neki dan ja spavam i sve ok kad ono sanjam da prolazim po kući i da mi kosa počela odpadat i odjedamput naletim na ogledalo i vidim pol ćelave glave,odma sam se probudio srce mi radilo na 100 % :o :rotfl:
usro sam se :( :rotfl:
Printable View
neki dan ja spavam i sve ok kad ono sanjam da prolazim po kući i da mi kosa počela odpadat i odjedamput naletim na ogledalo i vidim pol ćelave glave,odma sam se probudio srce mi radilo na 100 % :o :rotfl:
usro sam se :( :rotfl:
S velikim nabildanim crncem?= Citat =:
Izvorno postao callista
Nego što.
Pokušavam svaki put kada mi se počnu pojavljivat one slike u polubudnom stanju, stupit u interakciju sa onime što mi se na njima pojavljuje. Ali se ili probudim ili zaspim 4good. Damn.
Pokušao sam nešto i onu tehniku koju je tip izmislio, da lagano miče prstima da ostane svjestan. Nema šanse
XD
Koliko dana si to pokušavao?
Sad već negdje oko 2 tjedna. Ako uzmeš u obzir da nisam pokušavao baš svaki dan
Procito sam prvi post i skuzio da ja to mogu :o :o
Jel to normalno??
Ono mogu snove mijenjat i izoblicit kako god hocu, ako se na to misli.
ja sam jedno vrijeme stalno sanjao nocne more,neke poremecene
Pastamancer casts:Pastaerection! :P
Evo,prije kojih tjedan dana sam se opet sjetio LD-a,i WILD najviše pali za mene...ali sada,imam problem...
U većini slučajeva,zapnem u hypnagogic stanju i onda se probudim.Evo,noćas sam krenuo spavati,pustio muziku (opušta totalno) i krenuo spavat...nađem se u hypnagogic stanju,ali me poruka probudi lagano,pogledam mob,vidim već 3 i po ujutro.Probao sam opet,i lagano sam ušao u LD,ali ga nisam bio toliko svjestan da sam znao da je LD,nego sam mogao upravljati sam sobom,a ne okolinom.
Noćas idem na potpuni LD,probat ću ostati potpuno svjestan i promjeniti makar sitnicu...
Ima ko savjet za WILD?
Drago mi je da je netko oživio temu.
Uglavnom, dogodilo mi se 2 puta da sam sanjao te tvz. lucidne snove.
Do onog trenutka kad sam vidio ovu temu, mislio sam da sam jedini. :D
Spiritual Reality
Vidim postoje ljudi koje zanima meditacija, jako lijepo. Evo pogledajte ovaj video veoma je zanimljiv. :)
Internet - the place where all of your dreams crash down. :D= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Kaže na početku: relaksiraj se, ne misli na ništa i ne analiziraj ovo.= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Probao sam, doduše malo je teže kad mi je prvo iskočilo 5 pop-upova iz traya o firewallu, updateu i ko zna čemu drugom, a nakon toga 5 min. slušanja harda kako rulji kraj moje glave iz ko zna kojeg razloga. Pa se ti fokusiraj
Eh,cham,nije tako lako,to moraš vježbat malo duže...i meni cijeli dan trešti muzika u glavi,ali probaj zamislit da u glavi stavjlaš na mute i onda kako utišava...i neku crnu rupu koja siše sve misli konstantno.I kad ti samo crna rupa ostane,onda probaj zamislit da ona nestaje i ostaje crnina.
Teštko je to, da baš na ništa ne misliš, ja pokušavam iz dana u dan, i mislim da mi ide sve bolje i bolje, al još nemogu potpuno to kontrolirati, tako da ne mislim na ništa... Treba se samo truditi :D
U svakom slučaju nastavit ću pokušavati sa WILD - om. to mi nekako najbolje ide. Probao sam jednom i WBTB ali ništa, apsolutno nula.
Inače, jednom sam došao blizu s WILD-om, ali mi nije uspjelo vjerojatno zato što sam se uzbudio previše. Uglavnom, osjetio sam kao da driftam u jednu stranu, je li to dobar znak?
Inače hvala na ponovnom pokretanju teme jer imam još štošta za reći :D , a hvala i onome ko ju je pokrenuo, jer da nije bilo vas ne bih nikada čuo za LD.
Ok, eventualno Na rubu znanosti, ili tako negdje... but u get the idea :)
Izvadi hard zvekni ga o zid, kupi novi i pokušaj ponovo. Šta da ti drugo kažem...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Evo,da se javim,noćas sam uspio promjenit boju neba u snu iz zelene u ljubičastu :D
Ali nažalost,kad sam krenuo prema ljudim,počeo sam se gubiti i probudio se :(
WBTB nije standalone metoda, ona se kombinira s WILD-om i MILD-om.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
nisam bas puno cito stranice unatrag al bi volio malo "uvjezbat" te lucidne snove, kolko ja znam to je kada si svjestan da sanjas i mozes kontrolirat san?
meni se do sad dogodilo jos sam da u snu skuzim da je san i onda se zajeb s tim sta je tam al mjenjat neke stvari neznam jos :P
moram se izpraksat :D
jel postoe neke metode kak da se to malo ubrza volio bi probat :D
i s kolko god ste imali prvi lucidan san?
Postoje metode,čitaj ovdje:
http://www.ld4all.com/guide.html
ja sam ovih dana počeo malo proučavati lucidne snove, jer ih želim malo iskombinirati s nečim tako da uspijem dobiti noćne more i inspiraciju za pisanje :)
kad smo već kod pisanja, m777 kako napreduje prevod Lepidoptere ?
Meh...lako meni,meni dolaze lucidni snovi sami od sebe...većina snova koje imam su lucidni...hm,samo što situacija koju dobim je kao preodređena,a onda ja tu situaciju mogu samo djelomično mjenjati...kvragu ne mogu se igrati pokemona :(
meni nekad dodu al nemrem kontrolirat, onda se uglavnom zajebavam, tučem ljude, etc
al jednom mi se dogodilo da sam letio O.o mogo sam i u svemir al nisam htio jer sam se cak na neki nacin bojao...
ugl sad gleam ovaj link i isprobat neke metode...
:)
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
E, ja bi se igrao Pokemona...
Moraš vježbat. Ali si daleko ispred mene, ja ne mogu ni počet lucidno sanjat.
Ma zapravo ja bi se igrao Naruta i Hellsinga... :(
Ništa od odsjecanja ljudima ruku telepatijom :(
e to se meni događa od 9 godine... naime jedan dan nesvjesno vidim u svojim mislima ili snovima scenu koja ce se pojaviti za par dana/tjedana/mjeseci i koju nikako ne mogu promjeniti, a ako je pokušam promjeniti tu promjenu sam također predvidio :S= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
čak i misli u tom trenutku su mi predviđene:S
Ne ja govorim o nečemu drugome(makar mi se i to događalo)...
?= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Iz koje si ti dimenzije? Čuo sam za ljude koji imaju tako jake deja-vue da ti kažu šta će se iduće dogodit, ali ovako nešto... wow. :D
e fala ljudi,i onaj ko je napravija topic i onaj ko ga je oživija.danas ću probat sa WILD-om.
sičan se jednog lucidnosg sna dok san bija mali.sidija san u krevetu i doša je neki grmi reaper,tada san svatija da je to san,samo san prekrižija ruke i čeka,pa je grim doša po mene i ubija me
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
:rotfl: Šta nisi ti njega?
btw, treba bit oprezan s tim wildom, jer jednom kad počneš proceduru, ako odustaneš teško da ćeš zaspat idućih sat-dva. Zato ja najčešće pokušavam vikendom.
I recite mi, jel vas većina koristi DJ-ove, i koliko to pomaže (dream journal)