima koji dolaze s H80 (koji su isto cors :D ) mucila dva problema , jake vibracije i jaka buka .
Sada su mi ovi ventovi na 5v (H80 se ima kontroler s tri stupnja , 5v , 7v i 12v ) rade na nekih 500-600 okretaja i doslovno su besumni (cca 3-4 puta tisi nego oni koji dolaze s H80 na 5v) a kada stavim ruku iza kilera osjetim puno veci udar zraka o nju , a posto ovi ventovi imaju selne na coskovima nema vise ni vibracija :D
Tako da mi je komp napokon besuman kak je trebal biti od prvog dana .
Mozda jedini nedostatak ovih ventova je da kostaju 190 cuna kod nas .