majke ti, kakve slike.... FUJ....ODVRATNO...SICK MINDS....
Printable View
majke ti, kakve slike.... FUJ....ODVRATNO...SICK MINDS....
uopce ne...Immortalovci rulaju= Citat =:
Izvorno postao dinix
LOL, kad se sjetim samo onih bolesnika iz slipknota.... UŽAS!!!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Da, bolje to nego Linkin Park
on many ships i have sailed, far BEYOND THE NORTH WAVES....u yea= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
whatever...nhf,ako ne slusas metal nemas kaj traziti na ovom topicu= Citat =:
Izvorno postao dinix
Immortal su super, yeah. A ti dinix, ako ne slusas metal (pod tim NE mislim na Lp i ostalo) nemoj spammat i fuck off. Bez uvrede :wink:
slusam gunse, metallicu, LP, Limp bizkit, Korn itd. uglavnom sve sto valja...
pa cak i neke pjesme od slipknota...
sve sto tebi valja...molim te pazljivo koristi izraze jer na ovom topicu svi imaju rešpekta dok tuđih mišljenja= Citat =:
Izvorno postao dinix
A, ovaj, Hanza, jer slušaš Amon Amarath?
ne bas...dobra mi je Pursuit of Vikings (znam,znam,do je isto koda da kazem:dobra mi je Fear of the dark od maidena)...= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
imaju mi dobru mjuzu ali vokal mi bas ne pase...kod deatha i melodic deatha sam vrlo izbirljiv...zapravo slusam samo 2 domaca death banda:Usud i Corpse Grinder...drazi mi je death pomjesan s blackom ilitiga kako se to zove "blackened death metal",bendovi tipa Dissection
Aha, a da vidimo, Carcass? Ili..Bolt Thrower? Helloween?
ja slusam AA (pogle sig), najace stvari su mi: Last with Pagan Blood, Hermod´s ride to Hel, Ride for vengeance,... imaju jebene tekstove, vokal im je ono :pray:.sve u svemu, super su.
Helloween od navedenih...ali Carcass,Bolt Thrower i slicni brutal death bendovi ne prolaze bas kod mene...= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
Ja sam nedavno poceo slusati Arch Enemy, vocal je super :pray:
tipica je prejebena= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
[quote=St. Jude]tipica je prejebena[/quote:rvbz6hgb]= Citat =:
Izvorno postao "axe_wild":rvbz6hgb
ne volim zenske gruntove, al dobra je barem Angela dobra...ufff
Jeste ikad čuli za irsku grupu Cruachan, normally ne volim doom ni pagan, ali ova mi je grupa, izuzev pjesama poput Pagan, jako zakon!
Imam dva albuma, Pagan i Middle Kingdom, rulaju, dobra količina narodne irske glazbe...
cuo sam ih i nisu losi, od celtic/pagan metala vise volim Waylander-a poslusat :roll:= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Waylander, da, dobro staro, ali meni je ipak bolji Kruakan...
@ Arch Enemy
http://strefa.rockmetal.art.pl/ankie...ela-gossow.jpgjel ovako izgleda jedna metalka? ne, ne, ali ne žalim se....
nazi metalka...volio bih s njom u shutku :rotfl: , al samo s njom 8)
btw jeste culi za Stribog, hrvatski pagan/black metal bend, izdali su jedan demo "Za vjecan ponos i slavu", sad bi trebali jos jedan "*- Religija krvi" (zvjezdica zato kaj sam zaboravio koja rijec ide). odlicni su, koriste flautu. na njihovoj MySpace se moze skinuti cijeli demo. vecina stvari sa demo-a je kratka al imaju 2-3 duze. meni je najjaca stvar "U vucjem oku oganj", pjesme inace govore o slavenskoj religiji, a tu i tamo se ubaci koji "anti-jew" stih. morate ih cuti.
čuo sam ali nisam čuo= Citat =:
Izvorno postao ewok
nazi kažeš? moj tip cure...
daj link od ovog hr benda, baš me zanima...
stribog su mi solidni,onak,vokal im nije bas nesto...ali zato su mi super slavogorje http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=123917813= Citat =:
Izvorno postao ewok
a ova iz Arč Enemija je...yami!
http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=112007744
njihova myspace str.
KDzI63mijOA
stvar koja jos nije releasana
nadjem poslije jos koji... Slava
A neznam, čine mi se previše obuzeti religijskom temom...
inace,najbolji cro BM bend je meni Unholy Inquisition
nekad su bili čisti,sirovi BM,sad su death/black al jos uvjek rasturaju
I hate metal :yuck:
Ajde onda raspali cajke i udri rođo. :D J/K= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
onda lagano idi ća od ove teme,jer mi ne pljujemo protiv tuđeg ukusa(osim narodnjaka i popa,a ja koji put pljunem techno)= Citat =:
Izvorno postao Nightyx