13 i pol sati
Printable View
13 i pol sati
25 h u komadu ! A 31 onako malo pomalo!
PS:Nisam spavao!
TIKVIĆ IS BACKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
znao sam prije po 8 sati i vise nekad,a sad ne bas tako.. :nonono:
predpostavljam da izgledaš ka biljka.pa nisi ti baš DOBAR. :nonono: :nonono: :nonono:= Citat =:
25 h u komadu ! A 31 onako malo pomalo!
PS:Nisam spavao!
pa tikva je... pogledaj mu nick i avatar :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao SharafCiger
a vidi stvarno je. :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
pa tikva je... pogledaj mu nick i avatar Rolling On The Floor
9 sati
Na lan partiju...3 dana bez spavanja...od toga više od pola vremena za kompom....ne pitajte me kako sam izgledao na povratku prema doma!
POSTIGAO NOVI REKORD.
Punih 17 sati na kompu bez dizanja.
can't believe it= Citat =:
Izvorno postao amd freak
ma pusti ga laže :nonono: :nonono: :nonono:= Citat =:
S
PostPostano: ned srp 29, 2007 1:52 pm Naslov:
amd freak je napisao/la:
Na lan partiju...3 dana bez spavanja...od toga više od pola vremena za kompom....ne pitajte me kako sam izgledao na povratku prema doma!
can't believe it
neznam zašto bih lagao...očito nikad nisi bio na dužem lan partiju,,,,uz dobro društvo...klopu..cugu...cure...na spavanje ni ne pomisliš...jedino te hebu malo oči nakon dugog gledanja u ekran...al opet imaš wc-ove pa se malo umiješ....= Citat =:
Vise od osam sati na staroj amigi :rotfl: .
mislim da nakon 1 ipo dan gledanja u ekranu ne jebu malo oči nego si slip.Al dobro eto virujem ti :shock: :shock: :shock:= Citat =:
jedino te hebu malo oči nakon dugog gledanja u ekran...al opet imaš wc-ove pa se malo umiješ....
pa imaš pauze..kako ne kužiš....vježbe relaksacije za oče o kojim sam pisao na jednom postu(ako te zanima pregledaj malo moje postove)uz to čim bolji ekran sa što više herza i izdrži se.= Citat =:
sigurno neki lan party??? :-D
ajmo sic njubine od tuda ja se dignem u 9 i odem za komp i nema do 12 navecer i gotovo.
a ti procitaj pravila foruma, posebno onaj dio o smajlovima...
znam ne vise od jednoga bas zato sam ih istavio vise :twisted:
uuu, buntovnik :)
tha gangsta 8)
dosta offtopica.nastavite sa on topikom
ja sam preko 15 sati na dan iza tehnike i monitora... Jedino možda 5 sati dnevno kada radim na robotu... Ne nije Data, nije android, tupi, kockasti je :D
25sati :D
btw
inace sam uvek na kompu od 7/24
Bili su to kakvih desetak sati,ali sam za tv-om jednom proveo 21h(probudio se u tri u noći,i nisam mogao zaspat ostatak dana pa samgledao tv,još je padala kiša a nekak mi se zalomilo da sam gledao do 12 h)i slijedeći dan se probudim u 14(prespavao školu)...
od 8 do 24 :killyou:
Moj rekord je 13 8)
13 sati svaka čast legende svi :pray: :wink: , ja nisam nikad duže od 5-6 sati
15-16 sati