ne, htjeo bih ju igart, al pricam opcenito, koju god igru instaliram x-fire ju prepozna al ne znam kak bi ju igro, jer ne mogu joinat= Citat =:
Izvorno postao Maja
Printable View
ne, htjeo bih ju igart, al pricam opcenito, koju god igru instaliram x-fire ju prepozna al ne znam kak bi ju igro, jer ne mogu joinat= Citat =:
Izvorno postao Maja
pa ne možeš sam tak igrat online. npr, za unreal ti treba poseban patch.= Citat =:
Izvorno postao Bero4000
ne bih htjela pričat o drugim igrama jel ne znam, al mislim da i za druge igre trebaš patcheve
pa x-fire mi automatski skine sve moguce patcheve za igru, pa i dalje nis nemrem, evo naprimjer heroes 5 mi je updatan do kraja pa kad odem u herosima multiplayer opet nemogu igrat??
tako sam i ja unreal očekivala da mi skine patch, pa nije, morala sam sama sve. probaj nać na forumu homm, možd ima... ja tražila al nisam našla :(
malo sam pogrijesi, kako sam vec bio odusto od x-fire tak ga nisam ni imo instaliranog dok smo pretrpavali ovu temu, al sad sam ga instaliro, al ne znam kako da se spojim na server za heroes 5, kad mu kazem da mi refresha listu servera i dalje se nis ne dogodi, il probam nac neki server, dakle mislim na ovo:
http://img60.imageshack.us/img60/1130/yxnz5.jpg
By moje1234
nema upce heroesa na popisu igra kao sto i vidite sami, a kad idem pogledat jeli detektiro uopće heroese pod options lijepo pise heroes of might and magic 5 tribes of the east(mada moja verzija heroesa nije ekspanzija, no mislim da to ne smeta), kaj da radim??? :? :? :?
Kveščn ljudi. Kako ide proces igranja preko hamachija. Dakle od a do ž. Patchevi i sve. Molim da mi netko objasni.
Skini Hamachi -> instaliraj ga -> restartaj komp ako je nuzno -> upali ga -> stvori virtualnu LAN mrezu -> reci frendu ime mreze -> frend se spoji -> igraj kao na obicnom LAN-u.
Trebam na tcp/ ip il na kaj? Rekao sam detaljnije molim.
= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Erm. Nemam blage. Nikad nisam ni igrao H3 na lanu :(
Ima 7 opcija S:?
Opet oživljavam temu... ali nema veze, možda malo probudim ovaj podforum 8)
Heroes 3 je moja prva igra koju sam igrao na računalu. Potrošio sam sate i sate igrajući to čudo a i sada ga opet igram.
Neću reći da mi je najbolja u serijalu ali "ima ono nešto" što me drži da dalje igram. Mnogo sam si puta rekao- još samo jedan potez, a zatim je to preraslo u kojih 50 :D
Tako je, ima "ono nešto", nešto za što ja još uvijek tvrdim da je FLUIDNOST igre, a pri tom ne mislim na FPS koji dobijaš nego jednostavno... igra ide bez otezanja i odlaganja za razliku od, npr. Heroes 5 kod kojih uvijek imaš one male iritantne stvari koje ti idu na jetru kao sekundni loading kod ulaska u grad, čekanje dok jedinice odvrte (ubitačno sporo, ubrzanje jednostavno nije to) svoje animacije u borbi... male stvari koje ubijaju dinamiku. U trici sve ide brzo jer nema tehnologije koja bi ju, ironično, kočila svim tim eye-candiem.
Jedna od najlegendarnijih igara svih vremena. Doduše, nikad nisam imao volje prelaziti kampanju.
Gradovi s titanima i anđelima su mi najbolji.
Gorgoyle izgleda legendarno. :pray:
Dungeon :pray:
Crni Zmajevi i Meduze
Crni zmajevi mi nisu nešto, ali zato su meduze :pray: .
I one oči što ispaljuju nekakav laser.
I da, Manticore (onaj lav sa škorpionovim repom).
Beholderi?= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Nisam siguran kako se zovu, ali uglavnom, iz Dungeona su.
Hodaju na nekakvim krakovima.
Da. To su Beholderi. Inferno isto nije loš grad. Jedino ima jako malen sveukupan HP
beholders su ta okeca na krakovima. doduse isto sam dungeon fan, i jednostavno obozavam minotaure (koji mi doduse UVIJEK poginu,ali ono bas uvijek, osim kada ih ne cuvam uz zadnju liniju da im nitko nista nemoze). zatim su mi one harpy hags prekul, no enemy retalation i jos se vrate nazad nakon napada-pre korisno za braniti dvorac, pogotovo kada ima samo1 probijeni ulaz. nakon toga dolaze ancient behmot (ili kakogod se zovu iz strongholda zadnji uniti) te oni bikovi iz fortressa (neznam sada ime).
ps ste znali da na easy do zadnjih unita u strongholdu se moze doci u manje od tjedan dana? :D meni jedna od najdrazih taktika protiv easya ili njub frenda :D
Zapravo, kad usporediš prosječnu cijenu unita i njihovu vrijednost, Inferno je više-manje solidan grad koji ima slabost da mu rane jedinice suckaju poprilično (Impovi npr, koji su skupi i beskorisni osim ako ti ne treba meat shield), ali se poboljšava kad upgrejdaš jedinice jer neke imaju feature koji ih čini korisnima (Rez koji ima Pit Lord, npr) ili Fire Shield koji je uvijek koristan protiv high-level jedinica. Iako, ako mene pitaš, glavna snaga Inferno ekipe je u relativno niskoj cijeni jedinica kad su resursi u pitanju (mercury i sulfur uglavnom, ako se dobro sjećam) tako da nemaju previše problema budući da su Me i Su obično zastupljeniji od ostalih.= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
A šta imaš za reć za Undeadove. Relativno spori i bez nekih extra boostova.
Ne baš puno, budući da se nikada nisam baš ufurao u njih jer nisam za gomilanje skeletona, tj. da ti je Necromancer I-MUST heroj ako igraš sa Necropolisom budući da ti pospješuje rast istih. Ali iz ono iskustva što imam, početak užasan, bolan ali i brojan (zbog skeletona), prijelaz još teži i tek počinje ličiti na nešto kad u igru dođu vampiri, lichevi i Dread Knight. Ghost Dragon ima zgodan fičr, ali nije mi simpatičan, hebiga.
Meni su Rampart dosta dobri. Treantovi rulaju :pray:
Ja kad igram sa Rampart... meni treantovi ni ne dobiju priliku za napad.. ili ih D ili W.= Citat =:
Izvorno postao Raz1
U Rampartu mi jedinice ne izgledaju dobro kao u ostalim gradovima.
Ali dobar je i Rampart. :D
Mene Rampart baš smiruje, nekako je tako idiličan, baš osvježenje naspram ostalih gradova. A i njegovi Arčeri su dobri za poluditi :pray:
A najjači sam sa Tower gradom, skup je, ali potencijalno i najjači. Što zbog odličnih heroja koji su orjentirani na magiju uništenja, što zbog Naga i Titana.
Najdosadniji grad kojega ne mogu smisliti, ono baš mi se gadi, je Fortress. Niti jedne jedine dobre jedinice taj grad nema, čista jad i bijeda :cry:
Da, Tower je i meni daleko najbolji.
Je li Fortress onaj močvarni (u kojem su najjače Hidre)?
Ako jest, i meni je taj naporan.
Da, to je to. Jadno, zar ne :D
Totalno.
Kada sam igrao demo, mislio sam da će taj grad biti najbolji, jer su mi oni komarci bili dobri, ali eto, prevario sam se.
Nije prvi put. :D
Jel ima netko tko misli da je Fortress dobar? Recite zašto, kakve taktike koristite sa tim gradom... :D