Hellboy, eo onaj sto sam te trazio, nema korica za mačeve al još uvjek izgleda über kewl :D
http://planetelderscrolls.gamespy.com/V ... il&id=4685
Printable View
Hellboy, eo onaj sto sam te trazio, nema korica za mačeve al još uvjek izgleda über kewl :D
http://planetelderscrolls.gamespy.com/V ... il&id=4685
nema veze to s modovima, sve je moguće ak imaš gro para, sam odeš do master trainera i nek ti trenira jedan skill konstantno, ali nesmiješ prekidat to, znači nesmiješ zaklopit prozor za razgovor jer onda više neće htjet, sam nabijaj skill, neće ti rast više od 100, ali će ti rasti oni pointovi kojima dobivaš level up i tak naguraš do koliko god hoćeš= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
a jebote to nije fora... :?
imao sam gro para i otisao sam do trenera i dizao polahko levele nisam koristio tu foru nego do nekog 83 levela mi je bio max bez ikakvih modova i addona.
bolji je oblivion
aha, ok, jel ti znas sta je The Elder Scrolls? Jel znas prijanje nastavke? da? ne? Kolko godina imas? 10?= Citat =:
Izvorno postao gray_fox
da cuo sam, ma trenutno sam prelazim Morrowind bez tih, kak da kazem, über modova, al kad predjem cu si nabavit, ali sad trenutno kad zavrsim Morrowind ide Tribunal pa Bloodmoon i zatim Wizard's Towers...Joj kako obozavam ovu igru :D
EDIT: oprostite, zajeb :oops:
e a da složimo popis a must have modova?
ev pa da krenem:
- SBetter Bodies i Better Clothing te Better heads
Ultimate Textures ili bilo koji koji mjenja texture (puuno bolji izgled)
Netchadamantium Armor (odlican medium armor)
BookJackets - knjige preeeeedobro izgledaju, vidite i naslove i sve
Better Rethan Manor (za one koji su zavrsili House Hlaalu misije)
Requiem Sword, mac preeedobro izgleda
eto ga to je zasad, neam puno modova
istina, to i ja tvrdim a niko me neželi slušat.= Citat =:
Izvorno postao gray_fox
14 godina igro sam i morrowind,tribunal,blodmon= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
i arena
Ajde Hellboy malo previse serkas... Oblivion i Morrowind imaju svoje mane i prednosti
U najmanju ruku moze stati uz rame s Morrowindom jer ako nema igrivost ima neke druge kvalitete koje Morrowind nema. Iako je i meni Morriwind bio veci gust igrati...
gle, da su izdali morrowind sa ovakvom grafikom i nazvali ga oblivion išao bi na hodaćašće u bethesdu...
:rotfl: e care...jabi iso s tobom, al ja bi jos prodo dusu Bethesdi :pray:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
i ja bih s vama, javite mi kad polazite= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Idem i jaaaa ;)
čim naprave morrowind u oblivion grafici.= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
E jel neko zna zast mi se acrobatics skill nastavlja povecavat nakon sto sam dostigo 100? Nisam koristio nikaki mod ili cheat, nista takvo, jel to neki bug il sta? Radi se o Morrowindu...
pa sta nije granica 100?!
Nego, neznam dal ste vi koji ste igrali Morrowind, ja sam uspio nac odgovor kak su nestali Dwemer-i ili Dwarves-i...neznam to mi bas bilo zanimljivo...
taj quest ti da arch mage u vivecu jel= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Oblivion sa obsuron modom je dosta drugaciji dozivljaj,.dobiva se na igrivosti.
Sto se mene tice I morrowind i obivion su obje fenomenalne igre,.i nebi za nijednu isao rec da je bolja.
Al eto,. stari diablo II lord of destruction mi nekak najdrazi zasad,.. jos dok ne izace Sacred 2,..bit ce to ludi hack&slash.
Kasnije sam tek skuzio da ti Trebonius da taj quest...nego sam sam bio naletio na ''The Egg of Time'' i ''Divine Methaphysics'' a Hasphat Antabolis u Balmori me uputio na jedno iskopavanje, tam sam jos pronaso onu trecu knjigu i onda sam tijekom Main Questa pito Yagruma Bagarna za Dwemerse i tak sam sazno, bas sam se zakon osjeco :D
pretpostavke fanova ili temeljene na ''stvarnim'' cinjenicama...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
neke stvari morrowindu fale jako , kao naprimjer hp neprijatelja ... strijeličarstvo je jako loše napravljeno , grafika mi nije baš nešt ...
ima dosta muljavih tekstura... itd... :(
modove će naživcirat kaj postaš u prastari topic
Zato su bogovi modinga i napravili texture replacer.... zajedno s još nekim stvarima. ;)= Citat =:
Izvorno postao ja
Nekrofilija do jaja.....
Ekspanzije dodaju enemy health bar iznad vlastitog.
nema veze , meni se morrowind ne sviđa ni 1/2 ko oblivion.. :fof:
Morrowind je za sve,a Oblivion je za one koji imaju dobar komp....
MORROWIND RULZ :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Kao što su neki ljudi prije mene rekli jednostavno nemožete objektivno govoriti o oblivionu dok ga niste odigrali na max rezoluciji, grafika je tako jeb..o dobra da..... nemam riječi,
slažem se da je u morrowindu main quest bio puno bolji od oblivion main questa, ali također morate priznat da su u morrownidu side questovi bili puno monotoniji od obliviona....
mnogi ljudi su ovdje napisali morrowind > oblivion, ali moram reći da (po mom stavu) da ste odigrali oblivion na max rezoluciji i prošli sve side questove (npr. dark brotherhod) da bi rekli najmanje orrowind=oblivion
Nije sve u grafici.
gle , ja imam celeron od 2.4 ghz , 512 rama i ati radeon 9600 , "rasturam" oblivion na 800x600 na low detaljima , uz "povremene" trzaje i svejedno mi je puno bolji nego morrowind kojeg mogu igrat na sve max...recite šta hoćete ali meni je morrowind monoton 8) !!
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
lolchina !!!1 moze i na kvadrat :rotfl: :rotfl:
Vjeruj ti meni, nije sve u grafici. Ja sam odigrao Oblivion na max graphici (čak i boljoj negoli je predviđeno sa nekim INI podešavanjima i Qarl-ovim texturnim texturama :P), ali igra jednostavno nije niti sjena Morrowindu (i nekim drugim ES nastavcima) u nekim aspektima.= Citat =:
Izvorno postao _isair_
Hand-holding ubija do bola (mod saves the day), hebeni fast travel za one koji su se nesposobni orijentirati po karti-volio bi vidjeti takve kako igraju Morrowind (mod saves the day), srezani dijalozi radi favoriziranja snimljenih dijaloga (možda likovi ne moraju biti hodajuće enciklopedije kao oni i Morrowindu, ali samo 2-3 linije po liku je stvarno premalo), and the list goes on and on.
Ali neću se sada ponavljati jer sam veliku većinu toga već napisao u ovom threadu.
samim izlaskom iz onog broda na početku ima bug , dođeš do ograde i (p)ostaneš ograda :rotfl: , da bi se popravilo morrowind , treba hrpa modova , dok u oblivionu ja nisam zamijetio niti jednu grešku...
uf, dobro pa znaš šta pričaš :pray:= Citat =:
Izvorno postao ja
Ja sam zamjetio par sitnijih pogreškica,ali nisam niti jedan bug koji bi me spriječio da pređem koji quest.
ah , ja sam izgleda jedini na ovom forumu kojem je oblivion bolji od morrowinda...
Nisi.
:pray: <Oblivion>