Od 6 godine sa ps 1 a sa 12 godina sa kompom malo ozbiljnije.
prvu igru koju sam presao je bilo action man
LOL
Printable View
Od 6 godine sa ps 1 a sa 12 godina sa kompom malo ozbiljnije.
prvu igru koju sam presao je bilo action man
LOL
3 godine.
Dobio amigu,igrao cijele dane,svaki dan.
death rally?= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
Quake, duke nukem 3d, command & conquer to su bili dani.
super mario ima sam oko 4-5 godina :pray:
Bilo mi je 5-6 godina. Igrao sam: super mario, pinball, formula 1, hugo (onaj stari,šuma,vlak,planina...), neke indijance i neka pucačina je bila, nisam siguran, ali mislim da je Wolfenstain. Neka je to 3D igra i od iD Softweara je.. Vjerojatno je to wolfenstain.. I samo da se pohvalim još imam taj komp, a na njemu je Windows 3.1. To su bili dani. Ni v od virusa.. :boohoo:
Počeo sam sa 7 godina Fifa 1998.Jedino se tog sjećam mislim da sam imo i NFS ali ne znam točno koji
kad je uzasla plejka 1.. imo sam ju medu prvima u hrvatskoj ( od kad je pustena u prodaju ) :D jer je stari bil dobar sa likom iz trgovine pa sam ju dobil cim je dosla :D
Bio konzolaš od rođenja, sve do prije godinu dana
= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
tarzan i freddy the fish sa nekih 8.-9. god.(nisam siguran)
sa nekih 9-10 godina, znate bosna je zaostala zemlja...... inace moja prva igrica je bila starcraft.... very gg....
negdje sa 7-8 godina
poceo sam se igrati sa 6 godina...ali komp mi se pokvario i dzgo nisam imao kompjutor...ponovno sam ga dobio sa 10 godina...nisam nikada bio hardcore gamer....dnevno igram ono sat vremena il manje...
po cemu to zakljucujes.......= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
po tome što ja moram proputovati 30km da bi kupio bilo kakvu grafičku karticu/ komponentu...
ali sam zadovoljan time gdje živim 8)
paradoks covjece, mi bosanci smo inace svjesni svoje mizerije, to je ono najtuznije, kad si svjestan i ne mosh nista uraditi protiv toga.... a osim toga ovo je samo mala shala na moj racun, koja je nazalost istinita... ma gg= Citat =:
Izvorno postao SuperiorEEE
ja sam ušao u gaming kulturu kad sam dobio sa 5 god savoj super nintendo...kako sam rasturo super maria :D
sa 6 godina sam ušao u gaming, pa polako sve više i više ulazio u taj svijet
od 14god sam hardcore addict
Tata mi je posudio SNES i Super Mario Bros.3 od svog kolege s posla kad sam imao 5 ili 6 godina.Kasnije ga je vratio i kupio mi komp,a prvo što sam igrao na njemu bio je Age of Empires,Captain Claw,kasnije i Zeus,pa Ceasar...
Sa 7 godina kad sam dobio Super Nintendo i Super Mario.
sa 4-5-6 godina :rotfl: nesjecam se tocno, isa sam sa starcima kod nekih prijatelja i tamo mi oni dali da igram super mario na nintendu, pa sam davia starog pa mi je mora kupit konzolu :pray:
Mislim da sam sa 5 godina dobio playstation one, kad sam ja imo 8 sestra mi je imala 14 tak da joj je trebo komp za srednju. I od tad sam počo igrat al onak neke jadne igre :D
u moj život gaming je ušao na moj 4. rođendan
eto 2001 znači u mojoj 9 godini života
bolje rečeno u 6 kad sam dobio nintendo
Kad sam dobio nintendo dok mi je bilo nekih 7, 8 godina što će reći da gejmam 13,14 godina...
Ja več jedno 8 godina gejmam sve po redu.Od kompa pa nadalje.
uso je kad sam imo 5 i od tada je sa menom :rotfl: al komp sam nabavio tek sa 12 tj. imam ga neke 4 god(skoro)
Sa 10 godina.