dobar je build, ja osobno igram blood i nemrem umrijet al doslovce, svaki udarac je % heal
osobno imam na DK-u minning i blacksmithing, para ko blata, od ruda koje mi netrebaju, a i dobim pokoji dijamant ^^
Printable View
dobar je build, ja osobno igram blood i nemrem umrijet al doslovce, svaki udarac je % heal
osobno imam na DK-u minning i blacksmithing, para ko blata, od ruda koje mi netrebaju, a i dobim pokoji dijamant ^^
neznam na sta bi stavio ovo sta je na unholyu jel nema vise nis dobro na bloodu xD a bum ovak lvlo mislio sam doc do onog talenta za 20% mounts speeda :DD al tek bi ga dobio na 80 >.<
Zaboravio sam postati bio. :)
Cataclysm Class Preview: Death Knight
= Citat =:
# The new rune system will change how runes regenerate, from filling simultaneously to filling sequentially. For example, if you use two Blood runes, then the first rune will fill up before the second one starts to fill up. Essentially, you have three sets of runes filling every 10 seconds instead of six individual runes filling every 10 seconds. (Haste will cause runes to fill faster.) Another way to think of this is having three runes that go up to 200% each (allowing extra "storage"), rather than six runes that go up to 100% each.
# As this is a major change to the death knight's mechanics, it will of course require us to retune many of the class's current abilities. For example, each ability needs to hit harder or otherwise be more meaningful since the death knight is getting fewer resources per unit of time. Some abilities will need to have their costs reduced as a result.
Nekako mi se čini ko da mlate praznu slamu s tim runama, al ajd... :P
Dark Simulacrum ima zanimljiv potencijal :D
http://media.mmo-champion.com/images...ight_small.jpg
Disco, disco!
GOOD GOOD!
Hmm!
Jesam samo ja il su mi sva ova nova "sranja" totalno "sranje" !?
Nemoj tako, bar će tvoj mage dobro izgledati :oops:
Al stvarno, ova sezona je stvarno lol
Ajd, bolje od WOTLK-a svejedno :D
Dozvolite da si malo povecam e-peen. :)
Iako su nam bogovski nerfali Howling Blast, jos uvijek se daju postignut dobri rezultati!
http://screenshot.xfire.com/s/112358267-1.jpg
Time sam postao n.1 DK na serveru, te 85. u svijetu (bar za one koji koriste WoL,a prakticki sve gilde koriste :) ), po DPS-u na Halfusu.
World Of Logs
Toliko o boostanju WoW ega...Hvala na paznji!
Gz! Ah frost, moj najdraži spec. I vidim da su izjednačili DW i 2H u 4.0.6. Da su barem to napravili dok sam još igrao -.-
Mora da HB jako često proca kad ti je najveća porcija dmg-a :D
Puno pomaze i visok mastery :), u mom slucaju je to dodatnih 35% frost damagea....
Bravo :) , al kako rogovi imaju tako mal dps, nisu combat bice?
Jedan je combat, drugi je assassination. Sta nije Assassination sad puno bolji od combata?
Al kao sto vidis, nitko se ne moze mjeriti sa mnom...lazem, dakako...
Fire mages, i Combat rogues na ovoj fajti, deru sve zivo :)
Cobat je op za taj fajt, nas rogue u 10 manu nabije 50-60k sam tako, a vidis na wolu kakve brojke imaju combat rogueovi