Onda kupi kopiju ali kad mu padne cijena obavezno ga kupi je ipak je Oblivion THE GAME, ne?= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
Printable View
Onda kupi kopiju ali kad mu padne cijena obavezno ga kupi je ipak je Oblivion THE GAME, ne?= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
[quote=Broken Mirror]Onda kupi kopiju ali kad mu padne cijena obavezno ga kupi je ipak je Oblivion THE GAME, ne?[/quote:1j3mz6c3]= Citat =:
Izvorno postao "T.N.T.":1j3mz6c3
pa naravno da hocu...samo dok se skupi lova... :D
Ja cu ga mozda tek preko ljeta igrati, ito aktivno bar 10 h na dan :rotfl: :rotfl: :rotfl:
hebiga sada škola moraju se overklokati ocjene dok ne dođm do jedne stabilnosti!
STVRANO TGA MOŽDAS I JA ODMAH ZAIGRAM, ko hebe skolu, jel tako, pa sta am ja reko! :) :)
300kn imam,kupujem collectors edition ^^
15. stiže još love.ali čekaću recenziju u pcplayu,ili pitat nekog kakva je,da se nezajebem :)
stvarno šta se tiče nekolicine igara ne vjerujem u ocjene pc playa,ni ikog drugog,tu uključujem oblivion,kupit ću je bez da čitam recenzije,svi koji su testirali su rekli da je prejebena,to mi je dosta.i vidio sam masu filmiča i svega i više ne mislim gledati niš novo.
Neznam, ja baš i neželim dati 300-400 kn bezveze, ja ću se prvo informirati i čekati ocijenu u pcplayu pa ak bude dobra (de slušaj me ''ako bude dobra'' IGRA JE NENADJEBIVA!!!) KuPuJeM!!! :D
meni će veći gušt biti saznati na svojoj koži, odmah ću kupit original (no onaj za X360 - neću da mi trza na PC-ju) i odigrat ju onako pošteno u jednom dahu do kraja. A onda ću čak možda imati i ekskluzivu za sajt :D
Ja ću pričekat recenzije. Da ne bude da sam bezveze potrošio pare.
BILI ŽIBI BA VIDJELI, jel tako, ali osobno mislim da za oblivion ne treba čitati recnezije!
Nikad ne znaš. Svaka kompanija može nešto zeznut.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
...a moram primjetiti da facijalne animacije nisu baš nešto :roll:
a kako kome,meni su stvarno zakon,i teksture lica i sve,još kad se smješkaju izgledaju zakon,i govor i sve,i svi imaju različite face,njih 1500 8)
MA oblivion će biti jebena IGRETINA, ja vam kažemmmmm, slušajte vi starješinu goGAMERa! :)
ja sam napisao na početku prosinca da izlazi 20 march i nitko mi nije vjerovao jer su svi rekli da Gamespot ne zna kada će igra izaći= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Gamespot zna
"imaš" pravo= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
ti bi to napravio puno bolje?
...još samo 15 dana...
:o
http://home.planet.nl/~willi408/TES-Countdown/
Za vas fr33kove
haha c/p s gamera :D :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
inače...cant wait...
Wedrane, bolesno...lol... :)
cant wait...
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Loool, ima li nešto slično za godfather 8) i driver parralel lines, inače ETO ljubitelji elder scrollsa, strpite se jošš jedno 2 tjedna! 8)
Odlični su posteri! Eto još 11 dana, do LUDNICE! 8) :)
Ja se boji dali ću to moći pokrenuti na nekim normalnim detaljima, imam x800pro nabrijanu na 590/1080 no 12 cjevovoda?
Kaj mislite? Vidil sam negdje kao preporučena konfa no to je bajka mislim!
nece raditi bas na najvisim detaljima, ali na normalnim bi trebalo super raditi...= Citat =:
Izvorno postao Frost
To si vidio na službenoj konfiguraciji koju su objvili, piše da je preporučena grafička od x800 serije pa nadalje.= Citat =:
Izvorno postao Frost
I moći ćeš pokrenuti, pogledaj najnovije thrilere i vidjet ćeš da uopće grafika nije kao na početnim screnshotima(iako je i dalje perfektna),
osim toga engine će biti jebeno optimiziran.
Iz tvojeg teksta u božije oči! :D :pray:= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Da vidil sam da je, što bliže izlazak, grafika sve lošija, na kraju če zgledati ko Doom 2 :)
nije grafika lošija nego su skrinovi tako ispali zbog okolnosti u kojima su napravljeni.kut kamere i sve to,i sa raznih previewa,a dosta tih glavonja koji su testirali nisu imali najjače kompove.pogledajte najnoviji screenshot,ogromna rezolucija,savršen je,osim stjene desno,koja je pikselasta,ali to je sigurno neka greška u kompresiji slike jer ne može igra tako izgledati.
jao.nemogu...čekati.
http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20060227.jpg
pogledajte sljedeće epizode :D
lol, ludooo do jaja! Inače još 12 dana FR33AKOVI!!!!!