kako staviti slike u fm2008 kada nema folder graphics,kao što je bio slučaj sa prošlim nastavkom?
Printable View
kako staviti slike u fm2008 kada nema folder graphics,kao što je bio slučaj sa prošlim nastavkom?
pa kaj je 2k8 izašao?= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Nov si pa imaš samo usmeno upozorenje! Na ovome forumu je strogo zabranjena ilegala i piratija! Pročitaj pravila i pobrini se da se takve stvari ne ponavljaju!S[Bartuc]
Ajde beži... :D
Šta,napisao sam ilegalni post? :D :D nit sam link ostavio,niti web nit niš...
Samo sam napisao ono što već svi znaju,pa i ti...
Kažem,ima ga...and you can't do anything about it wahahahaha :twisted:
Svjestan sam ja toga, ali pravila su pravila i zamolio bih te da ih poštivaš! Hvala na razumjevanju!S[Bartuc]
Ma ok,nema frke lega... :wink:
odes u my documents/sports interactive/fm2008/i napravis folder graphics i tu stavljas svu grafiku= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
my problem [IMG=http://www.imagesforme.com/thumbs/4865ScreenShot006.jpg]
tu sam zapeo i neznad di trebam dalje ic
U PoP: Sands of Time dođem do one sobe kad se ja i farrah borimo protiv prinčevog oca.Kako ubit njegovog oca jer mi lik svaki potez blocka,a nemogu ga zamrznuti?
tu moraš zaronit kod tog vrtećeg šita i dole negdje u vodi ima tunel, mislim da je lijevo i korz njega ideš, i to je to :D= Citat =:
Izvorno postao Empty
Samo šoraj kao lud, kada tri put klikneš da udari, 2 udarca će ti blockati, treči će popušiti! Nakon tog trečeg udarca (mislim da je treči), klikni E tak da ga još jednom bonus udariš sa daggerom! Jako ga je teško satrt pošto ima HP-a ko dreka! Pripremi se na relativno dugu borbu! To je ujedno i najdosadnija borba u igri...= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
zna li iko ovo
my problem [IMG=http://www.imagesforme.com/thumbs/4865ScreenShot006.jpg]
tu sam zapeo i neznad di trebam dalje ic
rijec je o HALF LIFE 2
pogledaj prethodnu stranicu :wink:= Citat =:
Izvorno postao Empty
hvala nisam vidia= Citat =:
Izvorno postao Jopax
:shock:
Prošao sam,meni je bila kratka borba.Par puta sam ga preskočio,jednom otišao na fontanu i napio se (dok sam išao tamo,stalno sam radio kolute u stranu da me nebi uhvatio) :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
jel moze netko rec kak aktiviram konzolu u World in Conflict-u
[quote=M@T3J][quote=Hellboy]si riješio? ako nisi jel to ona ispod drveta? probaj povući jednu jedinicu izvan dosega neprijatelja tako da čak i ako pregaze sva 3 kampa ta nek ostane daleko od njih[/quote:12uelc4x]= Citat =:
Izvorno postao "M@T3J":12uelc4x
ne. ja trebam čuvati Kel,thuzada pol sata dok on tamo stoji i nesto eksperimentira.[/quote:12uelc4x]
Ovako, ne znam da li je netko na ovo odgovorio, pa ću ja...
Idemo se dogovoriti da je dno minimape gdje su fontane jug, u redu?
Znači, iznad Kel'Thuzata gdje je 1 Spirit Tower sagradiš još 7 ziggurata i upgradeaš ih u Spirit Towere. U graveyardu upgradeaj sve nadogradnje, pomoći će ti. Isto tako i lijevo od Kel'Thuzada. Obavezno napravi Web za Crypt Fiendove i negdje 5 Crypt Fiendova, trebat će ti kad te napadnu sa Gyrocopterima i Gryphon Riderima. Sa Arthasom pokupi Goblin Land Mineove ni pozicioniraj po 2 na svaki prilaz tako da pokriju cijeli prostor. Gdje te napadnu, šalji Arthasa tamo, on je tu najvažniji. I još iznad kampa sagradi 4 Spirit Towera ili više, i Halls of the Dead upgradeaj u Black Citadel. Zauzmi i drugi gold mine, ali nemoj tamo raditi bazu. Iskoristi sve Fellhoundove koje dobiješ i njihov Mana Burst. Obavezno prvo ubij Priestove da ti ne smetaju.Radi dodatnu vojsku (ja nisam radio, lol). Spirit towere koje ti oštete obavezno popravi, a koje ti unište obavezno ponovno sagradi.
Samo da se sjetim... Aha, sjetio sam se.= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Ovako, moraš obadvojicu (Axea i Sworda) izbjegavati i parirati dok Axe ne zabije sjekiru u pod. Zatim udaraj Axea dok god možeš i izbjegavaš Sworda. Nakon nekog vremena (kratko je to) pojavit će ti se mogućnost Speed killa. Napravi Speed kill ali precizno, ako fulaš nešto obavezno rewindaj vrijeme. Tako 3-4 puta te ćeš onda ubiti Axea i to je to. Sworda ubije Ferra.
ke nitko nezna :O= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
Ja bi još na to sve dodao Necromancere sa full researchanim dizanjem skeletona. Onda znaš da ti neće ponestat vojske nikada!
treba li nekom kako preći tony hawk underground2 i american wasteland nek mi se javi na PP
koja je naredba za ispisivanje FPS-a u Sourceu, frenda zanima kako vrti Team Fortress2 na mom compu, pa da mu scrn shot bude malo informativan.... ???
well , cl_showfps 1
kak se pređe U TES: Oblivion quest od Fighters guilda
The mysterious disepearances of Harluns Watch?
mislim pobio sam trolove ali onda dodjem do one hrpe kostura koje mi pokazuje strelica i kaj onda??
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Myste ... luns_Watch
Ovo ti je link tog quest pa si malo procitaj
Hvala!
Imam glup poprilično problem u HL2,svi mi npc-evi na početku igre stoje smrznuto i gledaju u jednu stranu...jednom sam uspio normalno da igram,da se pokrenu no opet su stali i nisu se pokrenuli...priđem pritišćem E ali ništa,a kada su se pokrenuli bili,oni čuvari su me ganjali...zna li itko kako ovo riješiti?Da možda probam sa patchem?Jel' itko imao ovih problema?Ne mogu normalno proći ni početak jer su kreteni zapeli...hlp...plz :cry:
EDIT:Igra je collector's Edition,posudio sam origigi od frenda...
EDIT2:Riješen problem... :D
to se i meni desilo i nikakav patch mi nije pomoga, ali reka si prob rijesen :thumbs2:
mene zanima fort frolic level u bioshocku, naime tamo su zagradene jedne skale i ne mogu uc, ubia cohena, ali nisu se otvorila pa me zanima jel ima neki switch koji to otvara, skale vode u neku rupu i na mapi je velik kvadrat nakon tih skala
p.iratska igra= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
edit tek sam sad vidio da si riješio prob pa može delete ovog posta
BOK
Please help....
Igram igru bioshock, postao sam na medic levelu (2ili3)....
Sve sam poubijao...moram naci neki telekinesis, nekakav kljuc...
Ne mogu dalje...
POMOZITE!!!!!!!!!!! HVALA!!!!!!!!!!!!!!!! :pray: :pray: :pray:
nisan bas razumia ono posta sam na medic levelu ali nije bitno.= Citat =:
Izvorno postao miska10
prvo razvalis onu tureticu da ne buza, mos je i hakirat ali nemoj se mucit, nakon toga dodi do drugih vrata i iskoristi telekinezu na predmetu sta je obisen na zidu, dovuces ga, pickas ga i otvoris ta vrata.
mene zanima jel neko ko je ubija little sistere dobia pomoc od tenembaumice (nakon ryana) ili su to nekako drukcije rijesili
Uglavnom imam pitanje u vezi zadnje misije Empire sage gdje se borim protiv demon uthera.
Prakticki sve bacam na njega ali ima imunitet na sve (death,earth,mind,fire itd) Imam jakog heroja s healerom ( najvisi lvl) , white wizard (najvisi lvl) , 3 angela. Stavio sam ih u capital ali on kad dodje, jednostavno baci svoj attack i uvijek su paralizirani i nemogu nista niti jednom ga napast...
nekakav tips jer cu popizdit?
yo moze li mi neko pomoc prec colinov quest u harry potter 5 za ps2
evo ti cijeli lvl 18,pa pogledaj sam do onog dijela di si zapeo yA4gxBPUk3U
i mislim da trebaš preusmjerit loptu da ide ravno prema vratima, kad prođe i kad ti negdje vblizu vrata uključit prekidač i otvorit vrata,tak da stigne uć,prije neg što se zatvore
Jao Hellboy, toliko si me navuko na tu igru da je moram kupiti preko Steama.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
:pray:
Jeli tko igrao igru "The Warriors" (PS2)?
Trebam pomoć oko jedne misije! :|