ma dobar mi je on... ima pravo da mu je ono bio reko neki časnik picard bi ga poslušo....= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
Printable View
ma dobar mi je on... ima pravo da mu je ono bio reko neki časnik picard bi ga poslušo....= Citat =:
ma riker i data su najjaci igraci po meni, a onda picard.. a od treba definitivno su glavne ona šefica sekjuritia, mrs. troi(najbolja treba) i onda doktorica crusher
ma mini je picard pa data pa worf= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
worf sad ima preveliku glavu :o pogotovo u prvoj epizodi, u usporedbi sa ds9 izgleda,..cudno :?
To je objašnjeno, OK je ako mu glava mijenja veličine :P= Citat =:
a valjda kako stare tako im se mozak smanjuje.....= Citat =:
Mnogo napredovale maske pa šta ćeš.= Citat =:
indeed :rotfl:
ot: u ponedjeljak je epizoda Angel One, je dobro sto?
Opet ništa od serije danas.... /sad.
zašto??= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
TNG mi je definitivno najbolji... Za drugo mjesto sam neodlučan, vjerojatno TOS al sam od tog jako malo epizoda pogledo... Picard, Data, Riker i McCoy (TOS) su carevi, Data pogotvo 8)
DS9 je dobar za razbijačinu, tj. daje si oduška, samo u zadnjoj sezoni DS9 je bilo akcije ko u TNG sve skupa, sto je razumljiva, jel je cijela tematika DS9 hebeni rat s Dominionom, sto ono... samo ok.
:o blizu si,ali nije tos= Citat =:
Izvorno postao Mr. Crow
ste gledali danas mali jedan je reko da je rođen u Zadru 4... :pray:
dada, imaju sustav sa imenom po Zadru, rofl, otkrili su ga dalmatinci na teretnjaku sa ionskim pogodnom ili tako nesto...
da genijalno...
isto u DS9 se pojavljuje brod USS Sarajevo...
e kad će se pojavit USS Rijeka
eto otišla jučer taša, čak mi ju je malo bilo žao, još da se wesleya negdje usput riješe...
Bude bude skoro, nažalost pojavljivat će se u epizodnim ulogama kasnije. :(
šta vam smeta wesley meni je baš zakon...
Jel ima repriza serija? Imam ovaj tjedan školu popodne...
ko i ja danas čekam u 00.34 je HRT1= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
Dobro je sto su reprize u normalnu uru!
jesu promijenili vrijeme? kad su sad?= Citat =:
Izvorno postao emoutofthevee
Meni je najiritantniji lik u povijesti star treka, ako već hoće djecu koristiti u seriji puno je bolje to napravljeno u DS9 sa onim Sisqovim sinom i malim ferengijem.= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
Taša i jedna od najsporednijih/lošijih pogibelji ikada.
Ajd barem se razbila monotonija inače uvijek pogine random zastavnik bez imena. :D
Hm, tko to sere protiv Wesleya :rotfl: Mene nervira Picard kako se bahato ponaša prema njemu, a lik hebeno dobro podnosi Picarda... Da sam ja Wesley, ušvercao bih Hellboya na Enterprise, ubili Picarda i uživali u Galaxy class brodu, ja kao ja, prvo bi kušao one famozne replikatore, Hellboy bi vjerojatno se igrao sa futurističkim čejn sou-om :D
I da, Deanna Troi bi postala moja robinja :rotfl:
meni je najbolji star trek voyager, vjerojatno zato kaj me je on prvi uvukel u star trek svijet...
po cem je on tak dobar...?
likovi-tuvok(your action is illogical), pa legendarni doktor(please state the nature of the medical imergency i naravno seven of nine :D )
-me likes borg und 8472, al je glupi buraz izgubil DVD di su mi scorpion part 1 i 2 epizode :cry:
-neke epizode poput scorpiona i time travel epizoda ownaju sve zivo :kill:
Mali offtopic... identičnu boldanu stvar kaže i medic u StarCraft:Brood Waru, čim sam to pročitao odvalio sam se smijati :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
ontopic: Što je bilo s Tašom? Škola mi spriječila da pogledam tu epizodu... A što se tiče odnosa Picard-Wesley, imam dojam kako Picard počinje malo pomalo sve više poštivati Wesleya.
Ubilo je nekakvo frustrirano metamorfno biće koje je bilo odbačeno od svojih.
Je'l moguće da je to biće odbačeno od dominiona tj. tih mjenjolika?
[quote=Neven <R>]Meni je najiritantniji lik u povijesti star treka, ako već hoće djecu koristiti u seriji puno je bolje to napravljeno u DS9 sa onim Sisqovim sinom i malim ferengijem.[/quote:3cxy8ypw]= Citat =:
Izvorno postao "Lord AngelRI":3cxy8ypw
istina tamo je dobro napravljeno ali ni ovo nije loše...
BTW danas je bila zakon epizoda!!!