Pff, Car jeSdopustio da ga Windu razbije, ali ne zato jer je bio slab, već zato jer je bilo potrebnoSda mladi Anakin napravi taj korak nakon kojega više nema povratka i jedini mu je izbor bio pridružiti se Caru.
Ali OT je bolan.
Printable View
Pff, Car jeSdopustio da ga Windu razbije, ali ne zato jer je bio slab, već zato jer je bilo potrebnoSda mladi Anakin napravi taj korak nakon kojega više nema povratka i jedini mu je izbor bio pridružiti se Caru.
Ali OT je bolan.
Mace Windu je skoro ubio Sidiousa, zato sto Sidious nije retardiran, preocito je da mu je to bio jedini nacin da exploita Anikinovu ljubav i okrene ga protiv Jedija i ta sranja....
EDIT:
a ukurac, sad vidim da je Arbiter istu stvar postao....:P
Windu je jedan od najvećih Jedi mastera, i mogo je sredit Emperora. Ali, Emperor je prevelik manipulator da ga se sredi samo tako.
Kako ja to vidim, Windu je umro na prijevaru i Emperor nije bolji swordsman od njega, a niti ni od Yode. Moje mišljenje je da bi Yoda sredio Emperora da nije pao.
slažem se 100% no mislim da smo skrenuli sa teme...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
EDIT:
pročitao sam da je potvrđeno da se radi MMO za S.W. svijet još nije potvrđeno da je to KOTOR 3 ali bojim se da je... nažalost... :?
Bioware :thumbs1: ; Obsidian :thumbs2:
nekako sam jako skeptican prema MMO-u....
mogli su dati Obsidianu da radi jos jedan nastavak :roll: !!!
čekaj malo, što nismo o ovome raspravljali već par pua i rekli da je glasina sa primotecha odbačena jer je samo glasina, a ovi su se udružili, ali još se ne zna što će napraviti...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
kad su svi uzeli s primotecha :D
to baš znači da će biti sp, toliko ga dobro skrivaju. znam da se ponavljam, ali neprirodno bi bilo da bude mp, posebno mmo
ljudi pa potvrđeno je da će bit MMO iz S.W. svijeta; dobro ajde možda neće bit KOTOR 3 to nigdje ne piše al neznam smrdi mi neć!!!!
e u tom slucaju jedva cekam :pray: i samo da nebude neke bolesno velike pretplate
Po priči bi bilo neprirodno i to veoma neprirodno, ali zato D20 je jako dobar za MMO, jedino ona pauza se ne bi mogla lagano uvesti. Možda eventualno da se ima 30sek pauze na početku borbe da se napravi plan poteza i onda neka se krene!= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Zašto ne, pokretanje same taktike na početku, dakle ja u tih ajmo reć 10 sekundi imam vremena za razmislit koje countere da stavim i to. Counter napadi bi bili odlična stvar. Tipa ti meni želiš napraviti force choke, ja stavim pull, nakon toga ide bomba, pa 1 flurry i 1 critical strike.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
To bi bilo izvrsno, morao bi cijelo vrijeme predviđati što će protivnik napraviti, tako i on.
pull i bomba i nije baš dobro... :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
2 pusha bi bila zakon, ko u trećem filmu...
btw lordangelri, gdje je potvrđeno za mmo, jer koliko znam toga nije bilo na stranici od lucasartsa, ni od biowarea...
hm, pulla ga pa baci bombu praktički na sebe:D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
oke, ćemo pokrenut gildu, ....... kako bi joj mogli dati ime Jango boy slim ?
:)
Wannabe_Jedi[cro]
sa bojama
u tom smjeru, s daškom kroatistike:= Citat =:
Izvorno postao SnowFlake
jedi_burek[cro]
jedi_žgance[cro]
jedi_govna[cro]
Htjeo sam napisat push.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Dakle on meni choke-->counter pull-->protivnik pada-->bacam bombu-->on se diže-->ja ga u međuvremenu napadnem sa flurryjem i dokrajčim sa critical strike-om.
Tak bi po meni funkcioniralo, ali to je samo s moje strane, još kada protivnik nabaci svoje napade poslije svakog moga, onda je kaos i moraš razmišljati mnogo.
Meni bi se to veoma mnogo svidjelo.
SW MMO bi po mojem trebal biti isti ko i GW,samo u SW okruzenju.milina
Po meni ne, ja bi da SWMMO ostane u D20 sistemu RPG-a.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
može ali da borbe ne budu baš previše linearne= Citat =:
jes= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
@ Lord Jambrek - kaj je to D20 sistem?
dice20, znači kocke u igricama, KOTOR igra ti se cijela vrti oko kockica, za svaku radnju računalo baci kockicu...praktični D&D kompjutorizirana verzija= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
aha...to mi je malo šugavo.draže mi je da ovisiš o svojem skillu i refleksima nego kocki :wink:= Citat =:
Izvorno postao Vorban
ekšuali, d20 nije potpuno random, vec jako puno toga ovisi o tvom characteru, tih 20 ti samo osigura da nebi bilo stalemateova; tehnicki i dalje cijela igra ovisi o tvom razmisljanju i skillu, ali skillu u stvaranju i razvijanju charactera koji ce biti dobar killer, a i dalje imati skilla u popravljanju stvari i ... ; u svakom slucaju to mi je vishe kewl od refleksa, s druge strane otvara put prema puno exploitova ...
samo mi je malo cudno vidjeti pauzu u MMO-u, sto ces im dati par sec da povuku potez, ili nesto, lame, to bi moglo prilicno produljiti borbu i unistiti ju; ali ako samo pametno srede animaciju mogu koristiti d20 u real time-u (sto ce ti opet ovisiti o refleksima jer ces morati na pocetku fighta poklikat pol HUD-a da ukljucis sve featove, opremu, F. powere.... :P ), no u svakom slucaju to funkcionira i u real time-u !!!
Bishop je potpuno u pravu.
Hanza zaigraj D&D pa ćeš vidjet koliko to sve ovisi o tebi, o skillovima i svemu. Mislim na pravi D&D s ekipom, a ne PC igru.
Meni igranje D&D-a s društvom nadmašuje sve igre ikada izdane.
Ili najbliže pravoj igri - Baldur's Gate.= Citat =:
Premda ja nisam preveliki fan d20 sistema zato je ga je relativno lagano "razbiti" kad su powerplayeri u pitanju i zato jer praktički nagrađuje samo ubijanje neprijatelja (znam da ovo čudno zvuči ako nikad niste RP-ali, ali eto).
[quote=Arbiter of Change]Ili najbliže pravoj igri - Baldur's Gate.= Citat =:
Izvorno postao "Lord Jambrek":30qjcf3h
Premda ja nisam preveliki fan d20 sistema zato je ga je relativno lagano "razbiti" kad su powerplayeri u pitanju i zato jer praktički nagrađuje samo ubijanje neprijatelja (znam da ovo čudno zvuči ako nikad niste RP-ali, ali eto).[/quote:30qjcf3h]
Misliš XP dobivaš samo ubijanjem neprijatelja? Baš i ne bi rekao, pa uvijek se na kraju dobiju session XP-i i ostale stvari, po samim dijelima i zapažanju ti dobiješ XP. Tipa ideš mračnim hodinkom, baciš listen, nešto otkriješ i DM ti da XP za dobar posel.
Pričam o RL D&D-u
PnP DnD (wow....), tj. d20 ne nagrađuje role-playing (nema nikakve mehanike, ukoliko nisu "in house" pravila) svojih likova tako da je to odmah jedan od razloga zašto nije visoko rangiran u mojim knjigama. Naglasak je ipak na ubijanju kao primarnom načinu kako unaprijediti likove (1. što mi svi DnD igrači, bar oni s kojim sam igrao, kažu je "Koliko dobijem EXP kad ga ubijem?" da niti ne misle o alternativama), a da ne spominjem dreaded random encountere (mislim, više sam puta poželio da sam likvidirao čitavu rasu Kobolda :P)).
Ali dobro, nećemo sada u d20, PnP i ostale stvari - ipak je SW u pitanju. Žao mi je što neće biti u "canon" SW svemiru nego u expanded universu. Žao zato jer je SW: Galaxies udario revolucionarne temelje po tom pitanju, ali i drago zato jer je KotoR praktički napravio zasebni dio SW svemira za sebe i nadam se da će imati slobodu pri kreiranju igre (Lucas, šape k sebi). Ipak, glavna briga je ta što je u to doba još uvijek bila gomila Jedija tako da se nadam kako neće biti moguće da je svatko odmah pri kreiranju ponuđen taj izbor (vjerovali ili ne, ne želimo svi igrati Jedije :D).
Ja bi htjeo da mmo bude u vremenu kada Skywalker postane Grand Jedi Master. Onak skroz kasnije i nakon Thrawna i ostalih stvari, bilo bi mi to pre ludo, nekak mi taj old republic i sve vezano uz clone warse ne leži baš.
slažem se.nekaj kaj nije ispričano niti u knjigama niti bilo čemu.tak da nema briga o "nekorektnosti priče koju mi sami mijenjamo"= Citat =: