moze oboje, :D
rts igra, onda mi nije bila neš ali sad me nostalgija hvata :(
Printable View
moze oboje, :D
rts igra, onda mi nije bila neš ali sad me nostalgija hvata :(
Evo tražio sam po hrpi sajtova, i našo sam sve klasike koji su mi falili, OSIM dva, pa ako može pomoć, pokušat ću što bolje opisat.
1: PC igra, Prije 1996 izašlo, radi se o nekoj letjelici u svemiru (takvih ima na stotine al me baš ova svrbi) i uglavnom puca se na smeće :rotfl: , kad se pogodi nekakva specijalna limenka dobi se nekakav temporarni bonus štajaznam, naravno kak se napreduje bude upgrade-an brod, i ima boss neprijatelj (isto varijecije spaceshipova). Igra scrolla od dna prema gore.
2: Nekakav kung fu/karate tip igre, scroll s lijeva na desno, isto prije 1996 izašlo za PC, proizvodi čudne uzvike :D , neznam sad točno protiv kakvih se likova bori ali znam da u kasnijim levelima imaju duhovi koje nisam (smo) znali sredit, i bilo je kao pokretnih traka u nekom dvorcu prek kojih se moralo prema gore skakat, i svi leveli su bili dosta napravljeni kao labirinti, znači uglavnom nije baš bilo jednostavno doć od početka do kraja jer se u nekim dijelovima moralo skakat u nepoznate dijelove ekrana i štajaznam.
Uglavnom, ako itko zna (čudno da sam sve ovo popamtio a neznam ime :roll: ) bio bi vrlo zahvalan.
ova prva-je to neki srebrni/sivi brod i na početku puca samo iz sredine pa kasnije dobiješ i topove sa strane?
reiko si vidio, ak jesi pls reci treba mi to, thx :D
Blood jel možda iko čuo za tu igru
zaboravili ste Mickey mausa
blood 1 je carska igra :pray:
Da čuo, igro ju ko blesav! Odlična pucačina s, kako i samo ime govori, hektolitrama krvi= Citat =:
Izvorno postao Ware
Thrash Killer?= Citat =:
Izvorno postao supamen
jel ima ko igru the incredible machine?
Ima abandonia.
http://www.abandonia.com/hr/games/16400 ... chine.html
BTW, Abandonia se skroz apdejtala, šta mislite o novoj Abandoniji, jel bolja od stare, kako vam se sviđaju novi sistemi digga i to...
ali se ne može downloadat, pa može link na pm= Citat =:
Izvorno postao Simon the Dreamer
Ne valja ništ za sada, ne možemo ni update napraviti.= Citat =:
Ne svidja mi se izgled nove Abandonije, a digg je nepotreban.
A updateovi i sve to će doć brzo, još se radi na stranici, i meni ide na živce jer imam već 5-6 translateova spremnih, al izgled mi je baš fora...
Ne znam, meni se nikako ne sviđa fali elemenata. A ovi problemi sada mi izgleda kao da se nikada neće rješiti. :(
Sve to ide jako sporo.
E sajmone aj mi neš objasni. Slučajno sam browsajući abandoniu našao igru ancient evil. Srce mi je zaigralo jer sam se sjerio njena demo-a, no međutim piše da je igra zaštićena, što me je jako razočaralo. Logično pitanje je - koji ju vrag stavljate na popis ako je zaštićena? Osim naravno ak ne postoji kakva caka...= Citat =:
Igra je prije bila na siteu, ali je u međuvrmenu ESA priprijetila da će ugasiti site ako se određene igre ne maknu sa downloada. Recenzije su ostavljene kako ne bi uzalud propao trud recenzenata.
Inače je abandonia više zamišljena kao muzej starih igara, a download ti dođe kao bonus.
Nema veze, pronađoh ju na jednom drugom abandonware site-u...
Tražim jednu igru koju sam probao prije par godina:
Mapa je podjeljena na hex-ove. U ulozi nekakvog čarobnjaka ideš od hex-a do hex-a i rješavaš ono što se nalazi na tom hex-u. Mislim da je nekakav turn-based rpg,ako se dobro sjećam.
Pa eto.. ako se nekome upali žaruljica molim da posta.
Hvala!
Možeš li birati lika u toj igri?
Koliko je stara ta igra? Jesu li hexovi vidljivi?= Citat =:
Izvorno postao Ba'alzamon
Jedino sto meni pada na pamet,jest Disciples serijal,ili stari Magic: The Gathering...
Neznam ništa više od onoga što sam naveo.. :boohoo:
ok, trazim igru koju sam jos u davne dane gledao brata kako igra... :D znaci, negdje pred 5-8 godina... bilu su maleni autici (kamioncici, kako god...), onakve kakve mozete danas nac na placu za 20-50 kn, na daljinsko upravljanje... tada mi je grafa bas super izgledala... ta igra mi je ostala u sjecanju, nevjerovatno nesta...
ajde pls ak se neko sjeca...
3-D Ultra Radio Control Racers?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
http://media.pc.ign.com/media/013/01361 ... 27098.html= Citat =:
Izvorno postao Toxic
neam pojma da ti iskreno kazem... :shock:
e ovo je najvjerojatnije...= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
el to mozda free igra? (abadon)
edit: http://www.abandonia.com/hr/games/15260/Re-Volt.html
evo nasao sam... :D
edit2: Reviewed by: / Screenshots by: / Uploaded by: / Translated by: Sonic_Moronic
khm :D (downloada mi se igra btw.)
Mislim da misliš na Age of wanders. Imaš i Age of wanders 2 i jednu ekspanziju kolko se sjećam.= Citat =:
Izvorno postao Ba'alzamon
Iako disiples i heroes su puno bolji imo.
eo, skinuo sam i to je definitivno ta igra... :D bas mi je kewl, a tek kada odem pod arcade i dok ni ne stignes kako se brzo sve odvija, i dok jos "ubrazanje" pokupis, ima da ti se refleksi malo stisnu... :wink: i btw., mali savjet za one koji ce je isprobati... stavite je da se pokrece Win 98/Me compatiblity modu, ovak mi se igra srusila 2 puta (desni klik na exe., compatibility "kartica", i onda tamo kvacicu na jednu opciju stavite i dobijete mogucnost biranja kojom kompatibilnosti da igru pokrecete...)...
To mi zvuči kao Lords of Magic http://www.gamespot.com/pc/strategy/lor ... index.html= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Odlična igra btw :wink: