Ovo me najviše zanima :D Jel ko možda več došao do toga?= Citat =:
At high level, you can build your own Astral space ship and take off to explore the Astral with your party
Printable View
Ovo me najviše zanima :D Jel ko možda več došao do toga?= Citat =:
At high level, you can build your own Astral space ship and take off to explore the Astral with your party
Nevjerujem, bar ne od domaćih igrača. Možda su neki stranci uspili sagradit brod, al eBeš ga kad je maksimalno je gild to napravio. Nemaju se skime borit. Baš zbog toga čekam OB.
Ranger ne trabunjaj bezveze. Naravno da nema end game-a kada ga nitko nije mogao isprobati do prije par dana kada su i to otključali. Nemoj war više spominjat pošto se pvp bazira na tome tko ima bolje AOE mogućnosti + što se war end game sastoji pretežno od PvE-a, farm that king moar. Allods ima ogroman lore, jedina mana je što to nikome nije poznato pošto se igre na koje se allods nadovezuje nisu oglašavale van Rusije (naravno lore nije veći i bolji od war-ovog ali nije za odbacit + jedino što valja kod wara trenutno je lore koji mogu čitat bez da igram igru što povečava zadovoljstvo).
Mene samo kod allods zbunjuju statovi, sve sam isprobao i opet sam nesposoban procjenit što da si dižem za melee hilera T.T
Druga mana Allodsa je to što je f2p, što znači manje marketinga, što znači manje igrača.
I plus ako je f2p, mora imat i item shop, koji će kao i u svakom drugom f2p MMOu imat velik utjecaj i igrači koji će ga koristit će imat velike prednosti.
Gle F2P mmou ni ne treba veliki marketing jer u početku serveri jedva podnesu onih par stotina što se spoji a kamoli više. Btw, to je gpotato koji će se reklamirat po svuda tako da to nije veliki problem.
Danas europska verzija ima nekih problema i ne mogu se spojit :( a baš sam mislio doč do lvl9 i isprobat instancu. I još imam nekih grafičkih problema kojih jučer nisam imao (crni ekran na login screenu)-.- pa sam posalo mail adminima. Možda neko tu zna kak da ovo riješim (updejtao sam drivere i directx): http://img28.imageshack.us/img28/7691/13130438.jpg
Čudno meni se samo neće spojit na server nemam grafičke probleme vjerovatno je server down. Kad eu serveri opet prorade mogu ti pomoć napravit Xaes imam dva lvl 9 lika i jednog lvl 13.
Edit: http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_E ... DS_EN_F004S jep server je down
poslje lvl-a 34 moze se brod gradit koliko sam cuo od kolega iz guilda a imamo preko 20 igraca koji su vec i presli taj lvl i 10-ak njih koji su 40 i jedan lvl manje, nesto su spominjali gradnju broda ali tad sam otisao off pa nisam cuo cijelu pricu oko toga ali mislim da ga rade (nisam 100% siguran u to 5-6 dana nisam vec online)
a sto se tice igre i item mail-a s tim ce vratit dio troskova koji su ulozili u igru a i citao sam negdje na forumu da ce se najjaca roba, itemi dobivat od mobova ne putem item mail-a, a i jedan info ako niste culi u igru je utroseno preko 12mil.. eurica a s toliko vecina mmo.a nije ni krenula u takav slican projekt za p2p a kamoli f2p igru... pozitivna je stvar u tome sto se vidi da imaju pristojnu svotu novca za igru, pliranje, fiksanje... i odrzavanje servera tako da mislim da nece biti problema u tome ;)
ja trabunjam bezveze, a ti mi odgovoriš tako da blatiš pvp u WARu. zatim njihov lore naspram onog iz warhammera starog više od 20 godina, koji je doneso nešto novo u fantasy, dok ovo kolko sam vidio niš novog nema, istina sad da je danas teže bit originalan nego prije 20 neš godina, tak da nemoj ni to nabijat >.<= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
bleh šta se uopče trudim objašnjavat... ovo da je ko wow više manje stoji, grind do max lvla, s questovima tipa ubi 10 majmuna i dobit češ gače od majmunove kože... al sličnosti s WARom uopče ne vidim, tak da ono molimte mi reci po čem su to tolko slični.
Prvo: Di sam ja blatio lore Warhammera?
Drugo: Allods ima dosta mobova iz warhammera, city siege (poznato?), rvr koji se ne bazira na AOE AOE AOE itd.
Treće: Dosadan si, komentiraš nešto što nisi probao te postaš bezveze posvuda tek toliko da si nabiješ post count.
1. di sam ja reko da ti blatiš lore Warhammera? :S= Citat =:
2. kul, baš me zanima kak izgleda taj rvr di onaj scout koji ubije moba za navodno 5 sec, tuče nekog tenka/hilera koji ubija moba za navodno 5 min, kak se tu onda bazira? scout scout scout scout itd.?
3. nisam bio na forumu več dost dugo vremena, a onaj post sam posto zato što mi je bilo dosadno, tak da ono sorry ak sam ti povrjedio osječaje :(
1) Što se lora tiče, čim sam spomenuo allodsov reko si da ne nabijam to = očito blatim warov lore spominjanjem drugih stvari.
2) Po čemu je to drugačije nego početno levlanje u warhammeru? Ajde samo usporedi recimo BO i WE levlanje....
Ovo je zadnje što ću ti odgovorit jer je OT. Ako te ne zanima nešto ne postaj u topicu i gotovo.
EDIT (na post nakon ovog): Neda mi se postat ponovno ali si pokazao koliko si mutav, have fun. Lore (na kraju si napiso da ti ne nabijam to, no comment, očito si čorav i ne razumiješ što pišeš, malo je teže objasnit ali jednostavno rečeno ti je gramatika u k.). Prestani sa OT jer ideš lagano na živce da svugdje pišeš kako je War bolji.
zakljucak: sve osim mortal-a sucka.
tema moze bit zatvorena, ustvari sve teme u ovom podforumu mogu bit zatvorene osim mortal online-a.
3tXEGD7G ... re=relatedS :shock:
Ovo je prezakon, samo da ne zeznu sa cash shopom kao što je to napravio PWI u zadnjih par mjeseci-.-
P.S. nadam se da će OB počet tek kad mi završi matura :P
Glup si, therefor, your argument is invalid.= Citat =:
Izvorno postao SirZizzy
Tko god dolazi ovdje da blati igru i da ubaci komentar pita "sve osim mortal-a sucka" koji je btw na razini 12-godišnjeg zaostalog kretena, može slobodno da odjebe u skokovima od ove teme.
ktnxbai.
Jedini razlog zbog kojeg ću igrati ovu igru.= Citat =:
Izvorno postao mronki
http://www.perfectworld.com/blog/?p=8131S- sa ovim su pretjerali, WTF više , oracle nubovi su bar za 2-3 tjedna došli do velikih lvla, a ovako mogu za jedan.
1.= Citat =:
Izvorno postao myself
a prije tog sam ja reko ovo= Citat =:
Izvorno postao u
de ono počni čitat >.>= Citat =:
a ti mi odgovoriš tako da blatiš pvp u WARu.
2. kakvo sad levelanje isusovo, u WARu se ti moš izlvlat do r40 da neubiješ jednog jedinog kripa, imaš dovoljno i pve i pvp contenta za lvlanje, svako je više manje zadovoljan, za allods se nisam raspito al sumnjam da tu moš uč u sc od 1. lvla i ubijanjem neprijateljskih igrača dobivat xp :/
hmm što se tiče BO i WE lvlanja, to ne zavisi od klase več od osobe, al imaju iste mogučnosti, koje su u WARu prilično velike, to što su oni ujebali fort fighteve da imaš 10 fpsa(što je za mene više manje igrivo) ne znači da ti cjela igra treba sakat..
Jebote di je mod kad ga trebaš :( nek neko briše ove gluposti.
Neka, bar drže temu živom. :)
Slažem se sa Rang€r-om. Ova igra ne samo da je besplatna (besplatno=ništa nije besplatno što znači da će se igra plačati) nego je još nije niti izašla. Kako se usuđujete uspoređivati igru koja još nije izašla sa igrom koja ima tako dobar razrađeni lore i pvp u kojem možeš dobit i expe?
Ima Allods lore i IP na kojem je baziran, samo što ga vidim većina ne zna.
Rage of Mages, ček it.
Igra je f2p, znači FREE to play, jedino što će se plaćati je cash shop.= Citat =:
Izvorno postao goran t.
Da no o Waru ima knjiga, drugih igara, onih figurica na bojanje...
Figurice za bojanje? Šta stvarno! :shock:
Znači igra je dobra kada ima figurice, i to ne bilo kakve, one za bojanje!
Ovo je 2 rangerov account ili je lik jednostavno ranger wannabee. U svakom slučaju: This is some freaky shit.
Ja vidim samo c/b tako da su boje fail za mene, štoš sad? -.-
Allods CS će sadržavat iteme koje možemo dobit raidanjem, pvpom itd. Barem su tako rekli.
@Ante Promašio si bit mog posta :toilet:
http://www.gamasutra.com/blogs/edit/...355/fanboy.jpg
Opet ista priča :(
Btw. jedan lik na Allods US forumu ima ovo u sigu:
http://img402.imageshack.us/img402/2...esvindica6.jpg
:rotfl:
Crkavam :pray: :pray: .. Lik je car ko god ima taj sig.. :D :D
Ajme, koja legenda :rotfl:
ovo je predobro :pray: :rotfl: :rotfl:
:pray: :rotfl:= Citat =:
gle ja imam svoje mišljenje, ti imaš svoje, ista stvar je bila kad sam govorio da će aion ispast sranje, al ista, doduše ovaj allods ima više šanse za uspjeh, jer prije svega free je i sistem klasa im je donekle zanimljiv, tak da ak to zbalansiraju moglo bi bit nečeg
E da, ekipa, na čijoj strani mislite igrat? Staljinovoj ili Bushevoj?
Ja sam nekako više za Empire stranu radi Arisen Healera :)
Staljin...
Bush je gej vilenjaci imaju krila :(
for mader raša :killyou:
empire arisen nekako mi kul izgledaju 8)
evo meni se sad skida closed beta =)
jel mi se to cini ali to je jedini f2p mmorpg kojem je level cap manji od 100 xD
hahaha izgleda da je :rotfl:
jel negdje pise kad ce igra bit gotova,cini mi se odlicna,30%,odoh nastavit gleat vide-e =)
http://allodsonline-en.ning.com/events/ ... vite_event
Čini se da več postoje Astral shipovi na serveru.
Par stvari o njima i endgameu:
http://www.massively.com/2010/01/15/exc ... -end-game/
sve mi je dobro osim tih shipova,nekak mi se ne sviđaju =)
http://allodsonline-en.ning.com/
Primjetite da exyu guild [Toxic]Sima najviše članova. Možda bi ipak mogli napravit nešto od toga. :thumbs2:
@ponco zasto? :cry:
heh,neznam jednostavno mi se nekak neuklapaju u igru al ajd jos nisam vidjeo mozda mi se na kraju i svidi =)