e to to... max packets... a kae to uopce ?
Printable View
e to to... max packets... a kae to uopce ?
kak ovaj problem rijesit
http://img512.imageshack.us/img512/1769 ... 406oc2.png
Dakle,kad god hocu startat server da s frendom igram prek hamachija uvijek me izbaci iz igre i pojavi se cod2 console....sto da napravim da mogu startat server??
samo jos jedno pitanje jel posoji kakva mogucnost da ja ne moram stalno prije prelaska na drugu mapu u istom serveru da ne moram brisat taj file. hunkusage.inace to je samo na serverima sa extremeSmodom
jel mi može tko uploadat verziju pba da mogu se penjat po kućama u carentan ja to znam,ali stalno se lik ubije pa mi se smanji bod ne mogu ni na drveće aj plizzz
igraj na serverima s novim pamom , a punkbuster updeatas tako da skines ovaj program http://www.dow-clan.org/download/download.htmSskini program PBsetup= Citat =:
Izvorno postao lolac
Otkada sam kupio AMD 6000+ X2 cod 2 me zeza. Svaki puta prije ulaska u cod pita me za optimalna svojstva .... nakod toga pocene se lodati u neku mapu na serveru i zablokira !!!!! Zasto????? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
za koja te optimalna svojstva pita?rezoluciju?i da:sto napise kad zablokira?= Citat =:
Izvorno postao Cody
poznati, stari problem, al jednostavno, zaboravi se rjesenje: kad ulazim u igru 3 ure stoji slika cod2 :D znam da triba minjat neke brojeve al koje tocno neznam... :( help pljiz
nekad mi se zna dogodit da mi PB izbaci. kaze PB init failure mislim
jednostavno,kad se to meni dogadjalo,restartao sam komp,katkada i modem...= Citat =:
Izvorno postao B4j4
nista ne piše kada zablokira samo stane i nemice se p amoram komp restartati!!! a optimalana svojstva ne razumijem zasto se pojavljuju !!! ako odaberem yes onda mi bude sve standardno no bude po svojstvima koja sam stavio!!!! :? :? :?
na ovo sam pitanje puno puta odgovorio. dakle ovako= Citat =:
Izvorno postao mEtAXa
1. odi u control panel
2. nadi network connection
3. desni klik na local area networ i properties
4. uđeš u internet protocol (tcp/ip)
5. staviš da ti bude oznaceno "use the following ip adress"
6. pod ip staviš 192.168.2.10
7. pod subnet mask staviš 255.255.255.0
8. sve ok ok ok i to bi trebalo biti to
broj žiro racuna ceš dobit na PM :roll:
stane i pita za optimalna svojstva?otkad ti se to dogadja?= Citat =:
Izvorno postao Cody
otkad sam kupio novi komp... tj otkad imam dual cora
meni je do danas sve super radilo i sad mi fps pada na 5-10 i tak svakih pol minute po minutu... :rotfl: :rotfl: :rotfl: il mozda obrnuto...
Imam original Cod2 (kupljen preko Steama) i svako malo me u MP modu punkbuster izbaci van. Razne su varijacije poruke zasto me izbacuje. Skinuo sam update za punkbuster, ali i dalje mi se desava ista stvar. Da li se je netko susreo s tim problemom? Sto se moze napraviti?
Molim vas pomozite mi.
Kad uđem preko xfire-a na server, sve je normalo izaberem oružje i sve i kad bih trebao počet igrat sve je crno, vidim kompas, vrijeme mogu hodat pucat sve samo ne vidim mapu.
U ČEMU JE PROBLEM.
SVE SAM POKUŠAO PROMIJENITI CD KEY, REINSTALIRAT IGRICU SVE I NEĆE.
HVALA
posvjetli ekran ? :D
odnosno onaj brighntess možda si to smanjio :D
novi dravjeri za grafu ?
ma imam novu grafičku i novi driver, ma cod4 mi radi i sve samo to
ne da mi se sad tražit
al kako prizvati kozolu na cod 4 tilda ne radi 8) (noobsko pitanje)
plz help
naso sorry na vremenu
MOlim vas pomozite
Stvarno neznam šta je to= Citat =:
Izvorno postao mmateo
Nemogu ni uz clan jer mi neradi cod 2= Citat =:
Izvorno postao mmateo
HITNO JE!!!!!!
pls........... :-x
mal osi se igrao s komandama u konzoli?= Citat =:
Izvorno postao mmateo
reinstal igre mozda?
ja sam imo slican problem! ako ti pri ulasku u igru pise set optimal settings odi na ne! ja kad stisnem DA onda mi budde takav ekran...
Ma nisam niš od toga.
reinstalirao sam igru.
možda je to jer mi nije instalirana zvučna.
hmmm...........
e zašto mi u COD4, bez obzira što mi je punkbuster uključen, izbacuje me.
piše zbog punkbustera a neznam zašto
navedi što točno piše :|
ok znaci imam problem. pojavio mi se problem... naci pri pokretanju igre tojest servera, bilo da se spajam na njega, bilo da ga pravim, na kraju loadinga me izbaci i imam klasican send/don't send error.
http://img441.imageshack.us/img441/8426/cod4bs0.th.jpg
probao sam obrisati oba usera, te opet upaliti igru, ali onda kresha na samom ulazu kada pusta reklamu za.. nesto. neznam activision ili neku drugu firmu jel >.>
esada ja bih jos i probao reinstalirat da imam dvdove.. al nemam -.- a war je u 9h tako da, ljudi ako znate pomagajte.. plz :)
pusa
(btw radi se o cod4)
nek ti neko posalje taj fajl sto je corruptan i samo zamjeni svoj sa tim i to bi trebalo biti to
radi se o exe fileu.. naime stvar je u tome da sam u medjuvremenu skinuo i 1.4 patch (imo sam 1.3), u kojem sam gotovo siguran da se i exe file updatea, tj dobijem novi. svejedno neradi -.-
btw..popravijo al nece se spojit na servere zato sto ocito samo ja imam 1.4 verziju XD
pa covjece= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
stara taktika jos od cod1
ne installaj patch dok te svi ne uvjere da ti nece shebat sve zivo :@
Molim pomoć!!
Kad igram multiplayer i stisnem kombinaciju tipki shift+alt igra mi se smrzne, prije je sve radilo normalno al već mi je par dana ovako.
Komp radi ok i u drugim igrama je sve ok, probo sam igru ponovno instalirat al ista stvar, tako da sam sad promjenio kombinaciju tipki i sve radi, al živcira me užasno i želim staru kombinaciju natrag.
Molim pomažite jer probavo sam već sve živo....
Zašto svaki put kad promijenim cd key u cod4 izgubim rank.
i sad imam ovaj problem
molim vas za pomoć čim brže
[img][img=http://img341.imageshack.us/img341/4462/fasdfasdmi1.th.png][/img]
nabavi original
imaš piratski cdkey koji je koristio enki čiter