-
Re: Star Wars: The Force Unleashed PC
Ne samo Havok već i DMM, koja se takođe može kombinovati sa Euphoriom... Moja procesorska jezgra će plakati...
Mada čisto sumljam da će imani neki multiplayer...iako bih volio...Isto tako mislim da izlaskom ove igre zabija se posljednji čavao na kovčeg nastavka Jedi Knight serijala (nije da se žalim). Zna li se release date ili je "pred kraj godine"...Neće ovo na dobro izaći...ispiti Splinter Cell, Mxx Payne, Assassins Creed i sad force unleashed...oče, majko, brate, djevojko i prijatelji za vas više ne postojim u vremenskom periodu od Q4 2009 da Q2 2010...
Još da bude dobro optimizovana.... već vdim... WASD za kretane, shift za skakanje, miš za lightsaber borbu...a za force powerse... treća ruka...Černobilj hir aj kom...
EDIT: već pre mene obješnjeno...
-
Pa ne treba, treba ti samo dobar procesor za ovo :P I ja se nadam da su ovom dosta dugom razdoblju od izlaska na konzolama popravili stvari koje ne valjaju i da cemo mi na PC-u imati jedan vrlo dobar komad software-a. I da Arbie, toliko o ekskluzivama....jos ce se na kraju u Microsoftu predomislit i izbacit Alan Wake na pc. Nikad mi nije bilo jasno zasto ignorirati jedan dio trzista... :|
-
Ipak cemo tu koristit force, takav fizikalni engine definitivno pridonosi atmosferi i realnosti igranja! :thumbs2:
-
Pa u tome jest car. Upravo radi sore na takvom engine-u mi je bilo najvise zao sto su onda preskocili pc platformu. Joj, kakav bi tu multiplayer mogao biti... :pray:
-
Multiplayer u Jedi Academy je bio predobar, ako bude ovdje, igra ce ownat, :pray:
Nadam se da ce ispast dobra sora, to bi mi bas trebalo.
-
Nisam previše uzbuđen zbog igre, ali svakako ću ju probati, možda me i iznenadi.
-
Ja se nadam da ce biti igrivost na visokoj razini, singleplayer mi je vise manje, nadam se da ce imati multiplayer, nova SW MP sora bi mi dobro dosla. :D
-
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ja se nadam da ce biti igrivost na visokoj razini, singleplayer mi je vise manje, nadam se da ce imati multiplayer, nova SW MP sora bi mi dobro dosla. :D
+1
Ako bude tu dobar multiplayer+ modern warefare 2 i miran sam za duze razdoblje, hehe
-
Time to bring on da... party pooper. :)
Po meni je ovdje tehnička strana problem kod MP-a, ako već ne i sam dizajn pristupa borbi. Mislim, razmislite samo koliko će sve to računanje fizike zamarati vaš CPU... e, a sad razmislite o tome koliki protok informacija se mora obaviti da bi svi bili up-to-date i dijelili te iste informacije. Uglavnom, previše eye-candy fizike za lag free MP meč, a i igrin gameplay je uglavnom kao stvoren za dramatičnost i predstavu bez neke posebno velike dubine ili taktike (koliko sam vidio, a mislim da sam dosta vidio).
SP all the way.
-
Puno toga ovisi koliko ce igra biti optimizirana(nitko ne zeli novi "GTA 4"). Sama grafika nije zahtjevna(igra nije open world, a ni teksture nisu nista bajne), al fizika je tu glavna kocnica. Ako nju uspiju "zauzdati", nece biti onda nikakvih problema. Sve cemo znati, kada budemo saznali sluzbene sistemske zahtjeve...
-
Joj, jesi nasao usporedbu sa prototypeom, ako ce bit ko onda onda ce igra ispast smece. Tesko da ce biti ko prototye, ipak je Lucas Arts u igri.
Inace, gustam se samo na SP, MP :nonono:
-
Ja sam lud za star warsom tako da se nemogu ovog docekat
-
Volio bih da PC verzija nema keypress sekvenci, nikad ih nisam volio imaju konzolaški feel. Kao što rekoh čisto sumljam da bi bilo mulitiplayera, koliko god potencijala imao, mislim zamisli jedan force push sa daljine dovoljan da ubije pola likova na mapi...ne ide. Ono što mi jedino smeta (pored priče koju nikako ne mogu da podnesem) je to što je igra kratka, navodno dva dana su dovoljna da se igra pređe.... nije dobro. Volio bih dužu igru, što podrazumjeva dodatne levele što se desiti neće. Ma nek samo dođe na PC ostalo je nebitno.
-
Ma u MP nek samo ubace đedaje i nek onda imas force pusheva i slicnih kolko hoces, protiv svega bi imali defense.
Nek samo izadje pa cemo onda sudit, ili ce ispast dobro ili lose, nekak sumnjam da ima treceg ^^
-
-
= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
nece ovo skoro
Lol, da si procitao prvi post onda bi vidio da ce jako skoro, tocnije na zimu. Tako kazu barem :rotfl:
-
Mene samo zanima kako cu naci vremena za sve te hitove. Druga godina na mojem faksu je jako zeznuta, a nemam namjeru pasti... :(
Hm, nista, izlasci subotom ce biti dosta reducirani... :)
-
Baš me zanima hoće li PC verzija imati nešto sa -only prefiksom. Pošto je bilo različitih verzija TFU-a i svaka je imala nešto posebno.
-
Everything in One Box - PC only.
To bi bilo lijepo vidjeti nakon ovolikog čekanja. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Everything in One Box - PC only.
To bi bilo lijepo vidjeti nakon ovolikog čekanja. :)
Cekam takav Fallout 3, jedan fallout 3 enhanced edition bih stvarno ljepo izgledao kraj istog Witchera, još samo da ne pretjeraju s DLC-ovima u Dragon Ageu...
EDIT:Imam jos i Orange Box heh...
BTW-sviđa mi se to sto su pocleli sve vise i vise igra izdavati na sistem izdaj sve i popravi na konzoli a onda plasiraj na PC, Burnout pa sad Star Wars Force Unleashed....
-
Kada se samo sjetim Jedi Academy LAN-a s frendovima, baci me u provaliju a ja ga povucem sa sobom, force ftw. :D
Ae vidjeti cemo sta ce biti od igre, valjda ce uskoro izaci system requirements.
-
Jeeeeeaaaaaaaaa!!!!!!
Ma znao sam da će to ipak biti i za PC.
Čak ćemo dobiti i neke dodatke.
Kaj se mene tiče, nek isto naprave i s Fable2.
Makar došao i za 5 godina, ali samo da dođe za PC.
-
Valjda će PC verzija imati novije verzije DMM-a i Euphorije (pročitao negdje neprovjeren info)
EDIT: Tri strane postova i tema još uvijek nije premještena...šta li rade modovi...
-
što niej gta 4 rađen na tom euphoria engineu???
Ako se ne varam je, i biti će sranja sa zahtjevanjima...
-
GTA 4 koristi svoj RAGE engine u kombinaciji sa EUPHORIA animacijskim engine-om. Taj Euphoria engine omogucava programerima da ne moraju za recimo nekakve radnju padanja kroz staklo pisati program animacije(koja je uvijek ista), nego sam engine u "komunikaciji" s fizikalnim engine-om(havok ili Nvidia Physx npr) u realnom vremenu izvodi pad tog lika i svaki puta taj pad vojnika kroz staklo nije isti, nego se izvodi onako kako objekti u prostoru dopustaju...kuzis? :)
Kao sto sam vec vise puta rekao, za takve fizikalne divote, quad ce dusu dati. Mozda ona Intelova ISserija ce i biti od nekakve koristi... :D
-
Zvuči moćno, to jest... vjerojatno ću muku mučit sa trzanjem :P
-
Ja cu vjerojatno bez problema pogonit igru, tako da se ne brinem. :D
-
Mene nije briga kako će radit, glavno da radi.
-
joj kada je opalim sa svojim Saitek GamePad-om,jooooj :D .
Jedva cekam ovu igru,posle ovoliko godina bez ovakvog stila igre mislio sam da nece vise nista izaci od dobi kada je vladao Defiance :pray: :pray: .
-
Izgleada da će PC verzija ipak imati nešto sa -only u sebi... Iskreno se nadam da će PC verzija biti All-in-one, il makar neki novi level....