LINK
Evo, BMX, Norco Nail za 2299 kuna, meni izgleda dobbro.
Printable View
LINK
Evo, BMX, Norco Nail za 2299 kuna, meni izgleda dobbro.
Istina, sorry... Ja sam naviknuo na žešće rukavice jer sam češće na FR-u nego na skakanju! Za skakanje (ljetne) imam od TREK-a rukavice... Imaju spužvastu podlogu na dlanu zbog koje žuljevi manje rastu, platio sam kojih cca 100 kuna!= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Gledajte SKA bmx
http://www.bmx.hr/forum/
ako uspijem nagovorit roditelje mozda ga kupim.= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
kupi si we-the-people ili HARO ako oces nesto bolje, jace...= Citat =:
Izvorno postao Tekla
Čitam ovu cijelu temu, naletio sam na link slučajno u statsima od svog homepagea, i ne vjerujem kolko vam je gluposti Nitrous natrkeljo :D
Hi hi hi...oćemo počet od Fullfacea za XC i za DJ ili da odmah krenemo na žešće stvari? :rotfl:
Ajde napiši nam esej o tome, baš me zanima :D= Citat =:
Izvorno postao Zed [KKC
Ja sam tu tek od prošle stranice, a neda mi se gledati ono prije... pre kasno sam otkrio ovu temu :cry:
O pozz zed :))))= Citat =:
Izvorno postao Zed [KKC
btw. nisam ja rekao za fullface za XC !!!! to je mr. gamer krivo skuzil pa me quotal. Kaj za DJ?? Jajobrani pomazu vjeruj mi. Ja prestao voziti Dirt, al dobro dodu :)
http://content.mtbr.com/images/Tradesho ... dimg12.jpgSeo mog bica ^^
Kakvi jajobrani? Lol...
Što se tiče kaciga i sličnih pomagala, sve podržavam, ali kada vidim fullface na glupom klincu koji se špana po gradu kao debil najrađe mi ga stavio pod tramvaj i prešao par puta preko istog. Naprijed - natrag.
Osobno sam samo jednom u životu nosio kacigu na biciklu. Okruglo jedan spust niz Sljeme (moj "big" comeback na brdo :D )
Call me stupid, ali s kacigom niš nemrem i osjećam se kao debil. Old school, samo štitnici za koljena koja su ipak najvredniji dio tijela (izuzevši glavu koja je već toliko puta pukla da više nema ni veze :P )
ljep.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Gledaj potpuno se slazem s tobom. Al niz sljeme nebih se spustio bez fullface :)))))= Citat =:
Izvorno postao Zed [KKC
Neznam ovo dal nemozes nista s kacigom, ja recimo samo dok sam vozio XC sam imao kacigu i to onu bas XC kacigu, al po gradu se nikada nisam furao s kacigom. Ja jednom imao fullface pa ono imam neki osjecaj ko da se na motoru vozim :D e da i rade bi platil 2000kn za karbonsku kacigu koja bi me zastitila, a uz bila laka ko perce, nego da umrem na mjestu jer sam se s biciklom u drvo zaletio. Al opet tu ima fizika veze, tak da ak 70 ides kroz sumu i lupis u drvo mrtav si zbog tresnje mozga ili tako nesto.
Uf moj prvi trik s biciklom je bilo dizanje na zadnje pri kojem je stradalo 15 pješaka!
Šalim se ,ali opet tko kupi biciklu ispod 1500 kn kreten a poviše 2000kn opsjedbut!
Moja 2 su došla nešto manje od 20'000 kuna :cry: I onda sam sjebao koljena na košarci i nisam se vozio nešto više od godinu dana :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Tikvić
A štaš :(
Moj je došao 2100 kn... fak, fanatik sam :((
moj 2500 .
moj bic je koštao 1200kn, a ziher se vozim više nego neki šminkeri s bicovima od 5k kn. zato bolje šuti :wink:= Citat =:
Izvorno postao Tikvić
Istina, meni je lagano žao kaj sam kupio ova dva bicikla pošto sam sjebao meniskuse... Još odem koj put na FreeRide ali poslje se jedva po stepenicama penjem! Bolje da sam si kupio neki normalni bike, tek tolko da mogu pičke lovit po Jarunu (da nejdem pješice :D ) Sve zbog usrane košarke :cry:= Citat =:
Izvorno postao k0st0L0maCh
nije basket kriv što si ti šlampav :yuck:
šalim se :)
Ma istina, ja sam kriv... Nisam se zagrijao prije šice :cry:
Tak da ljudi, čuvajte koljena! Bez njih nema čak nit sexa u autu! Osim ak ste full spretni :D
Potpuno isto, miniskusi zbog kosarke otisli, ali dobro je, samo nesmem po betonu trcati u tenisicama bez zracnih jastuka.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Moj bajk je dosao 4290kn... a zasto bih bio opsjednut/snimker ako sam si kupio bic s kojim sam uber-zadovoljan... Mozda mi ni ne treba takav, ali vec kad ga mogu imat, zasto ne bih? zadovoljavam fetiš (lol)
Bio sam danas u Hervisu i kupio si skate.
Usput sam vidio neki bike, ocito pro jer kosta 14k kn
Marka Scott.
Jel kvaliteta i marka opravdavaju cijenu ili je to made in china?
EVo opet jedna stvar koju ja ne kuzim. Dok sam bio na praksi dosao mi tip u ducan kupiti laptop i pita me gdje je proizveden laptop, ja kazem taivan, a on meni, a to je neko sranje necu to kupiti i pobere se iz ducana. Inace IBM laptop je bio :)))) isto kao i ovo gore. Scott je odlicna marka, sad dal tocno taj model opravdava cijenu to neznam niti mogu reci jer neznam specifikacije modela.= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Bike je mrcina
To sve mogu reci.
Ne kuzim se u bikeove.
Ja svoj nemam ali zato rado bespravno zapljenjujem sestrin Legend Grizzly
Obicno sa frendovima po gradu i oko njega :)
ne daju mi da vise vozam bike haha.
lolz.. why?= Citat =:
Izvorno postao Tekla
= Citat =:
Izvorno postao Mr.G4m3r
zato sto sam naucio jos par fora pa ih sada vjezbam pa mi nedaju jer se kao mogu ubit.
a te nove su fore vožnja na sipci stojecke u zraku bez ruku i voznja na prednjoj vili ne sjedeci na sicu.stim da jos vozim na zadnjem.danas sam na zadnjem preko 200m.
Kad ce filmic s tim "forama" :))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Tekla