drunken master 1 i 2
Printable View
drunken master 1 i 2
Sinoć gledao Beowulfa... sasvim ok.
Malo prije gledao na HBO Mrak Film 4 (da, tek sad). Ona scena sa slamanjem vratova u boksačkom ringu me guši :rotfl:
Gledao napokon na miru The Warriors, bog od filma i Trainspotting, oba su stara, ali dajem iskrene preporuke. Zatim redom: Superbad, Death At A Funeral, Mr. Brooks, Hitman, I Am Legend. Superbad i Death At A funeral, predobre komedije, trgao sam se cijelo vrijeme, obavezno pogledat. Mr. Brooks, za Costnera malo neobična uloga, ali je super odradio posao. I Am Legend, super film, nedorečen kraj, to mi se ne sviđa, očekujem nastavak, posuđujem knjigu. Hitman, predobar film, jedna od najboljig primjera igre na film, šteta što je kratak.
U kinu obavezno pogledati Obitelj Savage. Odličan crnjak o prihvaćanju vremena i odrastanja koje isto donosi.
alien vs predator 2
kad samo procitate OPIS filma znate, to je TO !
can't resist d klišejz !
Evo konacno odgledah i onaj dio kulture koji svi smatraju opcom...Pogledah "Građanina Kanea"! Film koji je vise puta proglasavan filmom svih vremena,a ja se jednostavno ne mogu nacudit zasto je to film nad filmovima...radi sazetka zivota,radi zavrsne misli,radi konacnog prizora...za ime svega?! zasto je taj film najbolji ikad napravljen po kriticarima?!
kak bi se na engleskom zval onaj film sa Ričard Girmo, kaj je sad snimal kao zove se "Praznici u Bosni"?
The Hunting Party
fala= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
mislim da je "the hunting party"
jer su kritičari uvijek subjektivni...ne znam zašto ljudi uopće slušaju kritičare i idu gledat filmove za koje oni kažu da su dobri...isto ko sad ti, jebote citizen kane...ak ne voliš takve filmove nemoj gledat i točka...ti kritičari su teški snobovi i sposobni su lizat šupak bilo kome...ako baš trebaš kakvo mišljenje o filmu pogledaj na imdb šta normalni ljudi kažu o filmu...= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Kritičar ili modernije recezent je po meni najgluplje moguće zanimanje ako se radi o kritici nekog umjetničkog djela.Koji glupi posao,mislim tko si ti da kritiziraš bilo što je netko napravio prema svojoj viziji.Tu ne podrazumjevam kritičare nekog hardvera jer subjektivnost je minimalna i testovi i brojke mogu biti egzaktne.
Postoje neke stvari koje se mogu kritizirati; recimo klišeji, nezanimljiva radnja, predvidljivost, očigledno loša gluma i slično.
Ne možeš baš napraviti BILO KAKAV film jer bi u tom slučaju i Uwe Boll dobio Oscara za ne-znam-što.
i zato nam trebaju kritičari? :|
pa to mi svaka osoba IQ-a iznad 80 može reći ako je loša gluma...a predvidljivost i klišeji ne moraju nužno značiti i loš film...
a uostalom o ukusima se ne raspravlja i baš zato nitko nema pravo pljuvati po nečemu...zato sam i reko da su kritičari subjektivni jer pišu svoje osobne stavove ili pišu kritike za mase i ono što ljudi žele pročitati...
Casablanca
Klasik, neću trošit riječi
O ukusima se ne raspravlja, tako je...= Citat =:
Izvorno postao Dahmer
sinoć ponovo gledo Daj Hard jedinicu, :pray: .
= Citat =:
Izvorno postao mrs.croft
ćetvorka mi je najbolja ikada :pray:
Dobro,ok...ali nije sad kao da je Građanin Kane neki trend,pa svi kriticari ko muhe na govno idu na taj film...nesto raju povlaci u tom filmu,ja ne vidim sta,ali ocito sam u manjini...= Citat =:
Izvorno postao Dahmer
Jesi ti pogledao taj film?
"Rosebud..."
Pogledo sam Beowulfa i mislim ono za mene je film totalno sranje..(oprostite na izrazu) ali nemoze biti jadniji.
Jedino sto me je privuklo da malo pogledam film na preskokce jest Anđa kad izlazi iz onog jezera ali ni to nije bas nesto!
:yuck: :yuck: :yuck:
Beowulf je ful ok, ne znam zašto bi bio sranje... Grendel je jedan od najbolje napravljenih bad guysa u zadnje vrijeme.
ok je po animaciji ali da je neć posebno specijalno i nije...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Zadnje pogledao Dan nezavisnosti (po n-ti put), i Aliens (svaki put dok ga pogledam, film me iznenadi svojom genijalnošću, jednostavno :pray: ).
Sutra ću pogledati upravo kupljeni Alien3 (gledao sam ga i prije par puta, ali sad je na redu produžena verzija).
resident evil 3, ništ posebno, gledljiv
ja sma kupio samo prvi...i još uvijek ga nisam pogledao... :(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Saw1,2,3.Trebam pogledati jos 4 :wink:
Alien 2 (opet)
to na kiosku sigurno kupio :D i ja isto sva 3 do sad...
preteča blair witch projectu(film je podjednako smješan)
film se zove Cannibal Holocaust
http://en.wikipedia.org/wiki/Cannibal_Holocaust
http://www.imdb.com/title/tt0078935/
film je zabranjen u 50 zemalja(i još cenzuriran u nekim zemljama)
ubijanje životinja(bolesno)
"Much of the censorship issues with Cannibal Holocaust involve the on screen killings of animals, which remains a major issue today. Seven animals were killed during the film's production, six of which are seen onscreen:
* A coatimundi (mistaken as a muskrat in the film) is stabbed multiple times in the neck by an actor.
* A large turtle (about three feet long) is captured in the water and dragged to shore, where it is then decapitated and its limbs and shell removed. The actors proceed to cook and eat the turtle.
* A large spider is killed with a machete.
* A snake is killed with a machete.
* A squirrel monkey has its face cut off with a machete. :o
* A pig is kicked and then shot with a rifle."
e to je bio prvi horor od kojeg mi se zgadio život...nažalost i jedini...posebno u sječanju mi ostalo silovanje, klanje one kornjače i žderanje jetre...i još kastriranje onog lika :rotfl:
REDLINE - Waste of mog precijenjenog time-a. Film nema ni glave ni repa. Navodno se vrti oko utrka sa fency autićima i velikom lovom, ali tu je i priča o osveti, ljubavi i sve to upakirano u katastrfalnu izvedbu. Ideja bi mogla proći da se proradilo na njoj, ovako valja samo sjest, gledat dobre autiće i još bolje ženske i to je to. Sve u svemu, izbjegavajte...
THE INVASION - Napeto i jako lijepo upakirano. Podsjeća na Body snatcherse ali u novoj izvedbi. Pogledajte.
300 :pray: po neznam koji put
rane
n1
neg kak...ipak je to zakon film...nema šta.= Citat =:
Izvorno postao Dahmer
baš sam jučer gledao Alien vs. Predator
Izvorno postao Dahmer
Izvorno postao Dahmer
Upravo pogledao Ghost In The Shell (1995) ... frikkin masterpiece... :pray:
Jeste gledali I Am Omega!
Dobar Film!
Logično, evo pogledao i drugi dio, Ghost In The Shell 2: Innocence...
konfuzno :)
the warriors, stariji ali odlican film :pray: