aha. BTW, englezi imaju najbolje pjesme na utakmicama. sto se tice motora, LOL
Printable View
aha. BTW, englezi imaju najbolje pjesme na utakmicama. sto se tice motora, LOL
Ja osobno pozdravljam rigorozne mjere u engleskoj jer su ljudi utakmice ekcli poceli pratit zbog nogometa, a ne zbog razbijanja stolica i međusobne tucnjave.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Dobro, doduse, navijacke koerografije sada definitivno fali u Engleskoj. Kad se sjetim Serie A u najboljim danima tamo 90-ih, to je stari moj bilo nesto neprejebivo i neusporedivo s danasnjim danima kluspkog nogometa u EU.
e o tome ja i pricam, jer sada na utaknice u engleskoj i jos malo i kod nas nedaju da unesemo jednu obicnu faking zastavu..... a neznam zasto.... ja i moj rodjak smo imali 2 zastave jos kad sam ja bio klinac negdje 1998-9 kad smo smijeli bez ikakvih problema unest zastavu, a sad nedaju da uneses ni onu zastavicu koju dobijes ljetom kad narucis neki koktel i uz to dobijes onu sicusnu zastvicu velicine 2-3 cm to kad bi vidili oni lizimijajci (mr.police) bi odma uzeli i dobili bi kojii put penDREKOM preko ledja.....= Citat =:
Izvorno postao IgGy
ono vise ih brine ta bezopasna zastava, nego kad neko baci bombu u neki kafic.... daaaa pa zastava je tako opasno oruzje da kad mases s njom mozes ubit muhu koja leti tam gdje ti mases, al to je gore nego kad ubijes covjeka, ipak su muhe ugrozena vrsta..... bez rijeci sam kako ono govno od Markovica unistava nasu nog. ligu i lijepo sebi i ostalima trpa pare u đep.....
edit:
da i zaboravio sam reci pretprosle god. kad sam htjeo unest zastavu i lijepo ih zamolio da unesem oni su mi uzeli, slomili onu plasticnu sipku, bacili u smece i nisu mi dali da ujdem na tribine i gledam tekmu....
a zastava je bila u bojama plavo,bijelo i crna... nikakvih natpisa na njoj ni nista samo hebene boje.....
jeste vidjeli gdje su tribine u engleskoj na 1-1,5 metara od samog igralista a kod nas su nekih 20m mozda i više ja ne znam sta bi bilo kad bi i kod nas bile tribine tako kao u engleskoj i kako bi izgledala bakljada pa to bi bilo svakih par minuta bi neko uletio u igraliste.
da su zakoni malo bolji i nebi ulazili i da imamo 1000 kamera sigurno nebi bacali baklje u teren i ulazili u njega.= Citat =:
Izvorno postao Y0$$1p
nego bi sve lijepo mirno bilo ;)
a sto se tice baklji meni su super, sve dok se ne bacaju u teren to mi je potpuno glupo cak se nekog moze i ozljedit od igraca..... bilo bi ljepo da se ne bacaju u teren nego da se zadrze na tribinama onda bi to bilo fakat lijepo jos uz neku koreografiju...... uzas :D
[quote=Empe Tri]da su zakoni malo bolji i nebi ulazili i da imamo 1000 kamera sigurno nebi bacali baklje u teren i ulazili u njega.= Citat =:
Izvorno postao "Y0$$1p":x5ypbm79
nego bi sve lijepo mirno bilo ;)
aSsto se tice baklji meni su super, sve dok se ne bacaju u teren to mi je potpuno glupo cak se nekog moze i ozljedit od igraca..... bilo bi ljepo da se ne bacaju u teren nego da se zadrze na tribinama onda bi to bilo fakat lijepo jos uz neku koreografiju...... uzas :D[/quote:x5ypbm79]
s tim se slazem ali vidis da oni to bacaju tek toliko da budu face bacaju bezveze tek toliko da bace a što je najgore neke odlete i u teren i kao sto si rekao mogu ozljediti nekg igraca
da smo svi zadovoljni sa nasim Markovicem nebi niko divljao ;)
nego da se naprave pravi zakoni oko toga vjeruj mi u to sam 100 % siguran nebi niko ni sibicu bacio u teren :P nego bi sve bilo u lijepom navijackom duhu :D :pray:
Iggy posto si ti juventino,postaj neke koreografije koji su napravili ultrasi juvea.
evo ja sam postao nekoliko koji su napravili Milanova fossa dei leoin i brigate rossonera u zadnjih nekoliko godina.
http://www.atleticovittoria.it/public/11leoni.bmp
http://www.acmilan-online.com/gallery/a ... tras16.jpg
http://www.alternativarossonera.it/bestpic/foto18.jpg
http://www.guerrieriultras.it/imm/camp0 ... oma/12.jpg
http://www.ultrasinside.it/Concorso5/milan.jpg
http://lammo.altervista.org/_altervista ... hester.jpg
sto se tice unosenja ovih zastava, mozda policajci i ostali strazari misle da ces zapalit zastavu i pravit sranja u publici, a sto se tice stapa koji drzi zastavu s njime mozes nekoga dobro izlemat. to je kao da unosis bejzbol palicu ili neku drugu stapinu, nema veze sto je zastava na njemu. sto se tice engleza i njihovog metra udaljenosti od terena, to je zato sto su strogi zakoni, oni ne smiju ni prstom maknut ili bi odmah u zatvoru zavrsili. zbog njihovih zakona mi je bas lijepo gledat engleske utakmice. publika lijepo sjedi, normalno navija, a niko se ne tuce, ne razbija stolice i slicno. sto se tice nasih navijaca, to je uzas. oni moraju biti odvojeni od terena atletskom stazom i visokim ogradama kako ne bi ulijetali u teren i slicno, dok kod engleza toga nema
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
da , bas ce zapaliti hrvatsku zastavu ,
nasima ne smeta ni ograda da bi uletili na igraliste
da nema kod engleza na utaknicama ali zato poslje ili prije utaknice ulice i okolo kafici i trgovine budu potpuno unistene :P
ma onj stap koji sam ja imao mogao je moj mali rodjak jednom rukom slomit to je kao drzac za zastavu s jedne i druge strane :D a ne neka sipka od zeljeza :P
@Pimp -
nasima ne smeta ni ograda da bi uletili na igraliste
da, i to sto kazes. BTW, englezi su mirni kod kuce, jer su prisiljeni na to, ali za to kad odu van su najveci divljaci, onda se izivljavaju i naduknaduju stetu koju nisu mogli kod sebe napravit
gledajte ja skoro kompletno podrzavam ultrase (prave koreografije, na svakoj tekmi su tu , navijaju cjelu tekmu ) toga u eng vise nema, ostali su samo huligani koji dodju pred stadion samo da se potuku jer nisu normalni
, npr. meni je 100x put draze kad vidim odlicno navijanje i pjesmu ultrasa nekog franc. ili ita. kluba a ne da gledam one engleze koji samo sjede i pljescu kad padne gol (dobro, znam da karikiram :D )
ma englezi i talijani imaju nabolje melodije i pjesme na tekmama
You'll never walk alone :cry:
I I'm forever blowing bubbles, isto prekrasna himna...
Btw, jel znate o kojim se klubovima radi?
da.= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
hmm trebali bi sportski kviz organizovat .
koji klubovi?!? vjerojatno bi se sjetio pjesme kad bi je cuo, ovako neide bas. BTW, nije losa ideja to za kviz
You'll never walk alone je od LIverpoola, jako poznata, a Forever BLowing Bubbles je West Ham, i meni je definitivno najbolja, poslije Pips Chips & Videoclips - DInamo ja Volim, ta je vječno prva...
i ti si onda bbb :? :? ovaj svjet me pocinje mrzit otkad ne pratim hrvatsku ligu :? :? :?= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
jel ide neko gledat tekmu sutra Hrvatska-makedonija
ja idem
nazalost ne, nemam s kim. gledat cu kod kuce
da mi je sef dao slobodni dan mozda bi i isao :P
ja idem gledat na novom 37" TV-u.
jebo stadion.
najvjerojatnije idem gledat tekmu u kaf s legama
Ma sumnjam i to cak.. kod kuce gledam, kasnije odem van i time sacuvam lovu.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Ostajem doma,pada kiša tak da nema razloga se močit bezveze a i ima se za učit
[quote=Om3G@]Ma sumnjam i to cak.. kod kuce gledam, kasnije odem van i time sacuvam lovu.[/quote:2qngzjfq]= Citat =:
Izvorno postao "THUNDER_DINIX":2qngzjfq
ja nemam lofe pa nemam sta ni cuvat, eee sutra sam popodne pa mogu veceras otic u kafanu pogledat utaknicu i poslje cut rodjaka kako pjeva :D :pray: coek ima pravi glas samo kreten nece da snimi demo pa da poselje u neku kucu hebiga :D
al uglavnom tekma se gleda u kaficu na platnu tj. projektoru :D i uz to je i Bavaria parti 0,5 oko 7-8 kn ce bit :D a vrc od 1l 14 kn bit ce loodo :pray:
go HrvaCka :pray:
ja sam bio na stadion i to na sjeveru bilo je ludo malo sam se uplasio kad su oni poveli
a srbija izgubila od kazahstana :rotfl: :rotfl: :rotfl:
bih pobijedio norvesku
koliko si dao za kartu?
Englezima nikako ne ide ove godine...
Neka oni budu drugi u nasoj skupini, da na EP-u budu barem neka imena, a ne da mi igraju Rusi ili Makedonija, koliko god oni to bili zasluzili.