Naix je preimba heroj u late game ako se dobro razwiješ. Nemoj ga odhebat :D
Printable View
Naix je preimba heroj u late game ako se dobro razwiješ. Nemoj ga odhebat :D
je preimba je ali je malkice dosadno s njin u pocetku igrat
Meni nije,,,
zavisi protiv koga igras. ako je slab onda je veselo :) ako ako je ubojica onda :cry:
Ma nije. Meni je swakako weselo sa njim igrat :D Pogotowo u Late Gameu kad počne ownati :pray:
na po četku ga je lagano ubit :kill:
:?= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Pa ako znaš igrat hebote nije ga bas lagano ubit,,,
[quote=Systematic Rewerse]:?= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":3716u2lo
Pa ako znaš igrat hebote nije ga bas lagano ubit,,,[/quote:3716u2lo]
ma pusti ti te priće svaki herij može ubit naixa do 6 lvl, još ako na 6 nisi dignia ulti onda pogotovo
[quote=Lord Myrkul][quote="Systematic Rewerse":1au18783]:?= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":1au18783
Pa ako znaš igrat hebote nije ga bas lagano ubit,,,[/quote:1au18783]
ma pusti ti te priće svaki herij može ubit naixa do 6 lvl, još ako na 6 nisi dignia ulti onda pogotovo[/quote:1au18783]
OMFG. Može ga ubit. Ali teško ffs. Može i Zeus ubit Naixa u late gameu totalno "nabildanog". Ali koje su šanse. Pa thx god da se budem pazio malo u early gameu za mid i late game :wink:
možeš ti ubiti bilo koga sa bilo kojim herojem . ali to ovisi o tvom skillu njegovom skillu , teamateovima itd...
nisam ja reko da je nai`x slab. na početku je al na kraju je jedan od najjačih
bash normalno prolazi kroz avatar? ne sičan se više ali mislin da da tako da npr slithica sa 2 bashera(ako bi to neko kupio) bez ikakvog problema sredi naixa, isto tako slardar, void, terror(naraqvno svi sa basherima), trol...
Ja mislim da ga se može stunat za basherom ako je u avataru. Dođe mu void sa 2 bashera i riješi ga >_<= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
blaženi bash-samo ako ga ja imam :)
danas igra sa likom koji je sastavia razoru rapier bez aegisa i naravno ubilo ga, ja rapier pokupia i debil me skoro banna šta sam mu skupia njegovu stvar, ali šta je najgore ja već ima aegis, relic i edge samo mi falia claymoore za 2.rapier i sada kad san skupia i lik mi napiše da oden do roshana se ubit da on može doć i pokupit oba :shock: :shock:
si mu dao ćepu? :D
Gdje igraš? Na b.netu ili? Ako te zbog toga htio bannat onda je idiot,,,= Citat =:
igrao sam s keeperom of light. u early gameu sam strgao tri towera bez problema a na mojoj strani je bila magina koja me moze ubit bez problema(ali lika je bio njub:)). a kasnije kada si je slozio butterfly i bashera izgubili smo samo tako:((
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Magina jede Ezalora :D
da, ali u pocetku mu nemre nikaj. samo si sa cahakrom punis manu i to ti je to. pogotovo kada igras protiv neiskusnog igraca :D .
ali kasnije joj nemres nikaj...
Šta mislite o NightStalkeru??Meni je on odličam pogotov kad padne mrak
[quote=Systematic Rewerse]Gdje igraš? Na b.netu ili? Ako te zbog toga htio bannat onda je idiot,,,[/quote:1jr1d23w]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":1jr1d23w
ma na b.netu i to neki retardirani rumunj na kraju san ja njega banna zbog livanja, ali inaće rumunji mi dignu paru na b.netu u svakom trnu moš nać baren 4 only ro igre i svi hostovi imaju b.listu i znaju komadnu fromall :-x :-x
ma predobar po noći samo jednom kad se počmu držat svi zajedno onda je malo nezgodno jer npr. idete 5v5 mid i svi će tebe prvo napast= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Balanar je meni predobar. Kad je noch untouchable je skoro :pray:= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
pa najboljeg prvo :)= Citat =:
e, kakav vam je lone druid, čini mi se ok mogao bih malo sa njim profurat, earth shaker mi je dosadio
[quote=Lord Myrkul][quote="Systematic Rewerse":2uuispdp]Gdje igraš? Na b.netu ili? Ako te zbog toga htio bannat onda je idiot,,,[/quote:2uuispdp]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":2uuispdp
ma na b.netu i to neki retardirani rumunj na kraju san ja njega banna zbog livanja, ali inaće rumunji mi dignu paru na b.netu u svakom trnu moš nać baren 4 only ro igre i svi hostovi imaju b.listu i znaju komadnu fromall :-x :-x[/quote:2uuispdp]
ma stari lako ti je za public banlistu kad te banna anonimus , trebas samo paziti u igri koju hostaju hostovi koji su odobreni od banlist teama i zajednice ( approved hosts ) jer se na banlist skidaju samo banovi od tih likova i tvoji vlastiti , jedino ako si i dodao nekog prijatelja u banlist buddya onda će ti i njegovi bannovi pisati. koga boli k**** za rumunja
Lone Druid jaaaako dobar. Praktički imaš 2 heroja u 1 :roll:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
mrzim heroje koji imaju onaj blink attack(pogotovo kad si ti ranged) ili kod propheta onaj teleport ludi ostane mu malo helti i on se teleportira :-x
[quote=reiki_][quote="Lord Myrkul":1n7q46xo][quote="Systematic Rewerse":1n7q46xo]Gdje igraš? Na b.netu ili? Ako te zbog toga htio bannat onda je idiot,,,[/quote:1n7q46xo]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":1n7q46xo
ma na b.netu i to neki retardirani rumunj na kraju san ja njega banna zbog livanja, ali inaće rumunji mi dignu paru na b.netu u svakom trnu moš nać baren 4 only ro igre i svi hostovi imaju b.listu i znaju komadnu fromall :-x :-x[/quote:1n7q46xo]
ma stari lako ti je za public banlistu kad te banna anonimus , trebas samo paziti u igri koju hostaju hostovi koji su odobreni od banlist teama i zajednice ( approved hosts ) jer se na banlist skidaju samo banovi od tih likova i tvoji vlastiti , jedino ako si i dodao nekog prijatelja u banlist buddya onda će ti i njegovi bannovi pisati. koga boli k**** za rumunja[/quote:1n7q46xo]
evo još nećeg šta nisan zna ali nvm, čovjek se ući dok je mlad :D
[quote=Systematic Rewerse]Lone Druid jaaaako dobar. Praktički imaš 2 heroja u 1 :roll:[/quote:kax18b8i]= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
da, a i zastraši ekipu kada vide da lvl 1 medić ima 1200 hp-a, a možeš mu stavljat iteme