Ukratko, igras na 'planet deus ex' forumu.
Printable View
Ukratko, igras na 'planet deus ex' forumu.
ukratko, moraš zaigrat da bi skužio.
The Nameless Mod je fenomenalan. Warren Spector approved: http://www.offtopicproductions.com/foru ... 203#p38203
Mod nije narcisoidan, on predstavlja predanost radu koji se uspio završiti nakon sedam godina. Momci imaju planove profesionalno se baviti izradom igara, i mod je svakako dobar korak izradi vještinu.
Preporučam New Vision beta na istom forumu. Dodaje hq world texture
eto. vidite i sami koliko je mod awesome.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Tonach
A dobro im je krenulo kad im je trebalo sedam godina, a ovima za kompletnu igru možda dvije. Kretenizam žešći.
Tako je, Weky. Svi modderi na svom modu rade 12 sati dnevno, šest dana tjedno.
pa oni nisu nolajferi.
Spectoru i ekipi je to posao, a ovima je to razbibriga. Ono, logika. :(
Vedran i logika ne idu u istu rečenicu...
Naprotiv, Vedran je jedini kojem je logika na mjestu...
Ma ono, i da je najpametniji na cijelom forumu uzalud mu to kad je takav kakav je. Izloži mu neoborive argumente, činjenice, svoje mišljenje - on će uvijek tupiti svoje, i nametati to. Ide na živce, ali da netko tko nije "crven" krene to radit onda bi ga se ofc. po kratkom postupku rješilo.
Pa, erm... nebi... Ne benamo ljude jer su u krivu.
A jel ih benate, ako su kreteni?
Isuse facepalma. Neću se trudit više.
viewtopic.php?f=14&t=33108&start=15= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Nezz jeli covjek benan, ali....
http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/LOL.jpg
Previse visim po forumu, DAMN!!1
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ma nisam na to mislio, nego na pametovanje i konstantni mindraping. Pa hebote da ja trollam ko Vedran i na 4Chanu bi više dopizdio i Bogu i narodu, a kamoli na nekom forumu.
Ali i reakcije na takve ispade su mi kul, dođe Vedran i kaže da je neka igra smeće. Ništa.
Neki random lik kaže da mu je igra smeće. Svi odmah "omg kako to", "po čemu to misliš" itd itd.
Mislim, znam da su svi već navikli na njega ali daj, da sad ja dođem na temu o iPhoneu i svakim postom počinjem pljuvat po Macu (BEZ osnove) sigurno bih ispao glup, ne?
Pa hebemu onaj lik Admiral je isto pričao sranja bez osnove pa je popušio ban. Najlakše je glumit budalu i nitko te ne dira, jel.
Ne velim ja da je Deus Ex smeće, nego mod o nekakvom forumu. Nulta zanimljivost, kao da Arap igra ne znam, Neverwinter mod o PC Play forumu.
Hmm... to bi bilo interesantno... već vidim W3DR4Na kao nekon high-level crvenog troll sorcerera sa hrpom debuffova i fire-based spellova.
Nije važno jesi govorio za Deus Ex ili za mod od istog, ali ne možeš tako. Ono, ljudi su 7 godina radili mod, uložili trud u to, stvarali novu priču, datacubeove, novine... Onda nakon toga su radili ogromne lokacije, ono znaš koliki je kompleks tunela, kanalizacije, skrivenih prostorija ispod grada :pray: Nova oružja, još teži stealth, AI bolji... Sve to i još mnogo toga je napravljeno od strane neke forumske ekipe kojima je to hobi, a ovima što su radili oriđiđi je to posao. A to što tebi nije smiješno, okej. Ali je igra u ostalim segmentima čak i bolja od originala i ne možeš reć da je smeće, jerbo nije.
Ono, Warren Spector bi im još trebao odati priznanje.
Čekaj, to je mod o nekom forumu? I vi to igrate???
Daj ono, malo proguglaj i vidi o čemu se radi.
Instalira se. 8)
Prigodna.
PrilagodnijaS8)
Ne znam kak sam zaboravio na to. :rotfl:
E da pitam, tek sam počeo igrat ovo, samo sam trening misiju prošao, nikako da uhvatim vremena...
Oni tech goggles npr. imaju charge. I kad ih useam, jel se moraju istrošit skroz, kao, jednokratna upotreba, ili ih mogu unequipat? Jer ne mogu nać tipku za unequip.
Mislim da je jednokratno.
Je, jednokratno je. Condombased.
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Xero
Počeo sam igru pred neku večer. Prešao sam onaj Hells Kitchen što se tiče generatora u warehouse, ali sam zaboravio na onu sporednu misiju s Ambrozijom. Sada mi svi u bazi seru, pogotovo ona kučkabot. :(
Oće to imati puno utjecaja na daljnju igru što nisam prešao sporednu misiju?
Anyway, igra je odlična. Nevjerojatno je kako te uvuče u taj svijet i stvarno si u nekom RP programu da imaš osjećaj da si ti JC Denton :o
Nema velike posljedice :)
Dobro je, sad mi je lakše :D
Jel se ja mogu vratiti u Hells Kitchen ako želim ?