ja ne znam koja vam je fora maxat te titule, bolje maxat one koje rijetko ko ima. zato ja ocu chest maxat, phun je i nema je svatko
Printable View
ja ne znam koja vam je fora maxat te titule, bolje maxat one koje rijetko ko ima. zato ja ocu chest maxat, phun je i nema je svatko
pa ja imam maxan wisdom sto je po meni jako rijedak title= Citat =:
Izvorno postao Kron
chest je takodjer rijedak jer su to najskuplje (najduze) titule za maxati
ja planiram maxati i kurzick i lucky/unlucky a i luxon
btw na koliko si s chest title?
ja laganini kroz igru (nisam josh radio chest run s monkom) sam na 2900
Jednostavno moram :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
nisam jos ni do (3) dosao, trenutno skupljam lovu. ma i neigram vise, to mi je tek tako.
Podignuo sam norn na osam bum po tom udril jer sam ursan,a onda idem na master of the north,vq i na preostale 3 frakcije u eotn(bum izabrao onu koja ima najbolji ranger armor)
Maxan wisdom je hvalevrijedno, i to i treasure hunter su najrjedji
mene zivcira sto se vecina titula svodi na massanje love i onda potrosit na kupovanje od ostalih igraca, znaci netko mora sa monkom ustedit bogatstvo da bi mogao kupit npr. kolaca za maxat titulu
vise mi se svidjaju npr. skill hunter,explorer, protector / guardian ili pvp titule za koje se treba potrudit a ne samo farmat :wink:
cuj, treba skupiti 2000 platinuma da maxas sweet tooth (ja skupio 2000k, otisao do merchanta i nakupovao 10 000 pointova i maxao sweet tooth u 10 minuta). takodjer i drunk izadje oko 2000 platinuma (ali da njega maxam trebalo mi je oko 170 sati klikanja po cugi u igri)= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
to imam od davnih dana xD= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
ok ne govorim ja sad posebno za tebe, ti imas tisuca sati radnog staza :) ali inace za vecinu titula je vazan samo gold kojega se onda mora farmat,i farmat da bi netko dobio titulu,dok za ove ostale treba nac party, chest runnat, ipak neke misije na HMu su dosta teske i za pun party, za vq ide pun party i treba organizirat, za pvp titule treba dosta igrat cak i ako imas dobar party...
evo dugo nisam postao neki svoj SS, jer nisam nista htio govoriti
ali evo zato jednog zavrsnoh PvE SS s moje strane
http://img181.imageshack.us/img181/1545/monkimbaoo2.jpg
budi srce pa mi obrazlozi ovo crveno ... :(= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Svaka čast. Podsjeti me da koristim "/bow" emote kad naiđem na tebe.
pod "zavrshni" mislim zadnji SS iz PvE= Citat =:
Izvorno postao axe
btw slika je fake (bilo mi dosadno) XD
ali kada maxam sve PvE titule, onda nece biti vishe PvE SSova nego samo PvP
LOL
imaš 26 sada?
kolko ja znam, ima 29...
ne
imam 23 trenutno
ali josh 6 je pri samom kraju, tak da sam uskoro na 29
a onda moram birati koji za r6...chest...party animal - te dvije su teski money sink
ili ici na kurzick koji je uber dugacak
hehe, prije koji dan si onda očito gledao unaprijed:P
nije naglasio je to bio,uskoro
SSamo 23? Loš si, tmarosi, vrlo loš.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
cuj ja za razliku od nekih imam i drugih obaveza, kao sto je posao, pa ne mogu igrati vishe od 4-5 sati na dan u zadnjh godinu dana
bilo je to drugaciej dok sam bio na faksu pa sam igrao min 15 sati na dan
sada je to drugacije, buduci da radim 6 dana u tjednu
Slika govori 1000 postova.
http://www.dsfanboy.com/media/2006/02/Sarcasm.jpg