kul..= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Printable View
kul..= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
sad bar izgleda realno... nadam se da cijeli koncept prijasnjih GTA-a ostaje isti... jako puno ljudi se sece po ulici, kaj znaci jako puno gazenja... i nadam se da budu sva moguca prijevozna sredstva...
ja se nadam da će izaći za komp, ali već imamo iskustva s tim sranjima da će izaći za komp pa ne izađe....= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Ja se nadam da s tom realnošću neće doći mnogo ozbiljnosti. Jer GTA bez onog svog bolesnog humora jednostavno ne bi ni k.... valjao, imho.
Meni je drago što ne izgleda više onako ko crtić,to mi je bilo ok u vc i gta 3 ali mi je u sa već bilo dosadilo.
Hoce, samo kada.= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Vjerovatno 2 godina nako što izađe na takozvanim "konzolama nove generacije" (yeah right) i to vjerovatno kao loša konverzija i zadnji pokušaj muzenja još novca od igrača.= Citat =:
Izvorno postao dugi
Takva su bila vremena, ušli smo u next gen zonu i sasvim je normalno da će igre izgledati puuno realnije :wink:= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
još ak bude potreban dx10, onda pokazujem :fof: rockstaru :fof: :fof:
Kupit cu je.Samo da nebude ko sa TDU na videu super a kada sam je pokreno došlo mi da zaplačem(skoro)mislim na grafiku.
Moja prognoza je 6 do 12 mjeseci nakon PS3 i X360 launcha i DX9 grafika.
igra ce rokati i bit ce hit bas kao i svi gta dosad
izace najkasnije godinu dana nakon konzola
grafika sto bolja to jos bolje...ako nista odigrat cu ga godinu dana nakon sto izade..to se uvijek moze igrat
Samo da ima potpunu Ragdoll fiziku :pray:
http://www.imagesforme.com/images/853mamutky7.jpg
:pray: :pray: :pray:
Hoće biti previše?Code:429 KB (438.478 bytes)
= Citat =:
Izvorno postao Valnjes 666
OMG :rotfl:
onak, slika je poznata u topicu već mjesec dana
e mamut, jesi to ti možda? :)
ane frende :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Isustimater, daj suti.= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
Meni su svi gta naslovi dobri upravo zbog mastovitih misija, valjda ce ih imati i cetvorka.
Sjecam se misije u San Andreasu u kojoj moras zapaliti cijelu plantazu marihuane prije nego sto murjaci dodju, ma odlicno napravljeno.
A i razgovori su jebeni...
Evo primjer jednog(po sjecanju):
OG: Veceras radim party, biti ce dobrih treba, obavezno dodji.
CJ: Nisam siguran, nemam bas vremena, vidjeti cu.
OG: Sjebo sam mikrofon, pa necu moci repati
CJ: Evo me odmah dolazim :rotfl:
Takodjer i jebeno osmisljeni likovi. Npr. Ryder, u svakoj sceni pusi neki kurac, bila to cigara ili trava :rotfl:
Potpisujem prethodni post. Sve 3D GTA naslove, a pogotovo San Andreas sam prelazio ponajprije zbog priče koja se razotrivala kroz te odlično smišljene, režirane, odglumljene i bolesno smiješne cut-scene. The Truth mi je vjerovatno najbolji lik tamo. Kada sam u jednoj misiji njega vozio u autu i slušao njegove paranoične priče tako sam se kidao od smijeha da mi je ta obična mirna vožnja gradom teško polazila za rukom... Iskreno se nadam da će toga biti u velikim količinama i u GTA IV. Iako trailer izgleda relativno ozbiljno, neke sitnice poput GetaLife i sl. nagovještavaju da Rockstar nije izgubio smisao za humor.
Najbolji je bia Ryder samo sto je p.cka izdala CJ-a.Al nema boljeg razgovora kad Ryder govori kako je prebia uciteljicu zato jer je imala ballasku odjecu :pray: .
Jebote kakav stroj moraš imat da pokreneš igru s tako dobrom grafikom :pray:
To je INGAME??? :shock: :shock: :shock:
Ostadoh bez texta...
Jedan Yugo 45 je sasvim dovoljan.= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
jebemti kolko slonova na ovom forumu =(
OJEBEMVAS :pray: :pray: :pray: :pray:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray: :pray: Carevi...