Moram nekako nagovoriti roditelje da idem... :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Printable View
Moram nekako nagovoriti roditelje da idem... :(= Citat =:
ja najvjerojatnije idem :) bio sam i prošle godine na hladnom pivu= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
psihomodo pop su postali očajan bend koji u današnje vrijeme nemogu okupiti više od 20 ljudi na BESPLATNOM koncertu >.<
ma jebe mi se tko će bit, nije ni da ih slušam, bio sam jednom na njima, isto besplatni koncert, al u baškoj će bit dosta ljudi
Ah, koji ste vi šupci. :(
Jedino što kod mene na Korčulu dolazi su Severina, Thompson i ekipa. :(
A ono, nema šanse da odem na neki koncert u Zagreb, jer mi je praktički na drugom kraju države+ nemam gdje prespavat, nemam tamo ni rodbinu ni ništa. :(
I, da, znam da silujem :( smajli, jebiga. :(
Vjeruj mi, nisi jedini.
Ne dolazi ni ovamo ništa.
Nadao sam se da ću skupiti ekipu, pa da ćemo otići na Iced Earth ili Nightwish, ali nije od toga ništa bilo.
CYNIC, 09.07. ZAGREB - MOČVARA
Onak, odem na čmar-net vidjet što ima novo, i ova vijestSme pogodi u bulju, skoro sam pao sa stolice, onda sam pustio suzu, a sad sam se počeo nekontrolirano znojit :(
Dolazim tamo makar morao pješke do Zagreba bez nogu.
EDIT: Isusti, još uvijek se tresem, nemogu se smirit nikak :( :(
Ima da budemo u prvom redu.
:shock: :shock:
omg, trnci me prolaze...i to jos u MOCVARI...na sve 4 do zg a ako treba...sretan sam.
Cynic !!
dam bubreg ak treba al na ovo se mora ići
Ja ću dat ovaj jedini kojeg imam, posle tog koncerta tak mogu sretno umrijeti :D= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
22. i 23.5. na opatijskim barufama ajs nigrutin, elemental, dubioza kolektiv, antenat, postolar triper, partibrejkersi, father, disciplina kitschme i grč, a samo par dana prije toga u palachu legendarno živo blato :pray:
Zadrži ti bubreg jer Atheist ima koncert u Sloveniji pa ih možda neko dofura sim.= Citat =:
Ala kako bi ja tamo otisao, ali to bi me kostalo gooomilu para tak da cisto sumnjam + ne znam nikoga tamo...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Kako je dobro bili jebote jos mi se manta. E ljudi moji ajs digo ljude, a na kraju dubioza, skako sam ko jebeni skakavac :D
upravo tako, meni je dubioza bila puno bolja od ajsa iako njih ne slušam uopće, a na ajsu sam bio evo već 3 puta. samo mi je bilo glupo da je disciplina kičme sat i pol svirala, a recimo ajsu nisu pustili spejs nigrutina da odradi zbog satnice... u svakom slučaju danas debeli precjednik, fatheri, grč i partibrejkersi :)
POTVRĐENO!
= Citat =:
Izvorno postao ofišl stranica
Lol, thompson... :(
I šta,zato jer se čovjeku sviđa Thompsonova glazba on je zatucani idiot i seljačina bez ukusa?
e, da, legende iz dubioze su jučer rekle da se vole našikat i radit haos :)
da,aka prosjecni hrvat= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
90% ih je takvih.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Odakle ti taj podatak?
Iz osobnog iskustva.
[quote=Mr. Ante]90% ih je takvih.[/quote:p9srzt3q]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":p9srzt3q
Ane, e.
Pretpostavljam da su to oni oji viču "Ajmo ustaše!" i "Ubi Srbina!",a nakon toga raspale Seku i Milu Kitića?
Ja nakon thompsona vrnem inflamese po obicaju:)Ima nas i drukcijih od cajka-thompson relacija.Ugl necemo o tome,vec smo prosli milijun ovakvih lockanih tema,necemo opet:)
Planira tko na Offspring 5.9?:=)
Rekao je čovjek da ih je 90% takvih, ne 100%. ^^
Kako ste jebeno dosadni s tim raspravama o Thompsonu. Ko da će vam se nešto bitno promijenit u životu ako Thompson ima koncert na trgu.
Inače, zna se koje su predgrupe Cynicu 9.7., Forlorn LegacySi Eigenschaft.
si cuo kada se Ajzaku skandiralo da doe natrag pa je doso i reko "ovo je totalno krivo" i onda otiso. Koji car, ful mi je zao sto sam stigo na zadnji njegov vers al eto :D= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
= Citat =:
Jel to znači da je potvrđen koncert (na Cynicovoj službenoj stranici ništ ne piše :( )?
thompson na trgu sljedeći tjedan?
KAKO SAM SRETAN ŠTO NISAM U HRVATSKOJ.
the end.
wave gotik treffen,
fucking finally. nakon 5 godina jada i rezanja na dane festivala dok sam bio u Hrvatskoj, evo mene u Leipzigu ove godine!
ha-ha-ha-ha-ha-ha
:friends: :gitara:
kako mi žao što nisam u opatiju stigao , nisam imao prijevoza a ni pare , morat cu jos malo pricekati da dubiozu vidim , za 2 dana acdc u beogradu ,jambrek srećno i zabavi se i za mene
ma da, bezveze, njemu režu pjesme, a onda disciplina bude sat i pol. al jučer partibrejkersi... :pray:= Citat =:
Izvorno postao LD
U Labinu, točnije na Dubrovi ( odmah na ulasku u labinu ako dolazite iz rijeke, uglavnom, tu se održavao i 1. istra rock ) 20.6 nastupaju Hladno Pivo, Marijan Ban, Gustafi i još neki bend :D
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 064&ref=nf
95 kuna u predprodaji je ulaznica, a na dan koncerta je 115 kn
jel to opet istra rock ili? u svakom slučaju, mogao bih navratiti...
edit:za nolu nisi čuo? :(
istra rock je neslavno propao nakon prošlogodišnjeg fijaska ( su mogli zvat još nepoznatije bendove i nabiti cijenu još više ) zato ga nema ove godine, makar se šuška da je organizator prodao prava nekome drugome, te sad postoji i glasina da će se opet održati kao 1. istra rock ( isti lineup ko na 1. ) samo u drugom gradu.
Za nolu nisam čuo do danas :(
Slobodno navrati, ako me vidiš tamo, budi pristojan i plati pivu :D
pa moglo bi, posebno ako prođem komisiju par dana prije :) nola ima hit devedesetih, dio tebe :D
Ljudi, sutra u 6:03 kreće vlak iz zagreba.
Kuda?
Za Beograd
Zašto?
Zato jer u utorak, 26.5.2009. nastupa ni više ni manje nego acca dacca, poznatiji kao AC/DC.
Ja još uvijek nemrem vjerovat da ću vidit najveći svijetski rock band :D