Zvuči zakon, jedino me ipak malo strah pinga. Gdje im je uopće server?
Printable View
Zvuči zakon, jedino me ipak malo strah pinga. Gdje im je uopće server?
to neznam tocno ali sve super ide.... ono kljiiizzziiii u ovih 10-ak sati igranja bez stekanja...
uputio se prema sjeveru (barem je meni to sjever :D ) i izgubio se :rotfl: idem se ja vratit na sigurno :D
Jesi li testirao borbu? Kakav je responsiveness i općenito doživljaj (ako si igrao, koliko je vjerna Oblivion borbi)?
jel nebi trebalo bit sličnije m&b što se tiče borbe? :/
u oblivionu nekak ko da nemaš osječaja dal češ ga ti thrustat il slashat il neš 3...
borbu jos nisam testirao ali mislim da bi trebala bit nesto slicno oblivionu... m&b nisam igrao :o
kazem trenutno krafting exploram... pa cu jos vidjet ima vremena za sveduga je beta :P
kaze ovaj glavonja iz guilda na ona pitanja :
Right now the best tactic is pretty much a 2handed nyx blade, max up your sword and have a high strength.
Huh, razvijat će se te klase polako.
Assassin s 2 blejda i napumpani STR, pa dobro..
trenutno rade na balansu jedan tim ali ce malo potrajat jer ima dosta toga :D
napravio sam si drveni mac i ostricu sa malo tezim metalom i ubijam muhe okolo haha... pre tesko je nac odredjene metale koji pasu za tvoju potrebu :P
well, ak igra brije na realnost, teško češ nač dobar metal i dobro drvo na istom mjestu, bilo bi kul da nije onak "skriptirano" ko ostali mmoi, npr. zadnji primjer lotro, iron deposit pored "name" branches i sl. gluposti... al opet nisam igro igru tak da nemog niš reč :/
jbmu sve nervoza me hvata serveri vec neko duze vrijeme offline :cry: :cry:
empetri!
Pa nemoj biti takav, daj nam malo pričaj : )
da mp3, igraš to več tjedan dana, ajde malo duži report sad, video od 30 min i take stvari..
Njegovo izbivanje može značiti samo 2 stvari.
Jednu želimo,jednu ne.
:D
Prva je da je igra prezarazna, a druga da je umro :)
Nope,serveri su umreli,što je izazvalo lančanu reakciju ranog zimskog sna.
:D
empetri kronični ovisnik : (
Da ste ga samo vidili u VCO..pff..
Pa mislim da vam on nesmije davat bilo kakve informacije zato sto je closed beta
oj ljudi nisam umro al bi mogao :D
o kombatu ne smijem nisata pricat jbga. bio bi to nda brake, ono o craftingu sam smi pricat :P al igru ni posto ne kupujte necete danima spavat ni jest ni izac iz kuce... odo spavat cujemo se :hangin:
Gle onak,postoji MSN i PM,a ovi iz Mortala sigurno ne spikaju hrvacki.
Tako da se ne brineš!
Sve nam reci!
hmmm...zarazno dobro a?= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
da i ko da ti likovi iz mortala il bilo ko drugi zna za ovaj forum... give info :(
ma ne odvajam se od igre sta sam spavao od 4 do 7.30 i sanjo da sam popus*o armor i morao ustat da se uvjerim da je jos uvjek na liku :o
evo jedan ss od armora sto sam si izkraftao samo sam sholdere zajebo jer sam krivi materijal stavio al i to popravim uskoro jbte moram bjezat od svih koliko sam cool i koliko ownam svi bi htjeli moj armor :D http://img269.imageshack.us/img269/3870/copyofja.th.jpg
ali za video ne znam sta smijem radiit tj. stavit u njega kad bdem procitao sta se smije stavit onda budem napravio ako nadjem vremena... i ako nema nikog iz hr da bi saznali opet postoje sanse ne riskiram nista sry :cry: :D
sto se borbe tice mogu reci da je super ali treba jos balansirat i doradit.. negdje na moju procjenu borba je gotova na 40% al i dalje zabavna...
sto se tice cijele igre prezarazna nije kao standardni mmo ovo je bas nesto onako sto nikad do sad nisam iskusio osim u ultima online mogu reci da ce to biti UO u 3d-u ;)
evo i Skill ListSkoji su nam trenutno poznati :D ukoliko nadjem jos sta zanimljivo na forumu cu postat ;)
http://www.mortalonline.com/forums/7296-skill-list.html
i official objasnjenje o skillovima i atributima
http://www.mortalonline.com/attributesskills
osto bez rizli bem ti sunac :cry:
a gle napravi video i onda šalji ljudima link na pm :D
nekak mi se iz ovog skrina što si dao grafika čini fujava, ono nije loša il neš več je baš fuuuj, a boje su ono wtf, koji ti to qrc igraš, uruk haia? boje su čudne, a texture drveča su nekak low rez :/
Utripao se ganjom dok igra....pusti ga.....tako sam i ja prelazio SH pre 4 godine.Uzas.
Jedan duži intervju na MMORPG.com:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... ature/3484
procitao, i jos me nekako vise navuko da kupim...aion vs MO :roll:
lol neznam na koju caku bi Aion trebo bi konkurentan MOu, doduše mislim da će imat puno puno više subova, zbog same igra koja je grind to max lvla i onda onak šta radit hej ajmo gri... raidat opremu
meni je nakon mp3ijevih reportova drago što sam produžio WAR umjesto da sam MO betu kupio, ono škola počela, pa još pomagat oko kuće, starom na poslu i sva ta govna, pa kak bi se MO uklopio u to sve.. :(
inače igru u 6. mjesecu 2010. vjerojatno kupujem, ak 1. razred prođe dobro i onak nema šanse da se skidam s kompa =D
P.S. pročito sad onaj intervju... čini mi se igra prejebeno zarazna, jedino što može upropastit ista stvar što WAR na nornu upropaštuju destroi koji 3 forta u isto vrijeme nijedan ne dobe, tako bi ovdje mogli na svakom uglu oko nekih naselja bit gang partyi...
meni u glavi su konkurencija...ovako nemaju prevelike poveznice...
to i mene jebe, zaraznost...a idem na faks, daleko od staraca da me tlace da ucim :P
empe jesi ziv ti, nisi krepo ispred monitora? :P
daj kakvu novost (:
ma telefonska linija mi pukla dolaze tek u pon popravit a sad se od frenda javljam :P ... a i nisam bas stigao ni ovaj ni prosli tjedan igrat posao, radim na kuci, ova zaba me tlaci a jos i izlasci .... tak oko pon. ili ut. vam mogu raci sta se desilo novog ;)
ocemo jos :(
da fakat, nisi več 2 tjedna niš novog javio, zajebi nda, daj malo mesa :(
hehe... na terenu sam radim jos 7-8 dana :P tako da do tad nista :D
Bauštelac jedan ; )
..daj otkaz i idi igrati doma
ček jel ti ne variš stvari il koji si mi qrc več bio reko, kak moš bit na terenu? :(
kak ne pa nije jedino gradiliste :D
danas doma dolazim pa cu vidjet sta ima novo u igri :)
Cek,cek,jel se ovo kupuje?
da
ja sam gotov s WARom dok SWa ne fixaju, al bojim se kupit ovo i ovak i onak niš ne učim i ne pišem zadaću :(
ja nikako ne stignem igrat radi posla... brijem da cu stavit sve igre koje imam na prodaju za neku sitnu lovu gw-svi djelovi, war, 2 aoc-a i mo sve u paketu da se rijesim svega...
al opet nekako mi glupo prodavat sve to ipak su mesne pare potrosene na to a i igranja je bilo na tim igrama dosta :P
ono bas sam u dilemi jer mi se igra mo a nemam vremena nikako a uz to i treba mi love... jebemuuuu sunce...