Iskreno.... povraca mi se od ovog topica, ali, pingvine, svaka čast za trud i orginalnost.
Printable View
Iskreno.... povraca mi se od ovog topica, ali, pingvine, svaka čast za trud i orginalnost.
E kuiš i meni se povraća od tvog pa sam bio kulturan i nisam ti došao u topic reći kako bi mogao odrasti i okaniti se priča o mafiji na lošem engleskom te se primiti nekog pametnijeg posla tipa biti panj na kojem se cijepaju drva.
Nemoj mi kvariti apatično raspoloženje i totalnu psihičku rastorojenost, sorry zbog ovog posta ali moram.
Eda, priču ti nisam čitao jer mi se nije dalo, ali isto svaka čast na trudu. Moja stoji na 14. stranici, mogao bi sutra ujutro opet napisati stranicu dvije.
Gle, ja cijenim tvoj trud oko pjesama... ali jednostavno ne kužim kak netko može pisat ljubavne pjesme... uglavnom, meni se ne sviđa tvoj topic, tebi se ne sviđa moj topic, dakle mislim da smo kvit.
ne, bit ćemo kvit kad ti uletim u topic i kažem "uf jebote opet wannabe mafijapke priče i to na lošem engleskom, ali hej, cijenim tvoj trud."
Vidiš, ako ti se ikada dogodi da nesretno nekog voliš, neće ti biti svejedno. Neki onda plaču, neki režu žile, a ja maštam o tome što bi bilo kad bi bilo te pišem pjesme o tome i o realnoj situaciji.
Nadam se da sam ti pomogao u shvaćanju pisanja ljubavnih pjesama :)
onda mi uleti u topic i reci : "uf jebote opet wannabe mafijapke priče i to na lošem engleskom, ali hej, cijenim tvoj trud."= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Let there be peace between us
Kaj je bilo Pingać? Kaj te cura ostavila ili kaj? Si možda zaljubljen, a ona te ne ferma nit pol %? Sorry ak si već negdje odgovorio na takvo pitanje ali ja ga nisam vidio pa te pitam ovak...
Meni je tak bilo u osnovnjaku... Ja sam bio šesti razred, a cura osmi! Bio sam zaljubljen, ono, do jaja pa i više! Kad me odjebala ko zadnju svinju onda mi je Ego totalka stradao :D Ali sva sreća kaj je to bio jedini odjeb u mom životu, sada se cure uglavnom meni upucavaju! Ne moram se nit trudit, samo fučkaju zamnom: "De si lepi, dođi da te pipnem!" :rotfl:
Neću ti tako uletiti u topic jer nisam nekulturna seljačina.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Nije me ostavila jer ju ni nemam. Vidiš, ja sam ti nemoćnik u ljubavi. Cura koju sam volio u osnovnoj me nije fermala ni pol posto. A cura koju sad volim ima dečka i živi u drugom gradu.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nda, nemoj mislit da je to zatreskanost. Nakon što ju nisam vidio cca mjesec dana, u noći sa subote na nedelju sam je sanjao. Od tad me konstanto boli trbuh i jedem skoro ništa, spavam po principu što kasnije legnem to se ranije ustanem te sam zapao u apatiju.
I da, za sve koji mi šalju podrške poruke u stilu "Probaj nešt zbarit biće ti bolje a možda se i ona zamisli" mogu komotno sterat u kurac, jer da sad, kad nekog volim, pa makar i nesretno, i da idem nekog barit, ne bih mogao pogledati samom sebi u oči. Ono, zajebi, ali jednostavno ne mogu.
Code:Kasniš samo pola sata,
No strah mene još ne hvata,
A u slučaju da nećeš doći
Ja ću sam ovdje uživat' u samoći.
Iako već prošla su dva, tri sata,
Ti još ne izlaziš kroz tramvajska vrata,
Pogledom sam već klupu izdubio
Te sam polako svijestan da sam bitku izgubio...
I polako već noć pada,
Slabo su osvijetljene ulice grada,
Ja sam shvatio da tebe nema,
No nisam ljut, ma nema problema...
Čekat ću te dok ne nestane svijeta,
Dok u prah se ne pretvori ova naša planeta,
I jedno, kad pogledi nam se sretnu,
U meni ćeš vidjeti osobnu sretnu.
Možda ćeš me vidjeti kose sijede,
Dok već suho cvijeće drže ruke blijede,
Nije važno ako ću te čekati desetljeće,
Mogu čekati i cijelo stoljeće,
Samo dok imam još nade da vidjet ću te,
Samo da vidim ti lica crte...
Iako naš susret samo moje mašte je plod,
Za mene viječno usidren je ljubavni brod,
On viječno stoji u tvojoj luci,
I nada se da nešto stati će na kraj, svoj toj muci...
:( mogo si to odma reć, znaš... krivo si shvatio, ljubavi= Citat =:
Meh, još mi je troje ljudi tu večer rekla istu stvar, nisi ti ;)
Možda ćeš me vidjeti kose sijede,
Dok već suho cvijeće drže ruke blijede,
Nije važno ako ću te čekati desetljeće,
Mogu čekati i cijelo stoljeće,
Samo dok imam još nade da vidjet ću te,
Samo da vidim ti lica crte...
Iako naš susret samo moje mašte je plod,
Za mene viječno usidren je ljubavni brod,
On viječno stoji u tvojoj luci,
I nada se da nešto stati će na kraj, svoj toj muci...
najbolji dio, već sam ti rekla, al evo za javnost...najpoetičniji dio pjesme :wink:
Code:Daj mi samo jednu priliku
Da upadnem u nepriliku,
Daj mi da srce ti osvojim,
Uspio bih u tome, uopće ne dvojim.
Treba mi samo minuta pet
Da za tebe prepravim cijeli svijet,
Pusti maštu neka radi,
Gledaj kako ljubav svijet gradi...
Dopusti mi da skrenem rijeke,
Pusti me da ti posložim oblake meke,
Gledaj što ću sve za tebe raditi,
A ako ne uspijem više te neću gnjaviti.
Ma samo jednu priliku želim
Pa mogu da se životu veselim,
Želim da na Zemlji doživiš pravi mali Raj,
Pa makar mi tu i bio kraj...
lijepo, lijepo... ja bi ipak da probaš nešto i slobodnim stihom napisat... :wink:
Istina, imam/imao sam slično neš nedavno/sad i također me živcira kad ekipa uleti sa "još je puno riba u moru" spikom! Ona nije riba glupane!!!= Citat =:
Dobro, mene to živcira zato što ne namjeravam sad prestat živjet kao što ljudi misle da bi trebao kad doživiš neuzvraćenu lj****! Zapravo radim sasvim suprotno trenutno... :D
Pročitao sam prvih par pjesmi pa mi dođe na to ko da sam ih sve pročitao...mislim, to im je i svrha, ne? Da opišu jednu i jedinu ljubav, ne?
Svaka čast na tome! Ja sao od svoje odustao pa nemam volje ni snage da još sjednem i pišem lj**** pjesme...dovoljno mi kaj se legnem i slušam ih...satima...i onda si odem na pivu :D
ma ima on talenta, al je još mlad i mora naučiti..ovo su dobri počeci, zapravo...mora poraditi na formi još malo :wink:
Slično mi je prošlo glavom kad je stari pitao "U koga si to zateleban?"= Citat =:
Izvorno postao nameless
Juh, kako bi mu glavu zatelebao o zid radi toga, još uvjek :)
Eh, meni ih nije dovoljno pisati, nisu još sve rekle... Iako dosta već jesu, no uvjek se sjetim nečeg novog, nečeg divljeg.
^^
Aj, za matildu će iduća biti u slobodnom stihu, davi me s tim ko da nema sutra :)
e da, pjesme su gg i sve to, al ovo ''pravi mali raj'' mi odma u glavu utuvi leteće medvjediće :pray:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Matilda Mother
E matilda, ajde molim te ne kenj*j. Mislim, sorry na izrazu ali čovjek ovo piše da si dušu olakša a ti ga tu maltretiraš sa svojim ekspert amaterskim kritikama!!!
ps1ho, smradoljube, šuti :)
studiram kjiževnost, khm... mislim da sam dovoljno kompetentna :yuck:= Citat =:
Izvorno postao nameless
lijepo piše čovjek, pročitala sam neke njegove stvari..moglo bi nešto i bit od njega..nemoj sad bit ljubomoran na njga :rotfl:
:rotfl: ...studiram književnost... :rotfl: ...studiram ja kemiju pa nisam ni sposoban ni kompetentan za slaganje nuklearne bojne glave!= Citat =:
Izvorno postao Matilda Mother
znaš, mislim da si kompetentna kad ti to postane profesija...dotad, tvoji komentari ostaju prijateljski savjeti za pingvina...
e, mcpingvin jel znaš zašto pingvini imaju spljošten k****? :rotfl:
bavim se teorijom književnosti od prvog srednje, valjda mi je to dovoljno iskustva...još tri godine neće mi baš puno više pomoći u kompetentnosti.= Citat =:
Izvorno postao nameless
pingvin ak je to istina, onda ništa od dogovora :wink:
*plješće*= Citat =:
Izvorno postao nameless
a jel znas zas nemog letit?
zato sto imaju spljosten kuratc :(
Ovo je fakat spamerski topic.
Ujebemti...= Citat =:
Izvorno postao J4CK
Kad sam već tu, nije loše, Pingu. Iako je previše emo za moju jetru... Uglavnom, slušaj Matildu, izgleda da ona ovdje najbolje poznaje materiju.
E fakat nabavi koju moždanu stanicu pa opet svrati na topic...= Citat =:
Izvorno postao J4CK
Noc je lagano pala,
I usetala u moje srce,
Sve oko mene je tama
Kao noc sto sjedi sama.
Vise nisam onaj isti,
Postao sam usamljen,
Kao pustinjski vuk
Koji laje na zvijezde.
Sreca me je odavno napustila,
Jedino me tuga prati,
S njom sam se sprijateljio.
Ona mi je postala prijatelj,
Iako puno ne zbori,
Mnogo mi znaci ta tama,
Ta usamljena prokleta tama.
by myself dobio dozvolu od pingvina.
ovo je fakat dobro...fakat, fakat...14 godina ti je; hm, imaš još šta ili je ovo samo jedan emo izljev; al svakom slučaju fakat dobro, sviđa mi se:wink:
^Code:U mojim očima polako gasi se sjaj,
Iako to tebe previše ne dira.
Prosto si mi okrenula leđa
I pustila me da kisnem
U svojoj tuzi.
Dok gledam te kako kliziš
Po mokroj cesti
Pitam se kako samo možeš
Imati takav učinak na mene
I kako se ne okrećeš
Da pogledaš me
Zadnji put.
Zastala si.
Ima li nade da ćeš
Se okrenuti te potrčati
Prema meni i baciti
Mi se u zagrljaj?
Ne.
Samo tvoj prokleti žniranac.
moja pjesma, da nebi bilo zabune :)
BTW, ovo je Kenyiu 2. pjesma u životu, prvu je napisao 10 min prije te.
Svaka čast kolega.