Neutralac. Kako mi najbolje odgovara, tako radim
Svijest o posljedicama, ftw!
Printable View
Neutralac. Kako mi najbolje odgovara, tako radim
Svijest o posljedicama, ftw!
For the Horde!
Horda nije zla.
tko je rekao da on(a) kaze da je zao/zla?
Kako si pametan.= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Hell je samo ustvrdio da Horda nije zla. Nije komentirao nikoga tko je rekao da je zla. Ili nekoga tko nije rekao da je zla.
Ili se zabunio, neznam. :toilet:
a možd je vidio po glasovima gore :D
aha, dakle, Hellboy je neovisno o onom postu gore tek tako rekao da Horda nije zla?
i, da, vidio sam glasove...
Većinom dobar ima igri gdje je dobro biti zao(Overlord :evil: ,anyone?)
najveći neutralac u Witcheru
Ja isto najviše volim bit neutralac. Kad se mora birat onda češće biram dobru stranu, pa ako igram ispočetka nakon što završim, drugi put biram lošu.= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Probam jedno i drugo,pa šta je zabavnije (i lakše)... :evil:
Npr, u Overlordu, na jednom mjestu se mora jedna stvarčica pokupiti,ali ona je usret svetog vrta vilenjaka... E,sad ti možeš žrtvovat ne znam ni ja koliko slugu da to pokupiš istovremeno se braneći od ludih jednoroga i pazeći na taj vrt (da ne dođe do požara),a možeš jednostavno zapalit ga i gledati kako jednorozi krepavaju u vatrenoj agoniji pa se onda mrtvo-ladno ušetat... Nuff' said...
ja sam uglavnom dobri anđeo ! :)
Oduvijek dobrica. :D
Rekli su mi da sam ja "zločesti anđeo s rogovima." :D
My name is Lucifer, Devil Lucifer.
Misliš Evil Lucifer? :)
Tu ide kopi-pejs one mravojedove kolumne, uvijek sam nabildani, kosmati paladin, čuvar svijetla, nositelj pravde, spašavač izgubljenih igračaka na 12 lvl-u obiteljske grobnice i nikad za to ne tražim naknadu, jer se na kraju uvijek isplati,a najbolje mi je to izvedeno u NWN-u. Odbijaš, odbijaš, odbijaš gold i nagrade za quest i onda na kraju se to višestruko isplati...
Lol,tako i meni nekad kažu xD= Citat =:
Izvorno postao C
Inače, uvjek biram dobro. Anđeli <3