kiklop...koji je tebi kur** zadnjih dana...samo neka sranja pricas i svi te pljuju... :o :o :o daj nest pametnijeg pricaj...i za tvoju informaciju ja vec ovu svoju konfu imam 2,5 godina...i igram oblivion...granica mi je zasad samo shader 3.0 igre i igre od min req 1gb rama...ali novu grafu i dodatnih 512 rama cu dobit za bozic...e da...i vidite vi to...moje pitanje u anketi je najbolje proslo...bwhahahah...nije mjesto ovakvim temama u pc forumu...pitat cu ja wikinga da odsad samo pc teme...nis o konzolama...idite na
http://www.gameplay.hrSi tam idite na njihov ultra spammerski forum o konzolama...a ne tu nama srat...
edit...citat od gogamera zadnji post:gle...da je to "SUPER" racunalo onda bi imalo dodatnih hardwareova na bacanje...dok on ima samo za dodatne gigabajte i jos tam nekolko njih dok komp ima milijune...i jos kad sam nest cito...rekli su da je to djelomicno komp ali ipak se zove PLAY station...i nije namjenjen drugim stvarima nego igranjem...dok je komp namjenjen milijunima stvari...i onda nema nikakve mogucnosti osim nekakvih sitnica zbog kojih bi ti ps3 trebo zvat super racunalo...kuzis...